Ukforthemoment Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 9 λεπτά πριν, Paris92 είπε Στην φωτογραφια που ανεβασα αναφερει οτι δικαιούμαι σωληνώσεις καλώδια μεχρι 3 μετρα και βασεις για την εξωτερικη μοναδα Αλλιως το καταλαβαίνω εγω αλλά εσύ βλέπεις αν υπάρχουν μέσα στο κουτί.
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Τα συνεργεία, είτε δωρεάν είτε με πληρωμή, μπορεί να είναι από εξαιρετικά έως σκατα. Το ότι θα φέρεις δικό σου δεν εξασφαλίζει σε τίποτα. Οποιαδήποτε παρέμβαση σε δοκάρι, σίδερα και σημεία του φέροντα οργανισμού του κτιρίου, απαγορευονται. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από Basilhs23___
AristidisZ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, Paris92 είπε οχι δοκάρι....τεχνικό τοιχίο οπως το αναφερουν οι αλλες εταιριες αλλα αυτο ειναι το προβλημα αυτη δεν το ανεφερε τιποτα τετοιο. Αν το ανεφεραν δεν θα ελεγα ενταξει δεν με νοιαζει τρυπα το....ελεος....απλα θα ψαχναμε αλλο σημειο.... Τι είναι το τεχνικό τοιχείο ; 1
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Α και η σκάλα ειναι εξτρα ; Για αυτο ζητουσαν τη δικη μου
Paris92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Τα συνεργεία, είτε δωρεάν είτε με πληρωμή, μπορεί να είναι από εξαιρετικά έως σκατα. Το ότι θα φέρεις δικό σου δεν εξασφαλίζει σε τίποτα. Οποιαδήποτε παρέμβαση σε δοκάρι, σίδερα και σημεία του φέροντα οργανισμού του κτιρίου, απαγορευονται. Ειδες ποσο ομορφα το λες....οταν πηρα στην αλυσιδα δεν μου ειπαν τιποτα τετοιο ουτε καν ο εγκαταστατης...χαχαχα 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αλλιως το καταλαβαίνω εγω αλλά εσύ βλέπεις αν υπάρχουν μέσα στο κουτί. κοιταξα μεσα δεν εχει βασεις για την εξωτερικη μοναδα 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Τι είναι το τεχνικό τοιχείο ; Ορος....πως λεμε τεχνικα αντικειμενικα υποκειμενικα 2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Α και η σκάλα ειναι εξτρα ; Για αυτο ζητουσαν τη δικη μου χαχαχαχα κι εμενα με ρωτησαν εχεις σκαλα η να φερω την δικια μου....
AristidisZ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, Paris92 είπε Ορος....πως λεμε τεχνικα αντικειμενικα υποκειμενικα Στο σπίτι σου βρε άνθρωπε του Θεού, τι έπρεπε να τρυπήσουν για να βγάλουν τις σωλήνες έξω ;
Paris92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Στο σπίτι σου βρε άνθρωπε του Θεού, τι έπρεπε να τρυπήσουν για να βγάλουν τις σωλήνες έξω ; τοιχο με τουβλο επρεπε να βρει τουβλο
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Σε εμενα τιποτα η τρυπα ηταν ηδη ετοιμη - αυτοι ελεγαν οτι δε μπορουσαν τους εσπασε το τρυπανι
AristidisZ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Paris92 είπε Πάει λοιπόν να τρυπήσει στον τοίχο με το τρυπάνι και μου λέει ότι επειδή είναι από μπετόν δεν το αναλαμβάνει αυτός....μόνο άμα είχε τούβλο και του λέω μα δεν αναφέρει τίποτα τέτοιο μέσα... 3 λεπτά πριν, Paris92 είπε τοιχο με τουβλο επρεπε να βρει τουβλο Ή εγώ κάτι δε καταλαβαίνω ή εσυ κάτι δε γράφεις σωστά
Paris92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε Σε εμενα τιποτα η τρυπα ηταν ηδη ετοιμη - αυτοι ελεγαν οτι δε μπορουσαν τους εσπασε το τρυπανι Εμενα μου ειπε αμα θες φερε δικο σου να ανοιξει την τρυπα και ερχομαστε και στο περναμε
Paris92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Ή εγώ κάτι δε καταλαβαίνω ή εσυ κάτι δε γράφεις σωστά Του ειπα θελω σαυτην την θεση το κλιματιστικο και τον ρωτησα ειναι σωστη σαν θεση και μου λεει ναι... τρυπαει και βρισκει μονο μπετον και μου λεει αν ειναι μονο μπετον δεν αναλαμβανουμε εμεις δεν εχουμε και τα εργαλεια κιολας και του λεω μα πως? αφου μεσα στη σελιδα λεει δεν τρυπατε μονο υαλοπινακα και πετρινο τοιχο Και ξαναλεω αν ανεφερε επιπροσθετα και μπετον δοκαρι και ολα τα σχετικα δεν θα ελεγα τιποτα 1 λεπτό πριν, nvel είπε το δωμάτιο άλλο τοίχο με τούβλα δεν έχει; δεν μπηκε στην διαδικασια να τρυπησει να δει..... Εγω προσωπικα δεν μπορω να γνωριζω δεν εχω ακτινες Χ Αν παλι το ανεφεραν οτι προυποθεση ειναι να υπαρχει τουβλο τοτε θα εψαχνα και τοτε θα εκλεινα ραντεβου 2 λεπτά πριν, Paris92 είπε Του ειπα θελω σαυτην την θεση το κλιματιστικο και τον ρωτησα ειναι σωστη σαν θεση και μου λεει ναι... τρυπαει και βρισκει μονο μπετον και μου λεει αν ειναι μονο μπετον δεν αναλαμβανουμε εμεις δεν εχουμε και τα εργαλεια κιολας και του λεω μα πως? αφου μεσα στη σελιδα λεει δεν τρυπατε μονο υαλοπινακα και πετρινο τοιχο Και ξαναλεω αν ανεφερε επιπροσθετα και μπετον δοκαρι και ολα τα σχετικα δεν θα ελεγα τιποτα δεν μπηκε στην διαδικασια να τρυπησει να δει.....δεν γνωριζω για να σου απαντησω με σιγουρια Εγω προσωπικα δεν μπορω να γνωριζω δεν εχω ακτινες Χ Αν παλι το ανεφεραν οτι προυποθεση ειναι να υπαρχει τουβλο τοτε θα εψαχνα και τοτε θα εκλεινα ραντεβου
*Kopanos* Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Paris92 είπε τρυπαει και βρισκει μονο μπετον και μου λεει αν ειναι μονο μπετον δεν αναλαμβανουμε εμεις δεν εχουμε και τα εργαλεια κιολας και του λεω μα πως? Και κάπως έτσι πέφτουν τα κτήρια με ένα φύσημα του αέρα 😂😂😂 γτ έβαλαν σε όλα τα διαμερίσματα κλιματιστικά στα δοκάρια. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, Paris92 είπε Και ξαναλεω αν ανεφερε επιπροσθετα και μπετον δοκαρι και ολα τα σχετικα δεν θα ελεγα τιποτα Επρεπε να αναφερει κάτι τέτοιο;Δοκάρι;Δολοφόνος όποιος τρυπάει δοκάρι.
AristidisZ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Paris92 είπε Του ειπα θελω σαυτην την θεση το κλιματιστικο και τον ρωτησα ειναι σωστη σαν θεση και μου λεει ναι... τρυπαει και βρισκει μονο μπετον και μου λεει αν ειναι μονο μπετον δεν αναλαμβανουμε εμεις δεν εχουμε και τα εργαλεια κιολας και του λεω μα πως? αφου μεσα στη σελιδα λεει δεν τρυπατε μονο υαλοπινακα και πετρινο τοιχο Καταρχάς όπως σου ανέφεραν στους αναλυτικούς όρους αναφέρει για δομικά στοιχεία, τα οποία δεν θες να στα τρυπήσουν, και αν προσπαθούσαν να στα τρυπήσουν, σήμερα θα ανέβαζες φωτογραφίες και θα ούρλιαζες ότι σου «μάμησαν το σπίτι» (κυριολεκτικά και ουχι μεταφορικά) Το να επιμένεις επειδή έχεις ένα διαφημιστικό slide χωρίς καν να λαμβάνεις υπόψη τους αναλυτικούς όρους, ανεβάζοντας μάλιστα τόσο έντονα τους τόνους, μάλλον εξηγεί και τον λόγο που σηκώθηκαν και έφυγαν χωρίς να προσπαθήσουν να βρουν μια εναλλακτική λύση Σε κάθε περίπτωση τρύπα σε δομικό κανεις μόνο με καροτιέρα, και το να θεωρείς λογικό να στη κάνει ο οποιοσδήποτε ψυκτικος είναι ολίγον τι άτοπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα