Paris92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στο κομμάτι απο το κουτί που πηρε εχει καποιο αυτοκόλλητο.Αυτό ειναι για τον εγκαταστάτη. Δεν πηρε απολυτος τιποτα απλα εκοψε αυτο που βλεπεις στην φωτογραφια ειδε την τρυπα εγιναν ολα αυτα με την σειρα που αναφερω και εφυγε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 4 minutes ago, Paris92 said: Αν μου το ανεφεραν τωρα δεν θα υπηρχε καν αυτο το θεμα....ουτε απο εκει το πηρα Ah shit, τότε έιναι η 3η αλυσίδα. Σύνδεση & Επίδειξη Κλιματιστικού από 15000 BTU | Plaisio Από ότι βλέπω αυτοί δεν το γράφουν συγκεκριμένα έτσι, ίσως να το εννοούν με το γενικόλογο "-Τοποθέτηση συσκευής στο κατάλληλο σημείο" Κακώς...
Klausx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 21 λεπτά πριν, Paris92 είπε Καλησπέρα αγόρασα ένα κλιματιστικό με δωρεάν εγκατάσταση από πάρα πολύ γνωστή αλυσίδα! Έκανα όλες τις απαραίτητες ερωτήσεις για να είμαι καλυμμένος σχετικά με την εγκατάσταση , π.χ. ρώτησα σε τι τοίχο δεν υπάρχει περίπτωση να τρυπήσουν και μου είπαν σε υαλοπίνακα και σε πέτρινο τοίχο...θα παραθέσω και σχετική φωτογραφία. Κάνεις δεν μου είπε ότι παράδοση συσκευής και εγκατάσταση θα γίνουν διαφορετική μέρα. Έρχεται το κλιματιστικό όλα καλά και κανονίζουμε ραντεβού για την εγκατάσταση. Έρχεται λοιπόν ο εξωτερικός συνεργάτης της γνωστής αλυσίδας , ανοίγει το κουτί της εξωτερικής και εσωτερικής μονάδας και παρατηρώ ότι κόβει το ένα αυτάκι του κουτιού και εκεί αμέσως ψυλλιάζομαι ότι βρωμάει η δουλειά για τον εξής λόγο....(διάβασα για τους ορούς DOA και λέει ότι για επιστροφή , η συσκευασία πρέπει να είναι άρτια αρχική συσκευασία χωρίς χτυπήματα και σκισίματα) ο εξωτερικός συνεργάτης όμως πιστεύω το έσκισε το κουτί σκόπιμα.... για όλα αυτά θα ανεβούν σχετικές φωτογραφίες. Πάει λοιπόν να τρυπήσει στον τοίχο με το τρυπάνι και μου λέει ότι επειδή είναι από μπετόν δεν το αναλαμβάνει αυτός....μόνο άμα είχε τούβλο και του λέω μα δεν αναφέρει τίποτα τέτοιο μέσα...και μου λέει άνοιξε την τρύπα και εμείς ερχόμαστε να στο περάσουμε...και εκεί είπα εντάξει κλασσική λαμογια. Παίρνω λοιπόν τηλ. πίσω στην αλυσίδα και τους το αναφέρω και αναφέρω επίσης ότι μου έσκισαν και την συσκευασία και ανέφερα και το DOA των 7 ήμερων και μου είπε εντάξει για την περίπτωση σας θα γίνει εξαίρεση και όλα τα σχετικά και μου είπε ότι θα δρομολογήσουν το θέμα και θα πάρει μια εργάσιμη. Με τα λίγα που λέτε νευριάζω το απόγευμα και παίρνω και τους λέω θέλω τα λεφτά μου πίσω και πάρτε το κλιματιστικό και η κοπέλα με ρωτάει ανοίχτηκε το κλιματιστικό? Της λέω ναι το άνοιξαν αυτοί....μου λέει αν το άνοιξαν θα έχετε -12% της αρχικής τιμής δηλαδή από 599 που το πήρα θα μου δώσουν πίσω 527,12. Με λίγα λογία 1: Ταλαιπωρία , εκνευρισμός 2: Κλέψιμο Αυτή είναι η Ελλάδα και η πιάτσα της έξω... 5 μέρες το κλιματιστικό κάθεται και παρακαλάω να το περάσουν. Γιαυτό ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΝΙΖΩ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 1.Πρώτα να ζητήσετε να δουν τον τοίχο σας αν μπορούν να τον τρυπήσουν 2.Να δουν αν υπάρχει κατάλληλη παροχή ρεύματος 3.ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΘΡΑΣΕΙΣ ΜΗΝ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ) 4.ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΝ Η ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΙΩΣΗ Το πάθημα μου θα ήθελα να το μοιραστώ να γίνει μάθημα για όλους για να την γλιτώσετε όσοι μπορείτε!!! Το σκίσιμο της συσκευασίας ήταν σκόπιμο δεν υπήρχε κανένας λόγος αλλιώς θα έκοβε και τις δυο μεριές ή και όλες και εκεί είναι που το μυρίστηκα για να χάσω το DOA.... Πρέπει να το δεις με ψυχραιμία, ο λόγος που δεν στο έβαλαν έχει να κάνει καθαρά με τον επιπλέον χρόνο που ήθελε η περίπτωση σου με αποτέλεσμα να χάσουν τα 10-20 ευρώ κέρδος από τις επόμενες. DOA από τι ξέρω είναι αν είναι χαλασμένο το μηχανήματα, κάτι που δε γνωρίζεις ακόμα. Αν δεν ανοίξει το κουτί τις εσωτερικής δεν μπορεί να πάρει μέτρα για την θέση / τρύπα οπότε οι "συμβουλές" σου είναι άκυρες. Φώναξε έναν πραγματικό ψυκτικό και όχι δωρεάν να τελειώνεις και απλά ζήτα τους να σου αφαιρέσουν το πόσο της δωρεάν εγκατάστασης.
Paris92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Klausx είπε Πρέπει να το δεις με ψυχραιμία, ο λόγος που δεν στο έβαλαν έχει να κάνει καθαρά με τον επιπλέον χρόνο που ήθελε η περίπτωση σου με αποτέλεσμα να χάσουν τα 10-20 ευρώ κέρδος από τις επόμενες. DOA από τι ξέρω είναι αν είναι χαλασμένο το μηχανήματα, κάτι που δε γνωρίζεις ακόμα. Αν δεν ανοίξει το κουτί τις εσωτερικής δεν μπορεί να πάρει μέτρα για την θέση / τρύπα οπότε οι "συμβουλές" σου είναι άκυρες. Φώναξε έναν πραγματικό ψυκτικό και όχι δωρεάν να τελειώνεις και απλά ζήτα τους να σου αφαιρέσουν το πόσο της δωρεάν εγκατάστασης. Κανεις λαθος ολα τα μετρα του κλιματιστικου και της βασης υπαρχουν στο ιντερνετ σε ηλεκτρονικο εγχειριδιο και μπορεις να κρινεις αναλογα δεν χρειαζεται να ανοιξεις τιποτα...Ετσι το εκανα κι εγω αλλα για την εσωτερικη μοναδα να δω στο περιπου πως θα ειναι στον τοιχο αλλα τετοιο πραγμα δεν περιμενα.... 4 λεπτά πριν, Thresh είπε Ah shit, τότε έιναι η 3η αλυσίδα. Σύνδεση & Επίδειξη Κλιματιστικού από 15000 BTU | Plaisio Από ότι βλέπω αυτοί δεν το γράφουν συγκεκριμένα έτσι, ίσως να το εννοούν με το γενικόλογο "-Τοποθέτηση συσκευής στο κατάλληλο σημείο" Κακώς... Ενα ''και'' μπορει να αλλαξει το νοημα ολοκληρης της προτασης ποσο μαλλον οι λεξεις πλακα , τοιχίο . δοκάρι.... Καταλαβαινεις......
georgiouu Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 καταρχην απαγορευεται να τρυπας το μπετον ειναι κολωνες δοκαρια στηριζουν το κτιριο δευτερον ειναι πολυ δυσκολο να ανοιξεις τρυπα σε δοκαρι,πιθανοτατα θα πεσεις πανω στα σιδερα πως θα τα κοψεις πολυ καλα εκαναν και εφυγαν,ελεος θελεις και να διαμαρτυρεσαι 6
Paris92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, georgiouu είπε καταρχην απαγορευεται να τρυπας το μπετον ειναι κολωνες δοκαρια στηριζουν το κτιριο δευτερον ειναι πολυ δυσκολο να ανοιξεις τρυπα σε δοκαρι,πιθανοτατα θα πεσεις πανω στα σιδερα πως θα τα κοψεις πολυ καλα εκαναν και εφυγαν,ελεος θελεις και να διαμαρτυρεσαι Αν το ανεφεραν ξεκαθαρα σαν τις αλλες εταιριες δεν θα αγοραζα καν παλικαρι.... Νομιζω ο Κωτσοβολος το λεει ξεκαθαρα....και πιο σωστα ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ! Η εγκατάσταση δεν γίνεται σε σημεία που μπορεί να επηρεαστούν τα δομικά στοιχεία (τοιχία, κολώνες, δοκάρια, πλάκα) του σπιτιού.
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Εμενα μου ειχαν πει 1. δε τρυπαει πετρα το τρυπανι τους 2. δεν εχουν αρκετα ψηλη σκαλα να φτασει πανω απο 3 μετρα 3. δε χρεαζεται να κανει κενο 4 . Παει να βαλει μονο 1 μετρο σωληνα σε 12.000 btu μηχανημα . 5 . Τους εστειλα στο δι@ολο οπως ηρθαν και πηρα δικο μου ψυκτικο να το βαλει Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από Mhlogiatros 1
Paris92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε Εμενα μου ειχαν πει 1. δε τρυπαει πετρα 2. δεν εχουν αρκετα ψηλη σκαλα να φτασει πανω απο 3 μετρα 3. δε χρεαζεται να κανει κενο 4 . Παει να βαλει μονο 1 μετρο σωληνα σε 12,000 btu μηχανημα . 5 . Τους εστειλα στο δι@ολο οπως ηρθαν και πηρα δικο μου ψυκτικο να το βαλει Αδερφε το πιστευα οτι θα γινει κατι τετοιο αλλα ειπα ασε να δουμε και τελικα κλαφτα....Ελλαδαρα! Αν ανεφεραν οι οδηγιες για πλακες , δωκαρια και τετοια πραγματικα δεν θα μιλουσα καν....Εκανες την καλυτερη δουλεια....αλλα τυπικα τα υλικα πρεπει να τους τα ζητησω γιατι τα δικαιούμαι και ας μην μου κανει εγκατασταση
Klausx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 19 λεπτά πριν, Paris92 είπε Κανεις λαθος ολα τα μετρα του κλιματιστικου και της βασης υπαρχουν στο ιντερνετ σε ηλεκτρονικο εγχειριδιο και μπορεις να κρινεις αναλογα δεν χρειαζεται να ανοιξεις τιποτα...Ετσι το εκανα κι εγω αλλα για την εσωτερικη μοναδα να δω στο περιπου πως θα ειναι στον τοιχο αλλα τετοιο πραγμα δεν περιμενα.... Ενα ''και'' μπορει να αλλαξει το νοημα ολοκληρης της προτασης ποσο μαλλον οι λεξεις πλακα , τοιχίο . δοκάρι.... Καταλαβαινεις...... Ωραία να τα πληρώσεις όλα αυτά 150 ευρώ + 50 για την τρύπα να γίνει η δουλεία και μην είσαι τσαμπατζής με το δωρεάν να θες ιδιοτροπίες και τρύπημα σε μπετό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 5 minutes ago, Mhlogiatros said: Εμενα μου ειχαν πει 1. δε τρυπαει πετρα το τρυπανι τους 2. δεν εχουν αρκετα ψηλη σκαλα να φτασει πανω απο 3 μετρα 3. δε χρεαζεται να κανει κενο 4 . Παει να βαλει μονο 1 μετρο σωληνα σε 12.000 btu μηχανημα . 