Bkkaiti Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Dark_panel είπε Αυτο το ποσό (οσο θα είναι τη στιγμή που θα κανεις εναρξη) επι 6 μηνες. Γιατι εγω καταλαβα οτι απλα θα παρουμε 500€ στο τελος και τιποτα αλλο. Ευχαριστω πολυ ! Μακαρι να τα παρουμε αυτα τα λεφτα γιατι ειναι αρκετα μεγαλο το ποσο 1
Dark_panel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Bkkaiti είπε Γιατι εγω καταλαβα οτι απλα θα παρουμε 500€ στο τελος και τιποτα αλλο. Ευχαριστω πολυ ! Μακαρι να τα παρουμε αυτα τα λεφτα γιατι ειναι αρκετα μεγαλο το ποσο Oχι καλε! Εχω ατομα που περιμενουν τωρα να παρουν περιπου 3000€. Αυτο ελειπε, να εδιναν πιο λιγα μεσω προγραμματος, απ ο,τι εδινε το ΙΕΚ παλια (800€).
atrwtos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Τη μου θυμίσατε ... έχω τελειώσει ΙΕΚ το 2008...τότε μου λέγανε οι παλιοί ότι αν έκανες πρακτική 6 μήνες το 2003 έπαιρνες 1300€ και όταν τελείωσα εγώ θυμάμαι 2008 έπαιρνες 800€ ...και μετά από 2-3 χρόνια 500..και μετά 0....τώρα δηλ. αν κάνεις πρακτική παίρνεις;;... ανάπτυξη 🤣..το σωστό φυσικά είναι να αμείβεσαι δε το κάνεις από χόμπι.. και οι περισσότεροι τότε θυμάμαι μετά δεν πήγαινε σχεδόν κανένας για πρακτική επειδή δεν έδινε λεφτά. 1
Dark_panel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, atrwtos είπε Τη μου θυμίσατε ... έχω τελειώσει ΙΕΚ το 2008...τότε μου λέγανε οι παλιοί ότι αν έκανες πρακτική 6 μήνες το 2003 έπαιρνες 1300€ και όταν τελείωσα εγώ θυμάμαι 2008 έπαιρνες 800€ ...και μετά από 2-3 χρόνια 500..και μετά 0....τώρα δηλ. αν κάνεις πρακτική παίρνεις;;... ανάπτυξη 🤣..το σωστό φυσικά είναι να αμείβεσαι δε το κάνεις από χόμπι.. και οι περισσότεροι τότε θυμάμαι μετά δεν πήγαινε σχεδόν κανένας για πρακτική επειδή δεν έδινε λεφτά. Εγω πετυχα τη φαση των 800€. Βεβαια, τοτε η πρακτικη ηταν προαιρετικη για εμας..το παλουκι το εφαγαν μετα, που και υποχρεωτικη την εκαναν και κατηργησαν την όποια αμοιβη δινόταν..ευτυχως τωρα υπαρχει κανα χρηματοδοτικο προγραμματακι, να παρει ο καημενος ο πρακτικαριος κανα λεφτο για τον κοπο του. 1
Iris550_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Παιδιά έχω τελειώσει διοίκηση επιχειρήσεων από ιδιωτικό ΙΕΚ και δεν μπορώ να βρω να κάνω πρακτική…. Εδώ και 4 μήνες ψάχνω και κανείς δεν δέχεται παιδιά για πρακτική δεν ξέρω τι να κάνω και απογοητεύομαι και από την άλλη αγχώνομαι γιατί δεν ξέρω τίποτα στην πράξη δεν ξέρω αν είναι διατεθειμένοι να μου δείξουν η απλά νομίζουν ότι τα ξέρω … Εσάς πως ήταν η πρακτική σας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα