Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, najinblue3 είπε

subnautica -50%, τι λετε ? Καιρο το θελω

αν βασταει η ψυχουλα σου.. το ειχαν δωσει στο psn δωρεαν πριν κανα χρονο, το εβαλα να το δω λιγο και καηκα. Η αισθηση απομονωσης αγγιζει τα επιπεδα του horror. Πολυ καλο.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχει αρκετα καλα παιχνιδακια sale

εγω ξεχωρισα το persona strikers γτ μου αρεσει το ειδος παρα πολυ κ εχει γινει απ τα αγαπημενα μου με το hyrule warriors

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποιες προσφορές σε παιχνίδια ξεχωρίζετε τώρα στο store μιας και σε λίγες ώρες λήγουν αρκετές από αυτές ; Μέχρι 15 ευρώ ποιες θα προτείνατε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, stratigos24 είπε

Ποιες προσφορές σε παιχνίδια ξεχωρίζετε τώρα στο store μιας και σε λίγες ώρες λήγουν αρκετές από αυτές ; Μέχρι 15 ευρώ ποιες θα προτείνατε; 

τι παιχνίδια σου αρέσουν? έχει πολύ πράμα 

borderlands collection, doom, hades (αν και εχω παιξει μονο το πρωτο, τα αλλα 2 ειναι τοπ απο αυτα που εχω ακουσει)

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε

τι παιχνίδια σου αρέσουν? έχει πολύ πράμα 

Ναι έχει πολύ πράγμα και χάθηκα λίγο. 

Μου αρέσουν και rpg και adventures και πλατφόρμες και τύπου death's door κλπ. 

Πήρα το jet kave adventure οπότε ας μην βάλουμε το είδος πλατφόρμα μέσα τώρα μιας και έχω ένα τέτοιο. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stratigos24 είπε

Ναι έχει πολύ πράγμα και χάθηκα λίγο. 

Μου αρέσουν και rpg και adventures και πλατφόρμες και τύπου death's door κλπ. 

συνήθως κοιτάω το bang for your buck category https://www.dekudeals.com/bang-for-your-buck και τσιμπαω διαφορα ανα καιρους

torchlight 2 επισης steal, shin megrim tensei 3 αν ανεβασεις λιγο το μπατζετ μιλαμε για επος αλλα πολυ δυσκολο παιχνιδι, οπως και το diablo 2 που σκοτωνει portable λιγο πιο πανω στα 20 ευρω

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Ωραίο Λινκ, θα το δω... μιας και το store στο switch ειναι λιγο αργό...

Έχει και πολύ καλά φίλτρα στο λινκ να βάλεις... πχ metacritic user score και εως 15 κλπ. Με έφτιαξες..

Πήρα Torchlight 2 που από ότι βλέπω μου αρέσει πιο καλά από το 3 (οπτικά) αλλά και στις βαθμολογίες πάει καλύτερα... Συνεχίζουμε.. :P 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

No More Heroes 3 στην ακραία τιμή των 15€ από Γερμανό.

Πρέπει να έχει ελάχιστα κομμάτια οπότε πιθανόν να παίξουν ακυρώσεις.

https://www.germanos.gr/product/gaming/games/nintendo-switch-games/no-more-heroes-3-nintendo-switch/?productId=20402969&fname=&fvalue=

Επεξ/σία από xlinger

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...