5 . Τους εστειλα στο δι@ολο οπως ηρθαν και πηρα δικο μου ψυκτικο να το βαλει To πρόβλημα είναι ότι αν δεν χρειάζεται να βάλεις καμια 36αρια δόσεις και σου φτάνουν 12, αν είναι να πληρώσεις τελικά εγκατάσταση και δεν εκμεταλλευτείς την προσφορά, παίρνεις από άλλο μαγαζί το κλιματιστικό (που δεν έχει δωρεάν εγκατάσταση) το οποίο το έχει φτηνότερα... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Paris92 είπε Αδερφε το πιστευα οτι θα γινει κατι τετοιο αλλα ειπα ασε να δουμε και τελικα κλαφτα....Ελλαδαρα! Αν ανεφεραν οι οδηγιες για πλακες , δωκαρια και τετοια πραγματικα δεν θα μιλουσα καν....Εκανες την καλυτερη δουλεια....αλλα τυπικα τα υλικα πρεπει να τους τα ζητησω γιατι τα δικαιούμαι και ας μην μου κανει εγκατασταση Τα υλικά τα εχει στο κουτί συμφωνα με την φωτό που εχεις βάλει.
DAEMON2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 τα λεγόμενα εξωτερικά συνεργεία-συνεργάτες είναι πονεμένη ιστορία. Πολλές φορές είναι εριστικοί και άσχετοι.
Paris92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, Klausx είπε Ωραία να τα πληρώσεις όλα αυτά 150 ευρώ + 50 για την τρύπα να γίνει η δουλεία και μην είσαι τσαμπατζής με το δωρεάν να θες ιδιοτροπίες και τρύπημα σε μπετό. Δεν ξερω αν καταλαβαινεις Ελληνικα αλλα λεω οτι κανει δεν μου ειπε τιποτα....καμια αναφορα για το σχετικο θεμα...ο Κωτσοβολος το αναφερει.... αν το εβλεπα σε αυτους δεν θα εκανα καν θεμα 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τα υλικά τα εχει στο κουτί συμφωνα με την φωτό που εχεις βάλει. Στην φωτογραφια που ανεβασα αναφερει οτι δικαιούμαι σωληνώσεις καλώδια μεχρι 3 μετρα και βασεις για την εξωτερικη μοναδα 7 λεπτά πριν, DAEMON2013 είπε τα λεγόμενα εξωτερικά συνεργεία-συνεργάτες είναι πονεμένη ιστορία. Πολλές φορές είναι εριστικοί και άσχετοι. Ολοι τραβανε τα ζορια τους παλικαρι απλα εμενα κανεις δεν μου ειπε σε μπετο δεν τρυπαμε απαγορεύετε ....τα ρωτησα αυτα και απο την αλυσιδα δεν μου ειπαν τιποτα... Στις αλλες αλυσιδες μια χαρα το αναφερουν ξεκαθαρα. Αλλο να πεις η πολιτικη αναφερει οτι δεν τρυπαμε ποτε πλακα ,δοκάρι η μπετο και αλλο να πεις δεν αναλαμβανω εγω γιατι δεν εχω και εργαλεια...
AristidisZ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Σοβαρά τώρα ήθελες να τρυπήσουν δοκάρι / κολώνα 35 πόντους ; Δεν υπήρχε άλλη εναλλακτική ;
Paris92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Σοβαρά τώρα ήθελες να τρυπήσουν δοκάρι / κολώνα 35 πόντους ; Δεν υπήρχε άλλη εναλλακτική ; οχι δοκάρι....τεχνικό τοιχίο οπως το αναφερουν οι αλλες εταιριες αλλα αυτο ειναι το προβλημα αυτη δεν το ανεφερε τιποτα τετοιο. Αν το ανεφεραν δεν θα ελεγα ενταξει δεν με νοιαζει τρυπα το....ελεος....απλα θα ψαχναμε αλλο σημειο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα