Προς το περιεχόμενο

Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Ιωαννίνων

Kaikai9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Καθώς κοίταγε αναλυτικά τα μόρια του 2ου πεδίου το μάτι μου έπεσε πάνω σε αυτή την σχολή στην οποία μου έκανε εντύπωση η βάση εισαγωγής η οποία φέτος ήταν 12620 ιδιαίτερα χαμηλή και δεν κατανοώ το γιατί. Είναι πρώην ΤΕΙ που έγινε ΑΕΙ ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

59 λεπτά πριν, Kaikai9 είπε

Καλησπέρα. Καθώς κοίταγε αναλυτικά τα μόρια του 2ου πεδίου το μάτι μου έπεσε πάνω σε αυτή την σχολή στην οποία μου έκανε εντύπωση η βάση εισαγωγής η οποία φέτος ήταν 12620 ιδιαίτερα χαμηλή και δεν κατανοώ το γιατί. Είναι πρώην ΤΕΙ που έγινε ΑΕΙ ;

Όχι, είναι η σχολή πληροφορικής του πανεπιστημίου, που έγινε πολυτεχνείο το 2013. 
Είναι επαρχία και δεν έχει αντίστοιχο τμήμα σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη (Πάτρα, Ιωάννινα και Σάμος είναι τα 3 τμήματα που έχουν αντιστοιχία).
Μπορείς να εγγραφείς στο ΤΕΕ ως Ηλεκτρονικός Μηχανικός.

Επίσης, πλέον υπάρχουν 7 τμήματα ΗΜΜΥ πολυτεχνικών σχολών. 

3 ώρες πριν, ioankav είπε

Όχι, είναι η σχολή πληροφορικής του πανεπιστημίου, που έγινε πολυτεχνείο το 2013. 
Είναι επαρχία και δεν έχει αντίστοιχο τμήμα σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη (Πάτρα, Ιωάννινα και Σάμος είναι τα 3 τμήματα που έχουν αντιστοιχία).
Μπορείς να εγγραφείς στο ΤΕΕ ως Ηλεκτρονικός Μηχανικός.

Επίσης, πλέον υπάρχουν 7 τμήματα ΗΜΜΥ πολυτεχνικών σχολών. 

Και ποια η διαφορά από τις ημμυ ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Kaikai9 είπε

οχι, της Αρτας ηταν ΤΕΙ, το νυν πληροφορικής και τηλεπικοινωνιων (σαν υλη μαθημάτων εχουμε τα ιδια πάντως απλά εμεις ειμαστε 4 χρονια). Γενικά δεν εχει πέσει πολύ, νομιζω ανέβηκε φέτος, το μεγαλύτερο που θυμαμαι ειναι 13.κατι μορια. ειναι καλή σχολή και απαιτητική

Επεξ/σία από velociraptoras

15 ώρες πριν, Kaikai9 είπε

Και ποια η διαφορά από τις ημμυ ;

Δεν έχεις δικαίωμα για υπογραφή σαν ηλεκτρολόγος. Στη σχολή, έχουν παραπάνω μαθήματα για προγραμματισμό (πιθανόν εάν πάρεις κάποιες επιλογές σε ΗΜΜΥ να καταλήξεις στον ίδιο αριθμό).
Γενικά, εάν δε σε ενδιαφέρει το ενεργειακό κομμάτι και πιθανή επαγγελματική αποκατάσταση για μελέτες, μια χαρά σχολή είναι ΗΜΤΥ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...