ipsilonmi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Είμαι νέος στο οικοσύστημα της Ubiquiti, παρόλα αυτά έχω ξεκινήσει με ένα μικρό setup της εταιρίας μεταξύ αυτών και το Cloud Key UC-CK (discontinued αν δεν κανω λάθος) με fw v.1.1.13 Πριν αναβαθμίσω ρίχνω μια ματιά στο web και βλέπω (1) ότι είμαι αρκετά πίσω σε έκδοση και (2) ότι από την 2.0.26 σταματάει η δυνατότητα για local only διαχείριση και "ανοίγει" υποχρεωτικά η cloud διαχείριση. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει να διαχειρίζομαι απομακρυσμένα το δίκτυό μου και για την ακρίβεια δεν θα το ήθελα (η Ubiquity μάλλον δε με ρώτησε...). Οπότε τα ερωτήματα είναι 2: Εφόσον ισχύει το παραπάνω, θα μπορούσα (μέχρι να έρθει η στιγμή που θα με υποχρεώσει) να μην αναβαθμίσω... Τι χάνω ? Είναι αλληλένδετο το fw update με το controller software ? Εάν αποφασίσω να αναβαθμίσω, πόσο "ευάλωτο" μπορεί να είναι το δίκτυο - μαζί με μερικές ακόμη χιλιάδες δίκτυα άλλων χρηστών... ?? Μπορώ με κάποιο τρόπο μετά το update να απενεργοποιήσω το remote ? Σας ευχαριστώ και ελπίζω να έψαξα καλά πριν το κάνω post και να μην επαναλαμβάνομαι... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από ipsilonmi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Με κάθε νέο firmware update γίνεται bundle και νέα έκδοση controller οπότε αν δεν αναβαθμίσεις μενεις πίσω. Προσωπικά με την 5.11.46 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα