Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, NickTG είπε Σε τι είδος? Πλατφορμινκ τυπου mario μαρεσουν αλλα γενικα ειμαι ανοιχτος σε προτασεις
dekulinkgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, Spect~ είπε Πλατφορμινκ τυπου mario μαρεσουν αλλα γενικα ειμαι ανοιχτος σε προτασεις cuphead πολυ ωραιο-δυσκολο shot em up με platform στοιχεια. donkey kong tropical freeze Ενα απο τα καλυτερα 2d platform ever.Δυσκολο μενα αλλα 100% δικαιο.Εννοω αν χανεις ειναι επειδη εχεις κανει εσυ καποια βλακεια,οχι το παιχνιδι μονο και μονο για να σε τιμωρησει. ori will of the wisps ( Περισσοτερο metroidvania ειναι αλλα εχει και παρα πολυ platform μεσα) luigis mansion 3 δεν ειναι platform αλλα ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια της κονσολας.Αξιζει οπωσδηποτε να του ριξεις μια ματια. zelda : links awakening Αν σου αρεσουν τα Old school zelda ειναι Must play. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Θα δω τα 3 πρώτα. Λουίτζι έχω τερματίσει και ζελντσ έχει το botw 1
mAs_81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Celeste 5€ αχαστο κατ´εμε https://www.dekudeals.com/items/celeste 3
najinblue3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Darksiders Genesis έπαιξε κάνεις? Το σκεφτομαι 1
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 3 hours ago, najinblue3 said: Darksiders Genesis έπαιξε κάνεις? Το σκεφτομαι Ήταν το πρώτο game που επαιξα στο Steam Deck. Εντάξει, καλούλι είναι, κάνα δεκάωρο θα σου πάρει, αλλά όχι κάτι το φοβερό.
najinblue3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 17 λεπτά πριν, Malthador είπε Ήταν το πρώτο game που επαιξα στο Steam Deck. Εντάξει, καλούλι είναι, κάνα δεκάωρο θα σου πάρει, αλλά όχι κάτι το φοβερό. Το έχει σε έκπτωση κ μ αρέσει η σειρά γ αυτό το σκέφτομαι. Δε ψάχνω κάτι time consuming τώρα έρχεται και το sunbreak 😄
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 1 hour ago, najinblue3 said: Το έχει σε έκπτωση κ μ αρέσει η σειρά γ αυτό το σκέφτομαι. Δε ψάχνω κάτι time consuming τώρα έρχεται και το sunbreak 😄 Το φαντάστηκα ότι θα σου αρέσει η σειρά, οπότε παίξτο. Ο Strife βγάζει πολύ γέλιο.
bad_freddy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 23 ώρες πριν, najinblue3 είπε Το έχει σε έκπτωση κ μ αρέσει η σειρά γ αυτό το σκέφτομαι. Δε ψάχνω κάτι time consuming τώρα έρχεται και το sunbreak 😄 Μιας και ανέφερες το Sunbreak, το έχεις βρεί πουθενά αλλού πέρα απο το Switch Eshop μήπως γλυτώσουμε κανα ευρώ? Συνήθως Nintendo DLC παίρνω απο Shopto που έχει καλές τιμές αλλά προς το παρόν έχει μόνο τη steam version...
pollop Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 https://www.dekudeals.com/items/fifa-22-legacy-edition fifa 22 legacy στο δεκαρικο
cubilone Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Το Celeste είχε να μπει σε έκπτωση από τον Μάρτιο του 2020. Και είναι σε ιστορικό χαμηλό! 2
najinblue3 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Στις 16/6/2022 στις 4:10 ΜΜ, bad_freddy είπε Μιας και ανέφερες το Sunbreak, το έχεις βρεί πουθενά αλλού πέρα απο το Switch Eshop μήπως γλυτώσουμε κανα ευρώ? Συνήθως Nintendo DLC παίρνω απο Shopto που έχει καλές τιμές αλλά προς το παρόν έχει μόνο τη steam version... Νοπ αν δω κατι θα ενημερώσω 1
naruto14 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Εφόσον δικαιούστε το παρακάτω κουπόνι από το Amazon.fr, υπάρχουν αρκετοί τίτλοι με τιμές χαμηλότερες ακόμη και από skroutz για να το αξιοποιήσετε. Μερικά παραδείγματα (τελικές τιμές αφού εφαρμοστεί το κουπόνι): The Legend of Zelda Skyward Sword ~ 30€ Metroid Dread ~ 30€ Switch Sports ~ 32€ Εγώ προσωπικά χτύπησα το τελευταίο γιατί μου φαίνεται καλή περίπτωση για καλοκαιράκι με παρέα. https://www.amazon.fr/b?ie=UTF8&node=22953978031
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Μέλος Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Μιας και ανακοίνωσαν sequel, το Dragon's Dogma βγαίνει στα 7 ευρώ από το γιαπωνέζικο eshop, είναι all-time low στο NSw, αν και δεν ξέρω πως τρέχει στην κονσόλα. 1
mAs_81 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Παιδια , για όποιον ενδιαφέρεται , all time low έκπτωση σε God Eater 3 - 8,4€ https://www.dekudeals.com/items/god-eater-3 Επίσης καλές πρόσφορε και σε αλλα , αξίζει να χαζεψετε 👍🏻 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα