Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Seaside είπε

Φαντάζεσαι να είχες κάτι αλλο ? 

ο οτε ολο το καλοκαιρι ειχε τρομερα προβληματα, σε φαση δεν εβγαινε κληση.
αποκλειστικα ο οτε.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

επιτελους! αλλαζω λογω δουλειας συνεχως το ιφον διοτι ταξιδευω και παντα εχω θεμα με το σημα. ειχα μεινει με 1 γραμμη (αν εχετε το θεο σας) στο Μοντε Καρλο! να δω αν αυτη τη φορα εχει γινει σοβαρη δουλεια! ελεος πια. και ελπιζω να βεβαια να κοστιζει κοντα στα 2000ευρω! δεν ειναι δυνατον να εχει ο καθενας apple!

• Confused 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, nvel είπε

τα $200 το μήνα για απεριόριστες κλήσεις και τα μισά για 200 λεπτά, δεν είναι πολλά για αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά.

Έχεις κάποιον επίσημο τιμοκατάλογο για αυτό; Από εταιρεία δηλαδή που να δίνει τέτοια service;

ΥΓ. Γελάω από τώρα με όσους θα πάρουν το 13 στην Ελλάδα και για να δικαιολογήσουν εν μέρη τα 1200+ euro θα λένε κι αυτό για τα Low orbit satellite.... λες και θα τα χρησιμοποιήσουν ποτέ (οι 9999 στους 10000).

• Like 1
Δημοσ.

φήμες λένε πως οι πίσω κάμερες του νέου iphone θα λειτουργούν και ως μάτια κουζίνας 🙃

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, belray είπε

ο οτε ολο το καλοκαιρι ειχε τρομερα προβληματα, σε φαση δεν εβγαινε κληση.
αποκλειστικα ο οτε.

Με Cosmote όλο το καλοκάιρι ούτε κιχ δεν έκανε. Ούτε σε κανονικά call (VoLTE) ούτε σε VoWifi.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, skritikos είπε

Έχεις κάποιον επίσημο τιμοκατάλογο για αυτό; Από εταιρεία δηλαδή που να δίνει τέτοια service;

ΥΓ. Γελάω από τώρα με όσους θα πάρουν το 13 στην Ελλάδα και για να δικαιολογήσουν εν μέρη τα 1200+ euro θα λένε κι αυτό για τα Low orbit satellite.... λες και θα τα χρησιμοποιήσουν ποτέ (οι 9999 στους 10000).

κοίτα εδώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nvel είπε

κοίτα εδώ

Έχοντας εμπειρία μόνο από Iridium LEO network, τα κόστη είναι πολύ υψηλότερα από αυτά. Με διάφορα κλειδώματα σε διάρκεια, ακέραια κατανάλωσης κτλ

Δεν ξέρω τι είναι τα GlobalStar, οπότε θα το κοιτάξω.

Προσθήκη:

ΟΚ είδα το GlobalStar. Δεν έχει μεγάλη σχέση από άποψη κάλυψης, οπότε εξηγεί το μικρότερο κόστος.

https://www.globalstar.com/en-us/coverage-maps

Επεξ/σία από skritikos
typo
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nvel είπε

έχουν διαφορές στην κάλυψη, το globalstar δεν πιάνει παντού.

Ναι μόλις τα διαβάζω κι εγώ. Πρακτικά ελάχιστη σχέση.

Είμαι περίεργος να δω με τι μπορεί να είναι συμβατό το iPhone 13 και με τι αυτονομία με τόσο μικρές μπαταρίες και ισχυρό hardware για το 'smart' κομμάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...