sotsak Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Εχω φάει το backdoor.prorat και μου έχει κόψει δικαιώματα απο τo πειράζω την mmc,να σηκώνω windows services και αυτό έχει σαν συνέπεια να μήν μπορώ να τρέξω antivirus.Σε safe mode τα ίδια.Το infected file δεν μπορω φυσικά να το σβύσω παρόλο που κάνω end proccess με τον task manager.Τεσπα,αυτο που θα λύσει το πρόβλημα είναι ενα δικτυακό scan for viruses αλλα δεν μπορώ να κάνω share τον φάκελο windows του μολυσμένου υπολογιστή και να γίνει το scan. Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω share τον windows ή έστω στο system32 σκέτο αν δεν γίνεται??? (εχω δοκιμάσει τα πάντα που προτείνει symantec ktl)
_r00t_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Βασικά η μονη λυση ειναι το format. Οποτε μην το ψαχνεις..
sotsak Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Να σου πώ την αλήθεια το ξέρω,αλλα προσπαθώ να το αποφύγω...
insomniaK Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Φίλε μου, μία ιδέα είναι αυτό που θα σου προτείνω και όχι κάτι που το έχω εφαρμόσει: Φτιάξε ή ευκολότερα κατέβασε αυτό: Hiren's Boot CD v6.0 και τρέξε τα utilities που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες ψάξε εδώ ή ακόμα καλύτερα κοίτα και εδώ h__p://www.thanki.tk, βάλε tt αντι __!
sotsak Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Σωστό αυτό,αλλά έχει χαλάσει το cd-rw οπότε πακέτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.