barlegend Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Γεια σας Ομαδα μετα απο μεγαλη αναζητηση για αυτοκινητο κατεληξα επιτελους αλλα επειδη εχω μηδεν φορολογικη δηλωση 0 εισοδημα θελω να μαθω εαν μπορω να εχω αυτοκινητο στο ονομα μου και γνεικα ολη την διαδικασια..οπως τι χρονολογια μπορω να εχω εως ποσα κυβικα κτλπ αυτο που κατεληξα ειναι του 18' χρονολογια 1200 κυβικα ο αγοραστης μπορει να μου κανει χαρτι οτι μου το πουλησε μικρο ποσο απο κει και περα τι γινεται..
gbras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Απο εκει και περα θεωρειται τεκμηριο και θα πληρωνεις φορο. Αλλα καλυτερα να ρωτησεις λογιστη για αυτο. Αφου εχεις 0 εσοδα που βρηκες τα λεφτα για να το αγορασεις και να το συντηρεις?
barlegend Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 18 ώρες πριν, gbras είπε Απο εκει και περα θεωρειται τεκμηριο και θα πληρωνεις φορο. Αλλα καλυτερα να ρωτησεις λογιστη για αυτο. Αφου εχεις 0 εσοδα που βρηκες τα λεφτα για να το αγορασεις και να το συντηρεις? φορο καθε χρονο η μια φορα? και επισης ποσο ειναι το ποσο πως το υπολογιζω
gbras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Καθε χρονο φυσικα. Λεπτομερειες θα στις πει ο λογιστης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα