Bluesky1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα! Φέτος δώσαμε πανελλήνιες με την αδελφή μου και περάσαμε σε διαφορετικές πόλεις. Με την μεταγραφή αδελφών νομίζω ότι δικαιούμαι μετεγγραφή στην πόλη της αδελφής μου. ωστόσο θα ήθελα να ρωτήσω αν η αδελφή μου με το 10% του χρονου περάσει σε άλλη πόλη μπορεί μετά να πάρει μετεγγραφή για την πόλη που έχω περάσει έχω (που θα έχω μετταγραφει) με το κριτήριο των αδελφων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 χαχααχχα σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας ακούγεται... Η απάντηση είναι οχι. Ένας αδερφός/η μόνο μπορεί να χρησιμοποιήσει μεταγραφή λόγω αδερφού σε άλλη πόλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 οχι, ενας από τους 2 μόνο μπορεί να το κάνει. αν φέτος πάρεις εσυ δεν μπορεί του χρόνου να παρει και η αδερφή. αν η αδερφή σου θελει να δωσει 10% τοτε μην πάρεις φετος μετεγγραφή και δειτε του χρόνου τι θα κάνετε. μεταξυ τμηματων επαρχίας γενικά ειναι ευκολες οι μετεγγραφές, προς Αθηνα, Θεσσαλονίκη ειναι δυσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bluesky1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 μάλιστα.. αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι σίγουρο το 10% δλδ είναι 114 μόρια κάτω από την βάση της χημεία Ηρακλείου οπότε αξίζει να καθίσει μια χρόνια; Επίσης είναι σίγουρο να κανω μεταγραφή στην Θεσσαλονίκη αν το κατα κεφαλην εισόδημα είναι κάτω από 12.500 και η αδελφή μου τελικά πάει στην σχολή της; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioankav Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Όχι δεν είναι σίγουρο. Κάθε σχολή μπορεί να έχει μέχρι 10% των θέσεων για μεταγραφές (δεν ξέρω εάν άλλαξε σαν ποσοστό) και οι αιτούντες παίρνουν μόρια ανάλογα με τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις. https://www.foititikanea.gr/φοιτητής/μετεγγραφές/21163-μετεγγραφές-2020-2021-όλα-όσα-θα-ισχύσουν-φέτος-αποφαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bluesky1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 14 ώρες πριν, velociraptoras είπε οχι, ενας από τους 2 μόνο μπορεί να το κάνει. αν φέτος πάρεις εσυ δεν μπορεί του χρόνου να παρει και η αδερφή. αν η αδερφή σου θελει να δωσει 10% τοτε μην πάρεις φετος μετεγγραφή και δειτε του χρόνου τι θα κάνετε. μεταξυ τμηματων επαρχίας γενικά ειναι ευκολες οι μετεγγραφές, προς Αθηνα, Θεσσαλονίκη ειναι δυσκολο μάλιστα.. αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι σίγουρο το 10% δλδ είναι 114 μόρια κάτω από την βάση της χημεία Ηρακλείου οπότε αξίζει να καθίσει μια χρόνια; Επίσης είναι σίγουρο να κανω μεταγραφή στην Θεσσαλονίκη αν το κατα κεφαλην εισόδημα είναι κάτω από 12.500 και η αδελφή μου τελικά πάει στην σχολή της; από ότι κατάλαβα δεν γίνεται μεταγραφή μετά από τον πρωτο χρονο 46 λεπτά πριν, ioankav είπε Όχι δεν είναι σίγουρο. Κάθε σχολή μπορεί να έχει μέχρι 10% των θέσεων για μεταγραφές (δεν ξέρω εάν άλλαξε σαν ποσοστό) και οι αιτούντες παίρνουν μόρια ανάλογα με τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις. https://www.foititikanea.gr/φοιτητής/μετεγγραφές/21163-μετεγγραφές-2020-2021-όλα-όσα-θα-ισχύσουν-φέτος-αποφαση Εγώ από ότι έχω καταλάβει υπάρχουν 2 κατηγορίες μεταγραφών. Οι μεταγραφές με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια και οι μεταγραφές αδελφών όπου είναι σίγουρες.. δεν ισχύει αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioankav Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Bluesky1 είπε Εγώ από ότι έχω καταλάβει υπάρχουν 2 κατηγορίες μεταγραφών. Οι μεταγραφές με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια και οι μεταγραφές αδελφών όπου είναι σίγουρες.. δεν ισχύει αυτο; Εάν οι αιτήσεις είναι πάνω από τον αριθμό των θέσεων, νομίζω δε θα πάρουν μεταγραφή όλοι. Απλά βλέπω ότι στην κατηγορία των αδελφών το ποσοστό είναι 15% των θέσεων, οπότε λογικά δύσκολα να καλυφτούν όλες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo897 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 με 8 μόρια από κοινωνικοοικονομικά κριτήρια και 17.777 μόρια βαθμολογία είναι πιθανή η μετεγγραφή από νομική Κομοτηνής ΔΠΘ στην νομικη ΕΚΠΑ;;;(Θα εκτιμούσα πολύ κάθε απάντηση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 πιθανή ναι, σίγουρη όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα