Moderators Malthador Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Εάν μπουν funds σε account αμερικάνικου region, τότε δεν μπορεί να αλλάξει ξανά το region, παρά μόνο όταν μηδενιστεί το balance. Επίσης, οι ευρωπαϊκές κάρτες και το ευρωπαϊκό paypal δεν δουλεύουν με το αμερικάνικο store. Μπορείτε να φτιάξετε έναν spare λογαριασμό με αμερικάνικο region, να ψωνίζετε με αυτόν και να παίζετε σε όλα τα accounts που έχετε συνδεδεμένα στην κονσόλα σας. 2
najinblue3 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Terraria -60% https://www.dekudeals.com/items/terraria εχω παιξει παρα πολλες ωρες στο στιμ, αξιζει φουλ 1
mAs_81 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Hades -35% , χαμηλότερη τιμή ως τωρα σύμφωνα με dekudeals(αν και νμζ οτι έπαιζε στα 14€ σε καποια φαση αλλα μαλλον λάθος θα κάνω-anyway,) στα 16,24€ https://www.dekudeals.com/items/hades 1
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Έκανα ένα spending spree χθες από Αφρική, τσίμπησα όλες τις D&D Enhanced Edition για €28 και κάτι ψιλά, παρέα με Beautiful Desolation στα €5 και This War of Mine στα €2,80, δεν ξέρω αν είναι τα lowest ever αυτά τα δύο, αλλά είναι εξαιρετικά games στο είδος τους. 2
NickTG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Beautiful Desolation ήθελα να το πάρω και εγώ αλλά διάβασα κάτι περίεργα με το χειρισμό. Έπαιξες καθόλου?
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 2 hours ago, NickTG said: Beautiful Desolation ήθελα να το πάρω και εγώ αλλά διάβασα κάτι περίεργα με το χειρισμό. Έπαιξες καθόλου? 'Οχι ακόμα, αλλά είναι game που το παρακολουθώ καιρό, θα το έπαιρνα είτε για Steam, είτε για Switch, αφού έκατσε στο τάληρο δεν θα το άφηνα. Θα ενημερώσω μόλις το ξεκινήσω. -------------------------------------------------- Αν έχετε το Uno, έχει κάποια τζάμπα DLC's στο αμερικάνικο store, μπορείτε να τσεκάρετε. 1
apopat Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 20 ώρες πριν, Malthador είπε Έκανα ένα spending spree χθες από Αφρική, τσίμπησα όλες τις D&D Enhanced Edition για €28 και κάτι ψιλά, παρέα με Beautiful Desolation στα €5 και This War of Mine στα €2,80. Καλησπέρα συγνώμη από το southafrican φαντάζομαι eshop πως αγοράζεις?
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 4 minutes ago, apopat said: Καλησπέρα συγνώμη από το southafrican φαντάζομαι eshop πως αγοράζεις? Κατά βάση, ναι.
apopat Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Malthador είπε Κατά βάση, ναι. Όχι συγνώμη. Εννοώ δεν περνάνε οι κάρτες μας εκεί ούτε το PayPal φανταζομαι. Πρέπει να υπάρχει συμβατή κάρτα? Ευχαριστώ για το χρόνο.
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 14 minutes ago, apopat said: Όχι συγνώμη. Εννοώ δεν περνάνε οι κάρτες μας εκεί ούτε το PayPal φανταζομαι. Πρέπει να υπάρχει συμβατή κάρτα? Ευχαριστώ για το χρόνο. Δεν έχει PayPal, με την κάρτα μου ψωνίζω κανονικά.
orionas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Στις 5/2/2022 στις 2:57 ΜΜ, Malthador είπε Έκανα ένα spending spree χθες από Αφρική, τσίμπησα όλες τις D&D Enhanced Edition για €28 και κάτι ψιλά, παρέα με Beautiful Desolation στα €5 και This War of Mine στα €2,80, δεν ξέρω αν είναι τα lowest ever αυτά τα δύο, αλλά είναι εξαιρετικά games στο είδος τους. Το Beautiful Desolation 5€ έχει και στο ευρωπαϊκό και είναι η χαμηλότερη τιμή που έχει πέσει.Θα το τιμήσω στο Switch.Το Stasis είχα πάρει για pc και μου άρεσε πάρα πολύ. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 3-for-2 deal στο αμερικάνικο amazon. Μπορούν να μπουν και διαφορετικά πραγματάκια στο καλάθι.
bad_freddy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, Malthador είπε 3-for-2 deal στο αμερικάνικο amazon. Μπορούν να μπουν και διαφορετικά πραγματάκια στο καλάθι. Μιλάμε για physical απ'οτι καταλαβαίνω με οτι αυτό συνεπάγεται σωστά?
najinblue3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Sale highlights: Monster Hunter stories 2 -> must buy mario kart 8 deluxe XC2 Octopath αν βρειτε τιποτα διαμαντακια ενημερωστε 1
papp0us Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Disco Elysium 23€ απο την μαγευτική Πολωνία, World End Syndrome 7€ και αυτό απο πολαντ, όχι για όλους, αλλα καλό VN. Paper Mario Origami King, πρώτη φορά νομίζω το πετυχαίνω σε έκπτωση Beatiful Desolation στο τάλιρο Ni no Kuni: Wrath of the White Witch 8.5€ και πάλι απο Πολωνία BioShock Infinite: The Complete Edition 7€ πολαντ, ή 8€ Ελλάδα Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy 13.7€ πολαντ, ή 15€ Ελλάδα Need for Speed Hot Pursuit Remastered στο δεκάρικο, αν ψάχνετε απεγνωμένα racing της προκοπής, έστω και παλιό. Αμα πετύχω και τίποτα άλλο θα κάνω edit Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από papp0us 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα