Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,  θα παίρνατε καινούριο σχετικά φθηνό  ,  ή ένα μεταχειρισμένο Samsung/LG  ?    Το ρωτώ γιατί πρόκειται για αραιή χρήση  κάθε  3  εβδομάδες.

Δημοσ.

Έχουμε LG που αγοράσαμε καπου 380€ πριν 10 χρόνια και πλένει καθημερινά χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα μπορούσες να αγοράσεις μεταχειρισμένο λοιπόν ένα παρόμοιο. Ή θα μπορούσες με 300€ να πάρεις καινούργιο LG γιατί κάποια στιγμή θα πλένεις περισσότερα. Εγώ στη θέση σου μια φορά στις 3 βδομάδες θα πήγαινα καθαριστηριο. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Υπάρχουν και laundromats σε κάποιες περιοχές της Αθήνας (αν μένεις εκεί), που είναι 24ωρα. Ίσως σε συμφέρουν και αυτά

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 30/8/2021 στις 11:20 ΠΜ, Stergios74 είπε

Έχουμε LG που αγοράσαμε καπου 380€ πριν 10 χρόνια και πλένει καθημερινά χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα μπορούσες να αγοράσεις μεταχειρισμένο λοιπόν ένα παρόμοιο. Ή θα μπορούσες με 300€ να πάρεις καινούργιο LG γιατί κάποια στιγμή θα πλένεις περισσότερα. Εγώ στη θέση σου μια φορά στις 3 βδομάδες θα πήγαινα καθαριστηριο. 

Με 300€ δυστυχώς LG καινούριο δεν,  αλλά  βρίσκω με 200 μεταχειρισμένο.

Στις 30/8/2021 στις 2:16 ΜΜ, theoritikos είπε

Υπάρχουν και laundromats σε κάποιες περιοχές της Αθήνας (αν μένεις εκεί), που είναι 24ωρα. Ίσως σε συμφέρουν και αυτά

Μα αυτό έκανα πριν,  αλλά λόγω μετακόμισης δεν γίνεται πια...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kounga είπε

Με 300€ δυστυχώς LG καινούριο δεν,  αλλά  βρίσκω με 200 μεταχειρισμένο.

Στο σκρουτζ βρίσκεις. Και άλλες μάρκες βέβαια και πιο φθηνές. 

lg.png

• Thanks 1
Δημοσ.

Φιλε εγω ειχα παρει απο το carrefour ενα με 99 ευρω και μου κρατησε πανω απο 10 χρονια,παρε ενα φθηνο να κανεις την δουλεια σου

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Φιλε εγω ειχα παρει απο το carrefour ενα με 99 ευρω και μου κρατησε πανω απο 10 χρονια,παρε ενα φθηνο να κανεις την δουλεια σου

+1

το πιο φθηνό , αλλά καλύτερα απο μαγαζί στην περιοχή σου για τυχών service την πρώτη 2ετία

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...