Sibyl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 6/12/2021 στις 11:21 ΜΜ, -Mikasa- είπε Κοπέλα είμαι, αλλά τέλος πάντων. 😝 Στις 7/12/2021 στις 12:24 ΠΜ, Dark_panel είπε Καλα κι εγω, αλλά δεν εχει να λεει 😂 Ε, πώς δεν έχει να λέει; Να μην ξέρουμε ποιος είναι ποιος εδώ μέσα;😂 Πάντως από τα nicknames δεν είναι πάντα εμφανές. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από Sibyl 1 1
Sibyl Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Εντάξει @-Dimitris- το δικό σου είναι εμφανές, μην στραβομουτσουνιάζεις! 1
Iris550_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε εαν γνωρίζετε στην πρακτική άσκηση εάν δεν γνωριζεις τοσο καλα το αντικείμενο μπορεις να τα καταφέρεις; Ειμαι σε ιεκ ιδιωτικό και εχω να κάνω πρακτική αλλα δεν ξέρω πολυ καλα απο λογιστικά κ τέτοια μπερδευομαι και αγχώνομαι.. μια φιλη μου μου ειπε πως τίποτα δεν ειναι η πρακτική κ τζαμπα αγχώνομαι
Dark_panel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, Iris550_ είπε Παιδιά μπορείτε να μου πείτε εαν γνωρίζετε στην πρακτική άσκηση εάν δεν γνωριζεις τοσο καλα το αντικείμενο μπορεις να τα καταφέρεις; Ειμαι σε ιεκ ιδιωτικό και εχω να κάνω πρακτική αλλα δεν ξέρω πολυ καλα απο λογιστικά κ τέτοια μπερδευομαι και αγχώνομαι.. μια φιλη μου μου ειπε πως τίποτα δεν ειναι η πρακτική κ τζαμπα αγχώνομαι Στο 95% της πρακτικης ασκησης, ιδιως απο ΙΕΚ, η πρακτικη αφορα τηλεφωνικες επικοινωνιες, εκτυπωση κ παραδοση εγγράφων, παραγγελιες καφε/σαντουιτς και σερφαρισμα στο web..οπότε ναι, τζαμπα αγχωνεσαι..το πολυ πολυ να μαθεις και 2-3 πολυ βασικα πραγματακια. 1
velociraptoras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, Iris550_ είπε Παιδιά μπορείτε να μου πείτε εαν γνωρίζετε στην πρακτική άσκηση εάν δεν γνωριζεις τοσο καλα το αντικείμενο μπορεις να τα καταφέρεις; Ειμαι σε ιεκ ιδιωτικό και εχω να κάνω πρακτική αλλα δεν ξέρω πολυ καλα απο λογιστικά κ τέτοια μπερδευομαι και αγχώνομαι.. μια φιλη μου μου ειπε πως τίποτα δεν ειναι η πρακτική κ τζαμπα αγχώνομαι Εξαρτάται, αν έχεις γνώσεις θα σε χώσουν αν δεν έχεις θα κάνεις τα θελήματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως κανένας δεν πρόκειται να κάτσει να σου μάθει τη δουλεια
katalinaki23 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ είχα κάνει πρακτική μέσω του γενικού λογιστηρίου του κράτους σε δημόσια υπηρεσία & πληρωνομουν κανονικά το άσχημο είναι ότι δεν μετράει ως προϋπηρεσία & δεν πήρα ένσημα ήμουν πρωτόκολλο & αλλά δουλειές γραφείου .
Mr.kostas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Καλημερα έχω μια απορία που θα ήθελα να μου λύσετε… τελειωσα την πρακτική σε ΙΕΚ πριν 2 μήνες σχεδόν και σήμερα έδωσα τα ένσημα στην σχολή για να γίνει η χρηματοδότηση…το ερώτημα μου είναι ποτέ μπαίνουνε τα λεφτά από το ΕΣΠΑ? Δλδ οποίος γνωρίζει ή έχει κάνει πρακτική και τα έχει λάβει σχεδόν ποσό χρόνο θέλει? Ευχαριστω
Dark_panel Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Καλημερα έχω μια απορία που θα ήθελα να μου λύσετε… τελειωσα την πρακτική σε ΙΕΚ πριν 2 μήνες σχεδόν και σήμερα έδωσα τα ένσημα στην σχολή για να γίνει η χρηματοδότηση…το ερώτημα μου είναι ποτέ μπαίνουνε τα λεφτά από το ΕΣΠΑ? Δλδ οποίος γνωρίζει ή έχει κάνει πρακτική και τα έχει λάβει σχεδόν ποσό χρόνο θέλει? Ευχαριστω Κατι ακουσα για 8 μηνες απο ατομα που τα πηραν..αυτο βέβαια δε σημαίνει απαραίτητα οτι ειπαν αλήθεια ή οτι σε ΟΛΟΥΣ τα βαζουν στο 8μηνο.. προσωπικη εμπειρία δεν εχω ακόμα.. 1
SciManiac Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Mr.kostas είπε Καλημερα έχω μια απορία που θα ήθελα να μου λύσετε… τελειωσα την πρακτική σε ΙΕΚ πριν 2 μήνες σχεδόν και σήμερα έδωσα τα ένσημα στην σχολή για να γίνει η χρηματοδότηση…το ερώτημα μου είναι ποτέ μπαίνουνε τα λεφτά από το ΕΣΠΑ? Δλδ οποίος γνωρίζει ή έχει κάνει πρακτική και τα έχει λάβει σχεδόν ποσό χρόνο θέλει? Ευχαριστω Δεν είμαι σίγουρος αν έχει σχέση, αλλά έχω παρακολουθήσει σύντομο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης από ΚΕΚ, το οποίο είχε θεωρία και πρακτική και ήταν επιδοτούμενο από ΕΣΠΑ. Από το εν λόγω πρόγραμμα πληρώθηκα 7+ μήνες μετά την λήξη του. 1
Mr.kostas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Dark_panel είπε Κατι ακουσα για 8 μηνες απο ατομα που τα πηραν..αυτο βέβαια δε σημαίνει απαραίτητα οτι ειπαν αλήθεια ή οτι σε ΟΛΟΥΣ τα βαζουν στο 8μηνο.. προσωπικη εμπειρία δεν εχω ακόμα.. Και ποτέ τελείωσες? 2 λεπτά πριν, SciManiac είπε Δεν είμαι σίγουρος αν έχει σχέση, αλλά έχω παρακολουθήσει σύντομο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης από ΚΕΚ, το οποίο είχε θεωρία και πρακτική και ήταν επιδοτούμενο από ΕΣΠΑ. Από το εν λόγω πρόγραμμα πληρώθηκα 7+ μήνες μετά την λήξη του. Και εγώ το ίδιο είχα κάνει πριν 4 χρόνια μέσω ΚΕΚ τελειώσαμε Αύγουστο και τα πήραμε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα
Dark_panel Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Mr.kostas είπε Και ποτέ τελείωσες? Ειπα οτι ακομα δεν εχω προσωπικη εμπειρια, μονο ο,τι εχω μαθει απο αλλους που τελειωσαν 😆😆 Εγω θα ξεκινησω πρακτικη καπου Οκτωβρη μαλλον. 1
Bkkaiti Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Στις 8/12/2022 στις 11:26 ΠΜ, Mr.kostas είπε Καλημερα έχω μια απορία που θα ήθελα να μου λύσετε… τελειωσα την πρακτική σε ΙΕΚ πριν 2 μήνες σχεδόν και σήμερα έδωσα τα ένσημα στην σχολή για να γίνει η χρηματοδότηση…το ερώτημα μου είναι ποτέ μπαίνουνε τα λεφτά από το ΕΣΠΑ? Δλδ οποίος γνωρίζει ή έχει κάνει πρακτική και τα έχει λάβει σχεδόν ποσό χρόνο θέλει? Ευχαριστω Απο οτι λενε γυρω στους 8 μηνες θα κανουμε να πληρωθουμε . Εκτος και εαν λογω εκλογων τα δωσουν νωριτερα. Και εγω τωρα Τελειωνω . Αλλες 15 μερες μου εμειναν. Απλα δεν εχω καταλαβει ποσα χρηματα θα παρουμε. Τα 800€ που δινει το ινστιτουτο νεολαιας ειναι για καθε μηνα η για ολο το 6μηνο . Γενικα οποιος γνωριζει ας μας πει εαν η επιδοτηση θα ειναι μηνιαια η θα αφορα το συνολο της πρακτικης
Dark_panel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Bkkaiti είπε Απο οτι λενε γυρω στους 8 μηνες θα κανουμε να πληρωθουμε . Εκτος και εαν λογω εκλογων τα δωσουν νωριτερα. Και εγω τωρα Τελειωνω . Αλλες 15 μερες μου εμειναν. Απλα δεν εχω καταλαβει ποσα χρηματα θα παρουμε. Τα 800€ που δινει το ινστιτουτο νεολαιας ειναι για καθε μηνα η για ολο το 6μηνο . Γενικα οποιος γνωριζει ας μας πει εαν η επιδοτηση θα ειναι μηνιαια η θα αφορα το συνολο της πρακτικης O νομος νομιζω λεει για το 80% του πρωτου μισθου ανειδικευτου, αν θυμαμαι καλα..αρα, παρε τον βασικο μισθο, βγαλε τον καθαρο και κρατα το 80% αυτου.
Bkkaiti Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Dark_panel είπε O νομος νομιζω λεει για το 80% του πρωτου μισθου ανειδικευτου, αν θυμαμαι καλα..αρα, παρε τον βασικο μισθο, βγαλε τον καθαρο και κρατα το 80% αυτου. Ναι αυτο το ξερω ! Απλα δεν εχω καταλαβει εαν αυτο το ποσο θα το παιρνουμε καθε μηνα η εφαπαξ μια φορα στο τελος. Δηλαδη πχ 500€*6 μηνες που ειναι η πρακτικη η 500€ μια φορα απλα στο τελος.
Dark_panel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Bkkaiti είπε Ναι αυτο το ξερω ! Απλα δεν εχω καταλαβει εαν αυτο το ποσο θα το παιρνουμε καθε μηνα η εφαπαξ μια φορα στο τελος. Δηλαδη πχ 500€*6 μηνες που ειναι η πρακτικη η 500€ μια φορα απλα στο τελος. Αυτο το ποσό (οσο θα είναι τη στιγμή που θα κανεις εναρξη) επι 6 μηνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα