Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην πειράζετε τα θεμέλια των κτιρίων.. 

Πάντως το 2021 να σου διαλύουν τη συσκευασία, όταν ακόμα και για χρήση εγγύησης βάσει ΕΕ πρέπει να στέλνεις το προϊόν με το κουτί του και όλα τα παρελκόμενα, είναι λίγο κάπως.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Επρεπε να αναφερει κάτι τέτοιο;Δοκάρι;Δολοφόνος όποιος τρυπάει δοκάρι.

Ολες οι αλυσιδες το αναφερουν ξεκαθαρα εκτος απο αυτην αρα....δεν ειναι δικο μου το θεμα....

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, AristidisZ said:

Καταρχάς όπως σου ανέφεραν στους αναλυτικούς όρους αναφέρει για δομικά στοιχεία

O Κώτσο και το MM/Public το γράφουν, το Πλαίσιο όμως όχι, εκτός αν το έχουν κρυμμένο αλλού.

• Like 2
Δημοσ.
3 minutes ago, thodoris5321 said:

Πάντως το 2021 να σου διαλύουν τη συσκευασία, όταν ακόμα και για χρήση εγγύησης βάσει ΕΕ πρέπει να στέλνεις το προϊόν με το κουτί του και όλα τα παρελκόμενα, είναι λίγο κάπως.

Αυτο ακριβως λεω κι εγω το αναφερει και επανω στην αποδειξη κιολας

1 minute ago, Thresh said:

O Κώτσο και το MM/Public το γράφουν, το Πλαίσιο όμως όχι, εκτός αν το έχουν κρυμμένο αλλού.

Ακριβως

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thresh είπε

O Κώτσο και το MM/Public το γράφουν, το Πλαίσιο όμως όχι.

My bad, πάντως είναι κοινή λογική ότι δεν έχεις απαίτηση από ένα συνεργείο να κάνει τρύπες σε μπετό, ακόμα κι αν δεν αναγράφεται σε όρους 

Οποιον ψυκτικό και να φωνάξεις, την ίδια απάντηση θα πάρεις 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Καταρχάς όπως σου ανέφεραν στους αναλυτικούς όρους αναφέρει για δομικά στοιχεία, τα οποία δεν θες να στα τρυπήσουν, και αν προσπαθούσαν να στα τρυπήσουν, σήμερα θα ανέβαζες φωτογραφίες και θα ούρλιαζες ότι σου «μάμησαν το σπίτι» (κυριολεκτικά και ουχι μεταφορικά)

Το να επιμένεις επειδή έχεις ένα διαφημιστικό slide χωρίς καν να λαμβάνεις υπόψη τους αναλυτικούς όρους, ανεβάζοντας μάλιστα τόσο έντονα τους τόνους, μάλλον εξηγεί και τον λόγο που σηκώθηκαν και έφυγαν χωρίς να προσπαθήσουν να βρουν μια εναλλακτική λύση 

Σε κάθε περίπτωση τρύπα σε δομικό κανεις μόνο με καροτιέρα, και το να θεωρείς λογικό να στη κάνει ο οποιοσδήποτε ψυκτικος είναι ολίγον τι άτοπο 

Μπορεις σε παρακαλω να μου δειξεις του αναλυτικους ορους? Γιατι εμενα δεν μου τους ειπαν ουτε μου τους εδειξαν

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, thodoris5321 είπε

Ναι και θες άλλο ένα δωμάτιο για να κρατάς τα κουτιά απ' ότι έχεις αγοράσει...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Paris92 είπε

Μπορεις σε παρακαλω να μου δειξεις του αναλυτικους ορους? Γιατι εμενα δεν μου τους ειπαν ουτε μου τους εδειξαν και εισαι και απαραδεκτος για την επιθεση σου πραγματικα αν θες καπου να ξεσπασεις βρισκεσαι στο λαθος μερος....

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, AristidisZ said:

My bad, πάντως είναι κοινή λογική ότι δεν έχεις απαίτηση από ένα συνεργείο να κάνει τρύπες σε μπετό, ακόμα κι αν δεν αναγράφεται σε όρους 

Οποιον ψυκτικό και να φωνάξεις, την ίδια απάντηση θα πάρεις 

Μην το λες, δεν είναι και τόσο "κοινή λογική". 

Πχ δεν θυμάμαι τι γίνεται στην περίπτωση υπογείων που οι τοίχοι είναι τσιμέντο, θεωρούνται σαν δοκάρια/κολώνες?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Paris92 είπε

Μπορεις σε παρακαλω να μου δειξεις του αναλυτικους ορους? Γιατι εμενα δεν μου τους ειπαν ουτε μου τους εδειξαν

Απάντησα στον @Thresh ότι μπλέχτηκα 

Και σου ξαναλέω, φέρε αύριο 10 συνεργεία και ζήτα τους να τρυπήσουν δοκάρι για να βάλουν μηχάνημα να δεις τι θα σου πουν…

Κακως δεν αναφέρεται, αλλα κάποια πράγματα είναι κοινή λογική και ανήκουν στο λεγόμενο “common practice”, μη ψάχνεις να βρεις τρύπα στο σύστημα για να κανεις αυτό που θες, προσπάθησε να βρεις εναλλακτική 

Αν όντως θες ντε και καλά να το βάλεις τρυπώντας μπετό, βρες ένα συνεργείο αδιατάραχτης κοπής, να σου ανοίξουν μια τρύπα και φώναξε τους πάλι να στο περάσουν 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mihanikos1 είπε

Συμφωνω αλλα και τι να κανεις? Αφου πρεπει

Δημοσ.

Εγώ έχω μία άλλη απορία. Αν οι ίδιοι σου πρότειναν να κάνουν τα στραβά μάτια -κόντρα στην κοινή λογική- και να κάνουν κάποια διεργασία που θα επηρέαζε την στατικότητα του κτηρίου, θα δεχόσουν; 

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thresh είπε

Μην το λες, δεν είναι και τόσο "κοινή λογική". 

Πχ δεν θυμάμαι τι γίνεται στην περίπτωση υπογείων που οι τοίχοι είναι τσιμέντο, θεωρούνται σαν δοκάρια/κολώνες?

Κανονικά σε αυτές τις περιπτώσεις ή αφήνεις εξαρχής τρύπα στην πλάκα ή βάζεις καρότο

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mihanikos1 είπε

Αυτό που το πας.. δηλαδή ο φοιτητής που θα νοικιάσει ένα σπίτι 30τμ και θα αναγκαστεί να το επιπλώσει με πλυντήριο, ψυγείο, φούρνο κλπ θα πρέπει να νοικιάσει άλλο ένα σπίτι 30τμ για να φυλάξει τα κουτιά

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Απάντησα στον @Thresh ότι μπλέχτηκα 

Και σου ξαναλέω, φέρε αύριο 10 συνεργεία και ζήτα τους να τρυπήσουν δοκάρι για να βάλουν μηχάνημα να δεις τι θα σου πουν…

Κακως δεν αναφέρεται, αλλα κάποια πράγματα είναι κοινή λογική και ανήκουν στο λεγόμενο “common practice”, μη ψάχνεις να βρεις τρύπα στο σύστημα για να κανεις αυτό που θες, προσπάθησε να βρεις εναλλακτική 

Αν όντως θες ντε και καλά να το βάλεις τρυπώντας μπετό, βρες ένα συνεργείο αδιατάραχτης κοπής, να σου ανοίξουν μια τρύπα και φώναξε τους πάλι να στο περάσουν 

Παλικαρι τιποτα δεν ειναι κοινη λογικη και οπως λενε και στον στρατο τιποτα δεν νοείται....
Αν το ηξερα δεν θα επέμενα δηλαδη ελεος....Μεχρι και το συμβολαιο της πολυκατοικίας εψαξα για να δω τι παιζει σχετικα με το θεμα....

2 λεπτά πριν, KrTikker είπε

Εγώ έχω μία άλλη απορία. Αν οι ίδιοι σου πρότειναν να κάνουν τα στραβά μάτια -κόντρα στην κοινή λογική- και να κάνουν κάποια διεργασία που θα επηρέαζε την στατικότητα του κτηρίου, θα δεχόσουν; 

Δεν θα δεχομουν τιποτα παρανομο γιατι ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ειναι ο σκελετος της πολυκατοικιας και οπως ειπα και σε αλλο παραθυρο εψαξα και το συμβολαιο της πολυκατοικίας.....τι επιτρεπει....και που....για να ειμαι καλυμμένος απο παντου....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...