Paris92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα αγόρασα ένα κλιματιστικό με δωρεάν εγκατάσταση από πάρα πολύ γνωστή αλυσίδα! Έκανα όλες τις απαραίτητες ερωτήσεις για να είμαι καλυμμένος σχετικά με την εγκατάσταση , π.χ. ρώτησα σε τι τοίχο δεν υπάρχει περίπτωση να τρυπήσουν και μου είπαν σε υαλοπίνακα και σε πέτρινο τοίχο...θα παραθέσω και σχετική φωτογραφία. Κάνεις δεν μου είπε ότι παράδοση συσκευής και εγκατάσταση θα γίνουν διαφορετική μέρα. Έρχεται το κλιματιστικό όλα καλά και κανονίζουμε ραντεβού για την εγκατάσταση. Έρχεται λοιπόν ο εξωτερικός συνεργάτης της γνωστής αλυσίδας , ανοίγει το κουτί της εξωτερικής και εσωτερικής μονάδας και παρατηρώ ότι κόβει το ένα αυτάκι του κουτιού και εκεί αμέσως ψυλλιάζομαι ότι βρωμάει η δουλειά για τον εξής λόγο....(διάβασα για τους ορούς DOA και λέει ότι για επιστροφή , η συσκευασία πρέπει να είναι άρτια αρχική συσκευασία χωρίς χτυπήματα και σκισίματα) ο εξωτερικός συνεργάτης όμως πιστεύω το έσκισε το κουτί σκόπιμα.... για όλα αυτά θα ανεβούν σχετικές φωτογραφίες. Πάει λοιπόν να τρυπήσει στον τοίχο με το τρυπάνι και μου λέει ότι επειδή είναι από μπετόν δεν το αναλαμβάνει αυτός....μόνο άμα είχε τούβλο και του λέω μα δεν αναφέρει τίποτα τέτοιο μέσα...και μου λέει άνοιξε την τρύπα και εμείς ερχόμαστε να στο περάσουμε...και εκεί είπα εντάξει κλασσική λαμογια. Παίρνω λοιπόν τηλ. πίσω στην αλυσίδα και τους το αναφέρω και αναφέρω επίσης ότι μου έσκισαν και την συσκευασία και ανέφερα και το DOA των 7 ήμερων και μου είπε εντάξει για την περίπτωση σας θα γίνει εξαίρεση και όλα τα σχετικά και μου είπε ότι θα δρομολογήσουν το θέμα και θα πάρει μια εργάσιμη. Με τα λίγα που λέτε νευριάζω το απόγευμα και παίρνω και τους λέω θέλω τα λεφτά μου πίσω και πάρτε το κλιματιστικό και η κοπέλα με ρωτάει ανοίχτηκε το κλιματιστικό? Της λέω ναι το άνοιξαν αυτοί....μου λέει αν το άνοιξαν θα έχετε -12% της αρχικής τιμής δηλαδή από 599 που το πήρα θα μου δώσουν πίσω 527,12. Με λίγα λογία 1: Ταλαιπωρία , εκνευρισμός Αυτή είναι η Ελλάδα και η πιάτσα της έξω... 5 μέρες το κλιματιστικό κάθεται και παρακαλάω να το περάσουν. Γιαυτό ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΝΙΖΩ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 1.Πρώτα να ζητήσετε να δουν τον τοίχο σας αν μπορούν να τον τρυπήσουν 2.Να δουν αν υπάρχει κατάλληλη παροχή ρεύματος 3.ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΘΡΑΣΕΙΣ ΜΗΝ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ) 4.ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΝ Η ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΙΩΣΗ Το πάθημα μου θα ήθελα να το μοιραστώ να γίνει μάθημα για όλους για να την γλιτώσετε όσοι μπορείτε!!! Το σκίσιμο της συσκευασίας ήταν σκόπιμο δεν υπήρχε κανένας λόγος αλλιώς θα έκοβε και τις δυο μεριές ή και όλες και εκεί είναι που το μυρίστηκα για να χάσω το DOA.... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από Paris92 4
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μηπως να μην είσαι τόσο οξύθυμος; 14 1 2
sarakats85 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Καλά τα μαστοριά με το καλεμι θα ανοίγαν την τρύπα και δεν την ανοίξαν?Πιστεύω αν ήσουν λίγο εριστικός όταν στο είπαν πάτησαν πάνω σε αυτό να αποφύγουν τη δουλειά..το γράφει όμως στους όρους άρα πρέπει να διαβάζουμε προσεκτικά που βάζουμε υπογραφή...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Γράφουν κι αυτό πάντως "Η εγκατάσταση δεν γίνεται σε σημεία που μπορεί να επηρεαστούν τα δομικά στοιχεία (τοιχία, κολώνες, δοκάρια, πλάκα) του σπιτιού." 7 1
petran91 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Άρα αντί να πάρεις τηλέφωνο την αλυσίδα και να τους πεις αυτό που έγινε με τον εξωτερικό συνεργάτη έτσι ώστε να λυθεί μιας και θα ήσουν καλυμμένος, πήρες και ζητούσες λεφτά πίσω όπου και έχασες αμέσως το δίκιο σου. εγω δεν βλέπω κάτι λάθος από την αλυσίδα. Το λάθος είναι του συνεργάτη που θα λυνόταν αν είχες την βασική υπομονή. 1
Paris92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, petran91 είπε Άρα αντί να πάρεις τηλέφωνο την αλυσίδα και να τους πεις αυτό που έγινε με τον εξωτερικό συνεργάτη έτσι ώστε να λυθεί μιας και θα ήσουν καλυμμένος, πήρες και ζητούσες λεφτά πίσω όπου και έχασες αμέσως το δίκιο σου. εγω δεν βλέπω κάτι λάθος από την αλυσίδα. Το λάθος είναι του συνεργάτη που θα λυνόταν αν είχες την βασική υπομονή. Εκανα αυτο που λες αλλα με τρεναρουν με πανε απο εργασιμη σε εργασιμη και το DOA ειναι για 7 ημερες και ετσι πηρα και ζητησα μετα τα λεφτα μου πισω 1
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Και όσο για το κομμάτι απο το κουτί το έσκισε για να δείξει ότι πήγε για εγκατάσταση. 1 1
koystado Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 απο το πλαίσιο το τιμολόγιο άμα δεν κάνω λάθος
Paris92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, sarakats85 είπε Καλά τα μαστοριά με το καλεμι θα ανοίγαν την τρύπα και δεν την ανοίξαν?Πιστεύω αν ήσουν λίγο εριστικός όταν στο είπαν πάτησαν πάνω σε αυτό να αποφύγουν τη δουλειά..το γράφει όμως στους όρους άρα πρέπει να διαβάζουμε προσεκτικά που βάζουμε υπογραφή... Μου ειπαν οτι δεν εχουν τα εργαλεια και οτι δεν αναλαμβανουν αυτοι. και σε ποια υλικα δεν κανουν τρυπα ειναι ξεκαθαρα στην φωτογραφια με τα βελακια και τα ρωτησα και στο τηλ. στην πωλητρια πριν παρω το κλιματιστικο και μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα 7 λεπτά πριν, Thresh είπε Γράφουν κι αυτό πάντως "Η εγκατάσταση δεν γίνεται σε σημεία που μπορεί να επηρεαστούν τα δομικά στοιχεία (τοιχία, κολώνες, δοκάρια, πλάκα) του σπιτιού." Μπορειτε σας παρακαλω να μου υποδειξετε που το αναγραφει αυτο? 4 λεπτά πριν, koystado είπε απο το πλαίσιο το τιμολόγιο άμα δεν κάνω λάθος Δεν μπορω να αναφερω σαν αλυσιδα δεν εχω παραπονο....η παραδοση εγινε αμεσα και χωρις κανενα προβλημα. Το προβλημα μου ειναι ο εξωτερικος εργατης 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και όσο για το κομμάτι απο το κουτί το έσκισε για να δείξει ότι πήγε για εγκατάσταση. Δεν νομιζω γιατι το DOA παει περίπατο αρα ηταν σκοπιμο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 7 minutes ago, Paris92 said: Μπορειτε σας παρακαλω να μου υποδειξετε που το αναγραφει αυτο? https://www.kotsovolos.gr/support360/κλιματισμός/installations-ac/990228-υπηρεσία-εγκατάστασης-κλιματιστικού-9000-έως-15000-btu ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ.pdf (mediamarkt.gr) Στις "σημειώσεις" και στο "τι δεν περιλαμβάνει" αντίστοιχα.
Paris92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, Paris92 είπε Εκανα αυτο που λες αλλα με τρεναρουν με πανε απο εργασιμη σε εργασιμη και το DOA ειναι για 7 ημερες και ετσι πηρα και ζητησα μετα τα λεφτα μου πισω ναι παραπονο απο την αλυσιδα δεν εχω απλα περιμενα στηριξη στο θεμα της συσκευασιας που ανοιξε ο εγκαταστατης. Η αλυσιδα ηταν αψογη στο θεμα παραδοσης 2 λεπτά πριν, Thresh είπε https://www.kotsovolos.gr/support360/κλιματισμός/installations-ac/990228-υπηρεσία-εγκατάστασης-κλιματιστικού-9000-έως-15000-btu Στις "σημειώσεις" δεν το πηρα ομως απο κει αλλιως πραγματικα δεν θα ειχα παραπονο...σοβαρα....δεν εχω λογο να εχω παραπονο. Ρωτησα τα παντα σχετικα με την τρυπα και δεν μου ανεφεραν τιποτα τετοιο υπαρχει η σχετικη ηχογραφηση στην κληση που εγινε
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Στο κομμάτι απο το κουτί που πηρε εχει καποιο αυτοκόλλητο.Αυτό ειναι για τον εγκαταστάτη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 4 minutes ago, Paris92 said: δεν το πηρα ομως απο κει αλλιως πραγματικα δεν θα ειχα παραπονο...σοβαρα....δεν εχω λογο να εχω παραπονο. Ρωτησα τα παντα σχετικα με την τρυπα και δεν μου ανεφεραν τιποτα τετοιο υπαρχει η σχετικη ηχογραφηση στην κληση που εγινε Sorry, άργησα να κάνω edit, έβαλα και της άλλης αλυσίδας. 6 minutes ago, Thresh said: ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ.pdf (mediamarkt.gr) Στις "σημειώσεις" και στο "τι δεν περιλαμβάνει" αντίστοιχα.
Paris92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μηπως να μην είσαι τόσο οξύθυμος; Ισως να ειμαι αλλα πιστευω δικαιολογημένα 7 λεπτά πριν, Thresh είπε https://www.kotsovolos.gr/support360/κλιματισμός/installations-ac/990228-υπηρεσία-εγκατάστασης-κλιματιστικού-9000-έως-15000-btu ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ.pdf (mediamarkt.gr) Στις "σημειώσεις" και στο "τι δεν περιλαμβάνει" αντίστοιχα. Μαζι σου και συμφωνω αλλα στην εικονα που ανεβασα βλεπεις να αναφερει τιποτα απο τα πολυ σωστα που μου ανεβασες? Αν μου το ανεφεραν τωρα δεν θα υπηρχε καν αυτο το θεμα....ουτε απο εκει το πηρα
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Thresh είπε https://www.kotsovolos.gr/support360/κλιματισμός/installations-ac/990228-υπηρεσία-εγκατάστασης-κλιματιστικού-9000-έως-15000-btu ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ.pdf (mediamarkt.gr) Στις "σημειώσεις" και στο δεν περιλαμβάνει αντίστοιχα. Εξαιρετικοί στον Κωτσόβολο! Ήρθαν σήμερα και μας έβαλαν τρία κλιματιστικά. Ευτυχώς ο πατέρας μου χρόνια στις οικοδομές υπολόγισε που είχε δοκάρια και καλώδια, τους κατατρόπωσε σχετικά και μπήκαν τσίμα-τσίμα. Επίσης, τα κλιματιστικά έχει υποχρέωση ο αγοραστής μέχρι 10 μέρες μετά την αγορά να ανοίξει τις συσκευασίες να ελέγξει την κατάσταση των μονάδων. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από Τέρης Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα