Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην το πάρεις στραβά, αλλά παίζει να είσαι η κοπέλα των ονείρων του γιού μου που θα είναι φέτος μαθητής Γ λυκείου στην ειδικότητα Τεχνίτης οχημάτων.

• Confused 1
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Προσωπικά γνωρίζω και εχω δει στην automarin γυναίκα πριν 2 χρόνια να εργάζεται και να λύνει μπροστά μου μηχανή

Σε μεγάλες εταιρίες και αντιπροσωπείες παίρνουν χωρίς προϋπηρεσία ναι, αλλα χωρίς το χαρτί της σχολής στα χέρια δε δέχονται, έτσι μου είπαν σε 2 αντιπροσωπείες που δοκίμασα τουλάχιστον. Ίσως είναι ευκολότερο με το χαρτί της σχολής το επόμενο καλοκαίρι, απλά ήθελα να έχω μια ευκαιρία πριν τελειώσω τη σχολή, θεωρώ ότι θα τα πήγαινα πολύ καλύτερα αν ταυτόχρονα ότι μάθαινα εκεί τα εφάρμοζα κ σε συνεργείο. 

2 λεπτά πριν, piiii είπε

Μην το πάρεις στραβά, αλλά παίζει να είσαι η κοπέλα των ονείρων του γιού μου που θα είναι φέτος μαθητής Γ λυκείου στην ειδικότητα Τεχνίτης οχημάτων.

Χαχα καθόλου στραβά, αλλά είναι πραγματικά πολλές, ο λόγος που δεν το ρισκάρουν όλες είναι ακριβώς στα παρακάτω σχόλια, λογικό να φοβάται η άλλη να δοκιμάσει αν με την 1η προσπάθεια αποδοκιμαστεί. Τυχερός ο γιος σας που είναι σε επαλ και θα είναι στο τμήμα αυτό, εγω έκανα κοπάνες από το γενικό και πήγαινα στα μαθήματα των Επαλ για να πάρω ματι το τι κάνουν 😂

• Like 2
Δημοσ.

Ισως δεν σε προτιμούν, γιατί συνήθως οι ανειδίκευτοι πιτσιρικάδες στα συνεργεία (ασχέτως αν ξέρουν ή δεν ξέρουν), τρώνε πολύ μπινελίκι και σε κανέναν δεν πάει η καρδιά να το κάνει αυτό σε ένα νέο κορίτσι στο άσχετο. Το αφιλοκερδώς καλά κάνουν και δεν σε παίρνουν, γιατί σε ενδεχόμενο έλεγχο μπορεί να μπλέξουν.

Συνέχισε να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου και να επιμένεις. Οι πιτσιρικάδες στις διάφορες δουλειές συνήθως είναι γνωστοί κάποιου.

Επίσης, θα ήταν σημαντικό να ξεκινήσεις να διαφημίζεις καλύτερα την δουλειά σου, στα συγγενικά/φιλικά οχήματα. Ανέλαβε εργασίες που θα ήθελαν κανονικό συνεργείο για να γίνουν, χτίσε το word of mouth που απαιτείται και αργά ή γρήγορα κάπου θα χωθείς.

• Like 4
Δημοσ.
6 ώρες πριν, TechnoState είπε

Κοπέλια απο που είσαι/ σε ποια περιοχή βρίσκεται η έδρα σου εννοώ?

Περιστέρι, δυτικά γενικότερα 

2 λεπτά πριν, UncleKim είπε

Το αφιλοκερδώς καλά κάνουν και δεν σε παίρνουν, γιατί σε ενδεχόμενο έλεγχο μπορεί να μπλέξουν.

Ίσως έκανα λάθος κ το πρότεινα ακόμα κ σε γνωστούς μου, παρόλο που γνωρίζω ότι υπάρχει το ενδεχόμενο ελέγχου, δε το σκέφτηκα. Ήταν περισσότερο κίνηση απελπισίας επειδή είχα απογοητευτεί και δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Θα το έχω υπόψιν να μη το αναφέρω ξανά. 

4 ώρες πριν, paylidis είπε

Το μονο πρόβλημα που εντοπίζω ειναι οι πολυ βαριες δουλειες λόγω σωματικής διάπλασης...

Στην αρχή αυτό με αγχωνε, αλλά με τα τόσα εργαλεία, ανυψωτικά γερανακια κλπ, δεν εχω δυσκολευτεί καθόλου, εκτός από μια φορά που από στοίχημα στον χαβαλέ ο καθηγητής με έβαλε να βαζω/βγαζω μια κεφαλή για κανα 5λεπτο στο ίδιο ύψος με εμένα. Πέρα από τέτοιες χαζομάρες που γίνονται για πλάκα με τα παιδιά εκεί, στην πραγματικότητα δυσκολεύομαι όσο και ο παραδίπλα. Δεν ειναι εύκολη δουλειά από άποψη βάρους σε καμία περίπτωση, αλλά υπάρχουν τρόποι και αυτό μου είναι αρκετό. 

• Like 4
Δημοσ.

μια χαρα το πολεμας , με επιμονη θα την βρεις την ακρη

αν πχ σε 2-12 μηνες μαθεις να λυνεις  κ να δενεις 

(ή πρακτικα πως κουμπωνουν ξεκουμπωνουν κλπ)

5-10-(50!!) κύρια βασικα συστηματα 

σε ικανοποιητικο βαθμο, ωστε να ερχεται ο κ.Μανώλης κ άλλοι 2-3 

καθε εβδομαδα 

κ με το μαστορα δινετε ικανοποιητικες λυσεις , 

το συνεργειο θα κονομαει μεροκαματακι,

θα εισαι περιζητητη κ σε λιγους μηνες θα πηγαινεις για πιο μεγαλες μπιζνες.

εναλλακτικα μπορει να βρεις πιο ευκολα μαστορεματα για ξεκινημα σε αλλαγες ελαστικων,

η ξεκινωντας απο την γραμματειακη υποστηριξη μεγαλυτερης εταιριας με ανταλλακτικα 

η αλλο τεχνικο αντικειμενο, εως κ πωλησεις

ο οριζοντας απεραντος,μετρανε οι διεξοδοι κ λυσεις που θα δινεις..

ο καθε μαστορας  κ καθε συνεργειο που ξερει να παλεψει

50 ή 500 συστηματα στη δουλεια του 

θα λεει το μακρυ κ το κοντο του,

καθενας ψαχνει κατι τοβολικο κ ευκολο κ εξοικειωμενο

πανω σε αυτα που ο ιδιος ξερει κ καταλαβαινει

πχ θελει να δινει 600 ευρω κ να κερδιζει 1300-2000 κλπ

παντως θελει κατι βολικο κ ευκολο κ ετοιμο.

λιγοι εχουν την θεληση να συνεργαστουν κ να ασχοληθουν μπολικο

με κατι το ανεπεξεργαστο,

πολλοι θα πουν  ελα να σκουπιζεις κ να βιδωνεις κλπ για 300 ευρω κ ο,τι κατσει

αν εσυ γινεις μαστορας  η εξπερ σε γραμματεια  σε πωλησεις κλπ κ  βασταςς μιση εταιρια μονη σου

3 πουλακια καθονται κ πλεκανε πουλοβερ για αυτους

• Like 1
Δημοσ.

Κανείς δεν θα σε προσλάβει χωρίς μισθό δηλ ανασφάλιστη. Το συνεργείο είναι ένας επικίνδυνος χώρος, αν τραυματιστείς ανασφάλιστη ο εργοδότης θα βρει μεγάλο μπελά.

Το πρακτικό κομμάτι της δουλειάς λίγο πολύ κάποτε όλοι το μαθαίνουν.

Αν θέλεις να έχεις μέλλον και να κάνεις καριέρα σ΄αυτή τη δουλειά που σ΄αρέσει δώσε βάρος σε 3 πράγματα:

-Μάθε οπωσδήποτε σε καλό επίπεδο Αγγλικά και αν μπορείς και Γερμανικά.

-Διάβαζε συνεχώς για όλες τις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις

-Μάθε να δουλεύεις χρησιμοποιώντας πάντα την εργοστασιακή βιβλιογραφία. Μην κάνεις και την πιο απλή δουλειά αν δεν την συμβουλευτείς, τουλάχιστον στην αρχή.Δυστυχώς στα περισσότερα συνεργεία δεν σε ενθαρρύνουν να το κάνεις, είτε γιατί δεν θέλουν να πληρώνουν τη συνδρομή για πρόσβαση, είτε γιατί νομίζουν ότι ο χρόνος να διαβάσεις το πως γίνεται μια εργασία είναι "λούφα¨, είτε γιατί δεν θέλουν κάποιοι παλιότερης κοπής μάστορες να φαίνεται ότι εσύ ξέρεις κάτι καλύτερα από αυτούς.  Προσπάθησε να βρεις ένα συνεργείο που λειτουργεί μ αυτόν τον τρόπο, είναι λίγοι αλλά υπάρχουν.

Αν αξίζεις θα τα καταφέρεις, η φήμη διαδίδεται γρήγορα, δεν παίζει ρόλο το φύλο, .

• Like 4
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Pameinos είπε

Κανείς δεν θα σε προσλάβει χωρίς μισθό δηλ ανασφάλιστη. Το συνεργείο είναι ένας επικίνδυνος χώρος, αν τραυματιστείς ανασφάλιστη ο εργοδότης θα βρει μεγάλο μπελά.

Το πρακτικό κομμάτι της δουλειάς λίγο πολύ κάποτε όλοι το μαθαίνουν.

Αν θέλεις να έχεις μέλλον και να κάνεις καριέρα σ΄αυτή τη δουλειά που σ΄αρέσει δώσε βάρος σε 3 πράγματα:

-Μάθε οπωσδήποτε σε καλό επίπεδο Αγγλικά και αν μπορείς και Γερμανικά.

-Διάβαζε συνεχώς για όλες τις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις

-Μάθε να δουλεύεις χρησιμοποιώντας πάντα την εργοστασιακή βιβλιογραφία. Μην κάνεις και την πιο απλή δουλειά αν δεν την συμβουλευτείς, τουλάχιστον στην αρχή.Δυστυχώς στα περισσότερα συνεργεία δεν σε ενθαρρύνουν να το κάνεις, είτε γιατί δεν θέλουν να πληρώνουν τη συνδρομή για πρόσβαση, είτε γιατί νομίζουν ότι ο χρόνος να διαβάσεις το πως γίνεται μια εργασία είναι "λούφα¨, είτε γιατί δεν θέλουν κάποιοι παλιότερης κοπής μάστορες να φαίνεται ότι εσύ ξέρεις κάτι καλύτερα από αυτούς.  Προσπάθησε να βρεις ένα συνεργείο που λειτουργεί μ αυτόν τον τρόπο, είναι λίγοι αλλά υπάρχουν.

Αν αξίζεις θα τα καταφέρεις, η φήμη διαδίδεται γρήγορα, δεν παίζει ρόλο το φύλο, .

Έχω ήδη ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο αγγλικών, καλύτερα ξέρω τις ορολογίες στα αγγλικά πάρα στα ελληνικά, γερμανικά δεν κατάφερα ποτέ να μάθω αλλά γνωρίζω και σε άλλες γλώσσες έστω τα βασικά όσον αφορά τις ονομασίες κλπ. Ότι έκανα, κάνω κ εχω κανει το κάνω πάντα με βάση το βιβλίο, εχω ρίξει αρκετά λεφτά ώστε να παραγγέλνω το βιβλίο κάθε μοντέλου που ασχολούμαι και ας αλλάζω μόνο ένα λαμπάκι πχ. Έχει αναλυτικά τα πάντα κ είμαι πιο σίγουρη για ότι κάνω. Είναι λίγοι αυτοί που έχω δει να τα συμβουλευονται όντως, αλλά προσωπικά θέλω να συνεχίσω. Εχω αποφύγει πολλά τραγικά λάθη επειδή είχα το βιβλίο του συγκεκριμένου μοντέλου. Θα, δοκιμάσω σε μεγαλύτερες αντιπροσωπείες. 

