Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KrTikker είπε

Αυτό που το πας.. δηλαδή ο φοιτητής που θα νοικιάσει ένα σπίτι 30τμ και θα αναγκαστεί να το επιπλώσει με πλυντήριο, ψυγείο, φούρνο κλπ θα πρέπει να νοικιάσει άλλο ένα σπίτι 30τμ για να φυλάξει τα κουτιά

5 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε

Ναι και θες άλλο ένα δωμάτιο για να κρατάς τα κουτιά απ' ότι έχεις αγοράσει...

Κρατάς τα κουτιά που πιστεύεις ότι ίσως χρειαστείς την εγγύησή τους στο μέλλον, τα "σπας" και τα αποθηκεύεις σε καμιά ντουλάπα. Είναι θέμα βέβαια κι αυτό, σίγουρα.

• Like 1
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Paris92 είπε

Παλικαρι τιποτα δεν ειναι κοινη λογικη και οπως λενε και στον στρατο τιποτα δεν νοείται....
Αν το ηξερα δεν θα επέμενα δηλαδη ελεος....Μεχρι και το συμβολαιο της πολυκατοικίας εψαξα για να δω τι παιζει σχετικα με το θεμα....

Δεν θα δεχομουν τιποτα παρανομο γιατι ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ειναι ο σκελετος της πολυκατοικιας και οπως ειπα και σε αλλο παραθυρο εψαξα και το συμβολαιο της πολυκατοικίας.....τι επιτρεπει....και που....για να ειμαι καλυμμένος απο παντου....και εφοσον το μπετον δεν πρεπει να το τρυπας δεν επιμενω απλα κανεις δεν μου το ειπε τιποτα ενω σε αλλες εταιριες το λενε ξεκαθαρα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Paris92 είπε

Παλικαρι τιποτα δεν ειναι κοινη λογικη και οπως λενε και στον στρατο τιποτα δεν νοείται....
Αν το ηξερα δεν θα επέμενα δηλαδη ελεος....Μεχρι και το συμβολαιο της πολυκατοικίας εψαξα για να δω τι παιζει σχετικα με το θεμα....

Παλικάρι επέμβαση στον οπλισμό του κτηρίου απαγορεύεται ρητώς, δεν είναι θέμα κανονισμού πολυκατοικίας, είναι θέμα νομοθεσίας 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Παλικάρι επέμβαση στον οπλισμό του κτηρίου απαγορεύεται ρητώς, δεν είναι θέμα κανονισμού πολυκατοικίας, είναι θέμα νομοθεσίας 

Το θεμα ειναι οτι γενικα απαγορευεται....το απο ποιον ειναι αδιαφορο.....και για να μην νομιζουμε εδω μεσα οτι δεν εχω ψαξει τα παντα εδω ειναι και το συμβολαιο απο την αγορα του σπιτιου τι επιτρεπει και τι απαγορευει και που.....

Screenshot_20210830-174837_Adobe Scan.jpg

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Paris92 είπε

Δεν θα δεχομουν τιποτα παρανομο γιατι ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ειναι ο σκελετος της πολυκατοικιας και οπως ειπα και σε αλλο παραθυρο εψαξα και το συμβολαιο της πολυκατοικίας.....τι επιτρεπει....και που....για να ειμαι καλυμμένος απο παντου....

Η νομοθεσία είναι πάνω από το συμβόλαιο. Άλλο η στατικότητα του κτηρίου, άλλο το χρώμα της τέντας. Αλλά δεν απάντησες στην ερώτησή μου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, KrTikker είπε

Η νομοθεσία είναι πάνω από το συμβόλαιο. Άλλο η στατικότητα του κτηρίου, άλλο το χρώμα της τέντας. Αλλά δεν απάντησες στην ερώτησή μου.

Μένω στ'οτι απαγορεύεται και τελειώνει το θέμα...

Μόλις τώρα, Paris92 είπε

Μένω στ'οτι απαγορεύεται και τελειώνει το θέμα...Τι ακριβως θελεις να σου πω δεν καταλαβα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Paris92 είπε

Το θεμα ειναι οτι γενικα απαγορευεται....το απο ποιον ειναι αδιαφορο.....και για να μην νομιζουμε εδω μεσα οτι δεν εχω ψαξει τα παντα εδω ειναι και το συμβολαιο απο την αγορα του σπιτιου τι επιτρεπει και τι απαγορευει και που.....

Ουδεμία σχέση έχει αυτό που δείχνεις  με το τρύπημα σε φέροντα οργανισμό

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Paris92 είπε

Αυτό που παραθέτεις δεν έρχεται σε αντίθεση με αυτό που σου λένε. Το ότι επιτρέπεται εντός του σπιτιού σου να περάσεις όσα καλώδια θες, δεν σημαίνει ότι η ηλεκτρολογική εγκατάσταση σου μπορεί να αγνοεί τα πρωτόκολλα ασφαλείας που πρέπει να έχει μία εγκατάσταση. Γιατί αν πάρεις εσύ φωτιά θα πάρουν και οι άλλοι, γι αυτό και κανείς δεν θα δεχτεί να βάλει την υπογραφή του σε μία εγκατάσταση που στην δική σου, φθηνή τσέπη, "είναι μια χαρά". 

Δημοσ.

Να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό.

Όλοι αυτοί είναι εγκαταστάτες και όχι ψυκτικοί. Οι δουλειές τους είναι για κλάματα. Άρπα κόλλα να φύγουμε στον επόμενο.

Βρες έναν δικό σου, ρώτα εάν θα γίνει η εγκατάσταση με κενό και έλεγχο, όπως θα έπρεπε να κάνουν όλοι αυτοί και προχώρα το.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KrTikker είπε

Αυτό που παραθέτεις δεν έρχεται σε αντίθεση με αυτό που σου λένε. Το ότι επιτρέπεται εντός του σπιτιού σου να περάσεις όσα καλώδια θες, δεν σημαίνει ότι η ηλεκτρολογική εγκατάσταση σου μπορεί να αγνοεί τα πρωτόκολλα ασφαλείας που πρέπει να έχει μία εγκατάσταση. Γιατί αν πάρεις εσύ φωτιά θα πάρουν και οι άλλοι, γι αυτό και κανείς δεν θα δεχτεί να βάλει την υπογραφή του σε μία εγκατάσταση που στην δική σου, φθηνή τσέπη, "είναι μια χαρά". 

Ρε φιλε γιατι λες περιττα λογια δεν με νοιαζει τι λετε εσεις εμενα με νοιαζει γιατι δεν μου τα ανεφεραν αυτοι οταν εκανα και την αγορα και οταν πηγα να κανω την εγκατασταση ελεος ελληνικα μιλαμε

1 λεπτό πριν, CMOS_Z είπε

Να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό.

Όλοι αυτοί είναι εγκαταστάτες και όχι ψυκτικοί. Οι δουλειές τους είναι για κλάματα. Άρπα κόλλα να φύγουμε στον επόμενο.

Βρες έναν δικό σου, ρώτα εάν θα γίνει η εγκατάσταση με κενό και έλεγχο, όπως θα έπρεπε να κάνουν όλοι αυτοί και προχώρα το.

Αυτο θα κανω παλικαρι πολυ σωστος

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε

Να τον ρωτήσει κιόλας αν προτίθεται να ξετρυπήσει 30-35 πόντους μπετόν, και να μας πει την απάντηση του…

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Σε κάθε περίπτωση τρύπα σε δομικό κανεις μόνο με καροτιέρα, και το να θεωρείς λογικό να στη κάνει ο οποιοσδήποτε ψυκτικος είναι ολίγον τι άτοπο 

Μόνο μετά από μελέτη μηχανικού μπορείς να κάνεις τέτοια τρύπα και σίγουρα όχι να ξεκινήσουν όλα τα διαμερίσματα να τρυπάνε δοκάρια επειδή εκεί τους βολεύει.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Να τον ρωτήσει κιόλας αν προτίθεται να ξετρυπήσει 30-35 πόντους μπετόν, και να μας πει την απάντηση του…

Ψυχολογικά.......

1 λεπτό πριν, *Kopanos* είπε

Μόνο μετά από μελέτη μηχανικού μπορείς να κάνεις τέτοια τρύπα και σίγουρα όχι να ξεκινήσουν όλα τα διαμερίσματα να τρυπάνε δοκάρια επειδή εκεί τους βολεύει.

Σωστοτατος

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Αυτό θα το κρίνει ο τεχνικός εάν θέλει να προχωρήσει σε μελέτη αλλιώς θα περαστούν από αλλού οι σωληνώσεις και ή θα μείνουν έτσι να φαίνονται ή θα φτιαχτεί κάτι σε γύψοσανίδα κλπ. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Paris92 είπε

Καλησπέρα αγόρασα ένα κλιματιστικό με δωρεάν εγκατάσταση από πάρα πολύ γνωστή αλυσίδα! Έκανα όλες τις απαραίτητες ερωτήσεις για να είμαι καλυμμένος σχετικά με την εγκατάσταση , π.χ. ρώτησα σε τι τοίχο δεν υπάρχει περίπτωση να τρυπήσουν και μου είπαν σε υαλοπίνακα και σε πέτρινο τοίχο...θα παραθέσω και σχετική φωτογραφία.
Κάνεις δεν μου είπε ότι παράδοση συσκευής και εγκατάσταση θα γίνουν διαφορετική μέρα. Έρχεται το κλιματιστικό όλα καλά και κανονίζουμε ραντεβού για την εγκατάσταση. Έρχεται λοιπόν ο εξωτερικός συνεργάτης της γνωστής αλυσίδας , ανοίγει το κουτί της εξωτερικής και εσωτερικής μονάδας και παρατηρώ ότι κόβει το ένα αυτάκι του κουτιού και εκεί αμέσως ψυλλιάζομαι ότι βρωμάει η δουλειά για τον εξής λόγο....(διάβασα για τους ορούς DOA και λέει ότι για επιστροφή , η συσκευασία πρέπει να είναι άρτια αρχική συσκευασία χωρίς χτυπήματα και σκισίματα) ο εξωτερικός συνεργάτης όμως πιστεύω το έσκισε το κουτί σκόπιμα.... για όλα αυτά θα ανεβούν σχετικές φωτογραφίες. Πάει λοιπόν να τρυπήσει στον τοίχο με το τρυπάνι και μου λέει ότι επειδή είναι από μπετόν δεν το αναλαμβάνει αυτός....μόνο άμα είχε τούβλο και του λέω μα δεν αναφέρει τίποτα τέτοιο μέσα...και μου λέει άνοιξε την τρύπα και εμείς ερχόμαστε να στο περάσουμε...και εκεί είπα εντάξει κλασσική λαμογια. Παίρνω λοιπόν τηλ. πίσω στην αλυσίδα και τους το αναφέρω και αναφέρω επίσης ότι μου έσκισαν και την συσκευασία και ανέφερα και το DOA των 7 ήμερων και μου είπε εντάξει για την περίπτωση σας θα γίνει εξαίρεση και όλα τα σχετικά και μου είπε ότι θα δρομολογήσουν το θέμα και θα πάρει μια εργάσιμη. Με τα λίγα που λέτε νευριάζω το απόγευμα και παίρνω και τους λέω θέλω τα λεφτά μου πίσω και πάρτε το κλιματιστικό και η κοπέλα με ρωτάει ανοίχτηκε το κλιματιστικό? Της λέω ναι το άνοιξαν αυτοί....μου λέει αν το άνοιξαν θα έχετε -12% της αρχικής τιμής δηλαδή από 599 που το πήρα θα μου δώσουν πίσω 527,12.
Με λίγα λογία

1: Ταλαιπωρία , εκνευρισμός

2: Κλέψιμο

Αυτή είναι η Ελλάδα και η πιάτσα της έξω...

5 μέρες το κλιματιστικό κάθεται και παρακαλάω να το περάσουν.

Γιαυτό ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΝΙΖΩ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

1.Πρώτα να ζητήσετε να δουν τον τοίχο σας αν μπορούν να τον τρυπήσουν

2.Να δουν αν υπάρχει κατάλληλη παροχή ρεύματος

3.ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΘΡΑΣΕΙΣ ΜΗΝ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ)

4.ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΝ Η ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΙΩΣΗ

Το πάθημα μου θα ήθελα να το μοιραστώ να γίνει μάθημα για όλους για να την γλιτώσετε όσοι μπορείτε!!!
Το σκίσιμο της συσκευασίας ήταν σκόπιμο δεν υπήρχε κανένας λόγος αλλιώς θα έκοβε και τις δυο μεριές ή και όλες και εκεί είναι που το μυρίστηκα για να χάσω το DOA....

20210830_203508.jpg

20210830_203420.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...