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, peiraiask είπε

μια χαρα το πολεμας , με επιμονη θα την βρεις την ακρη

αν πχ σε 2-12 μηνες μαθεις να λυνεις  κ να δενεις 

(ή πρακτικα πως κουμπωνουν ξεκουμπωνουν κλπ)

5-10-(50!!) κύρια βασικα συστηματα 

σε ικανοποιητικο βαθμο, ωστε να ερχεται ο κ.Μανώλης κ άλλοι 2-3 

καθε εβδομαδα 

κ με το μαστορα δινετε ικανοποιητικες λυσεις , 

το συνεργειο θα κονομαει μεροκαματακι,

θα εισαι περιζητητη κ σε λιγους μηνες θα πηγαινεις για πιο μεγαλες μπιζνες.

εναλλακτικα μπορει να βρεις πιο ευκολα μαστορεματα για ξεκινημα σε αλλαγες ελαστικων,

η ξεκινωντας απο την γραμματειακη υποστηριξη μεγαλυτερης εταιριας με ανταλλακτικα 

η αλλο τεχνικο αντικειμενο, εως κ πωλησεις

ο οριζοντας απεραντος,μετρανε οι διεξοδοι κ λυσεις που θα δινεις..

ο καθε μαστορας  κ καθε συνεργειο που ξερει να παλεψει

50 ή 500 συστηματα στη δουλεια του 

θα λεει το μακρυ κ το κοντο του,

καθενας ψαχνει κατι τοβολικο κ ευκολο κ εξοικειωμενο

πανω σε αυτα που ο ιδιος ξερει κ καταλαβαινει

πχ θελει να δινει 600 ευρω κ να κερδιζει 1300-2000 κλπ

παντως θελει κατι βολικο κ ευκολο κ ετοιμο.

λιγοι εχουν την θεληση να συνεργαστουν κ να ασχοληθουν μπολικο

με κατι το ανεπεξεργαστο,

πολλοι θα πουν  ελα να σκουπιζεις κ να βιδωνεις κλπ για 300 ευρω κ ο,τι κατσει

αν εσυ γινεις μαστορας  η εξπερ σε γραμματεια  σε πωλησεις κλπ κ  βασταςς μιση εταιρια μονη σου

3 πουλακια καθονται κ πλεκανε πουλοβερ για αυτους

μου

βγήκαν

τα

μάτια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, VroomVroom είπε

Η σχολή υποτίθεται πως έχει, Αλλά ακόμα και στα παιδιά που τελείωσαν φέτος το καλοκαίρι τη σχολή όσοι ζήτησαν βοήθεια σε αυτό, μόνο σε 2 3 που είχαν τα κονε βρήκαν κ οι θέσεις που πήραν ήταν γραφείου, αυτό που ήθελαν εξαρχής οι ίδιοι. 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, όσο για το αφιλοκερδώς, δεν το πρότεινα επειδή πιστεύω πως δεν αξίζω κανονικό μισθό-γιατί έχω γνώσεις σε πάρα πολύ καλό επίπεδο-και ούτε το πρότεινα σε κάθε συνεργείο που πήγα να ζητήσω δουλειά. Το πρότεινα σε 2 3 που είναι κοντά στη γειτονιά μου κ με γνωρίζουν έστω και φατσικα και θεώρησα πως ίσως αυτό τους παροτρύνει να με πάρουν. Ίσως λάθος μου που το σκέφτηκα έτσι, αλλά σίγουρα δε το μετανιώνω γιατί τουλάχιστον το πρότεινα και εφαγα άκυρο. 

Αυτή τη φάση που θα νιώσει πιο άνετα ο άλλος δηλαδή με τον πιτσιρικά που δεν έχει ιδέα αλλά είναι γιος/ανιψιός του ιδιοκτήτη και όχι με κοπέλα, εξηγείται πως δηλαδή? Επειδή αυτός έχει ύφος "δε με νοιάζει τίποτα" ή είναι θέμα ανδρισμού? 

Το "θα την εμπιστευτούμε να φτιάξει το αυτοκίνητο? " είναι παντελώς στερεοτυπικο, αλλά είναι απίστευτο το ποσό επιστήμη κάνετε το αυτοκίνητο όταν μιλάτε για γυναίκα, αλλα οταν πάει άντρας να κάνει επισκευή μόνος του είναι εύκολακι, παρόλο που κάνει τη ζημιά χειρότερη. 

Ναι γιατί να μην εμπιστευτείς? Θα να είναι η αλλη στη θέση που είναι εχει και μια Α' εμπειρία, εγω πιστεύω ότι όσοι άνδρες δεν εμπιστεύονται γυναίκες τεχνικούς, είναι καθαρά θέμα ανδρισμού, δε το δέχεστε ότι η αλλη ξέρει να το κάνει και ξέρει καλύτερα από εσάς. 

Όσο για το αφιλοκερδώς, δε το πρότεινα όπου πήγαινα με το καλησπέρα, το πρότεινα σε, συγκεκριμένα συνεργεία που είχα μια παραπάνω οικειότητα και δε θα με ενοχλούσε για κάποιες ώρες να βοηθάω όπου μπορώ ώστε να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα. Μαλακια μου ή όχι, επειδή κάποιοι ιδιοκτήτες το εκμεταλλευονται, δε σημαίνει ότι φταίει αυτός που προσπαθεί να μάθει απελπισμένα. 

*υπάρχουν πολλοί άνδρες τεχνητες νυχιών και κανείς δε γελάει, πέρα από κάτι "σκληρούς άνδρες" που οτιδήποτε δεν είναι μαύρο ή αντιαισθητικο το λένε πουστικο. 

Είναι πολλές και έχουν και δικά τους συνεργεία με μεγάλη πελατεία, δυστυχώς όμως παραείναι μακριά για να κάνω έστω τη δοκιμή.  Δεν έχουν όλοι την τύχη οι γονείς/συγγενείς τους να έχουν δικά τους συνεργεία. 

Δεν έχεις ΙΔΕΑ σε τι κόσμο βρίσκεσαι.

Και επιπλέον:

ΟΥΤΕ στις ΗΠΑ θα σε εμπιστεύονταν.  

Επεξ/σία από insomniac01
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, theodi είπε

ξεκινα δικο σου συνεργειο

Βεβαίως, μονο που θέλει άδειας εργασίας, + κάμποσα χρόνια προϋπηρεσίας και κάτι χιλιάρικα. Αλλιώς ήταν παιχνίδι 

18 λεπτά πριν, insomniac01 είπε

Δεν έχεις ΙΔΕΑ σε τι κόσμο βρίσκεσαι.

Και επιπλέον:

Πολύ απόλυτος, φαντάζομαι και εσείς της δουλειάς? 

17 λεπτά πριν, insomniac01 είπε
37 λεπτά πριν, theodi είπε

ξεκινα δικο σου συνεργειο

Δεν έχει λεφτά να πληρώσει τη σχολή θα ανοίξει συνεργείο; Με τι θα πληρώνει το ενοίκιο;

Όχι νταξει βγαίνω για τη σχολή άνετα σχετικά, αλλα σιγουρα δε βγαίνω για να ανοίξω δικό μου 😂

20 λεπτά πριν, insomniac01 είπε

Είτε είστε πολύ μεγάλος ηλικιακά, είτε δεν έχετε ιδέα τι γίνεται στις ΗΠΑ. Εκεί οχι μονο τις παίρνουν σαν υπαλλήλους, αλλα ειναι και καλό πληρωμένες, όπου θες, από τη harley Davidson μέχρι και σε και τεράστιες αντιπροσωπείες jaguar κλπ. Όπως κ να χει, δεν συμφωνώ.. μέχρι κ η pep boys γνωστή αλυσίδα συνεργείων στην Αμερική, εχει γυναίκες μηχανικούς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, VroomVroom είπε

Βεβαίως, μονο που θέλει άδειας εργασίας, + κάμποσα χρόνια προϋπηρεσίας και κάτι χιλιάρικα. Αλλιώς ήταν παιχνίδι 

Πολύ απόλυτος, φαντάζομαι και εσείς της δουλειάς? 

Ούτε καν. Αν δεν να ασχοληθείς σοβαρά με αυτό, πρώτα πρέπει να ΩΡΙΜΑΣΕΙΣ. Φαίνεται ΠΟΛΥ ανώριμη. 

Γιατί;

Γιατί κάθεσαι και κατεβάζεις ένα σωρό μ... για ανδρισμούς κλπ. 

Δεν έχει σημασία να αυτό που λες ΙΣΧΥΕΙ η όχι. 

Σημασία έχει ότι αυτοί που βρίζεις είναι ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ σου. 

Θες δεν θες σε συνεργείο θα ακούσεις ένα σωρό μ..... 

Θες δεν θες θα δεχθείς σεξισμό και ρατισμο (και ναι και στις ΗΠΑ ισχύει αυτό) 

Μια καλή ΛΥΣΗ είναι πρώτον να ΜΗΝ ασχοληθείς καθόλου.

Η

Να βάλεις ΚΩΛΟ κάτω και να γίνεις ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ (όχι συνεργείου) και να εργαστείς ΣΕ αεροδρόμια/αεροπορικές, γερμανικές εταιρείες λεωφοριων (θες γερμανικά σε καλό επίπεδο), να πας μηχανικός σε κρουαζιερόπλοια στην Κεντρική Ευρώπη (ποτάμια) η ωκεανό, να εργαστείς στις ΗΠΑ αλλά όχι σε συνοικιακά καταστηματα (θες πτυχίο από Community College τουλαχιστον περι τα 10.000-15.000 το χρονο και δεν ξερω να ισχυεια για αλλοδαπους), και αλλα πολλα ΑΝΩΤΕΡΟΥ επιπεδου. 

Και επίσης να κατέβεις από την λογική του εγώ ήρθα θα τα αλλάξω όλα. Δεν θα αλλάξεις τίποτα. Γιατί;

ΓΙΑΤΙ έτσι είναι η πραγματικότητα. 

Μόνο τον εαυτό σου και την αντίληψη σου μπορείς να αλλάξεις. 

Και να καταλήξω ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ πελατοκετρικη αντίληψη και ΑΥΤΟ είναι εππαγελμα ΟΣΟ πιο ΠΕΛΑΤΟΚΕΝΤΡΙΚΟ γίνετε. 

Επεξ/σία από insomniac01
  • Confused 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα. Δεν νομίζω ότι έχεις θέμα λόγω φύλου, αλλά λόγω έλλειψης εμπειρίας. Έχω και εγώ ένα φίλο που έχει τελειώσει ΙΕΚ μηχανικού, έψαχνε για 1-2 χρόνια ακόμα και εθελοντικά όπως εσύ, αλλά δυστυχώς δεν έβρισκε δουλειά λόγω απειρίας και τελικά άλλαξε κλάδο. Δεν έχεις κάνα στην οικογένεια ή φίλο των γονιών σου να ρωτήσει/πει κάνα καλό λόγω σε κάνα συνεργείο που κάνουν συχνά service τα αυτοκίνητά τους; 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, f3d0n είπε

Καλησπέρα και από μένα. Δεν νομίζω ότι έχεις θέμα λόγω φύλου, αλλά λόγω έλλειψης εμπειρίας. Έχω και εγώ ένα φίλο που έχει τελειώσει ΙΕΚ μηχανικού, έψαχνε για 1-2 χρόνια ακόμα και εθελοντικά όπως εσύ, αλλά δυστυχώς δεν έβρισκε δουλειά λόγω απειρίας και τελικά άλλαξε κλάδο. Δεν έχεις κάνα στην οικογένεια ή φίλο των γονιών σου να ρωτήσει/πει κάνα καλό λόγω σε κάνα συνεργείο που κάνουν συχνά service τα αυτοκίνητά τους; 

Δεν μιλάω αποκλειστικά θέμα φύλου, εξου κ ο τίτλος του φόρουμ για την προϋπηρεσία. Αν είχα συγγενείς μεσα στον κλάδο θα είχα ήδη προσπαθήσει, αλλα δεν εχω κανέναν. Έχω φίλους που έχουν οι δικοί τους δικά τους συνεργεία ή δουλεύουν σε συνεργείο, αλλα με το ζόρι κρατάνε τους φίλους μου που δουλεύουν εκεί μέσα από μικρά παιδιά, ποσο μαλλον εμένα που δε με γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες καν. Ένας που ίσως με έπαιρνε εθναι δυστυχώς νέα μάκρη και περίπου 3 ώρες μακριά από εμένα. Δύσκολα γενικά, αλλά δε θα αλλάξω κλάδο, θα βρω τρόπο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...