Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Ποιος το έκανε έτσι;Αυτό θελει δουλίτσα.Πηγαινε σε φαρνατζή να σου πει κόστος.

Τώρα το ποιός το έκανε αυτό είναι μεγάλη ιστορία, αλλά δυστυχώς έγινε όταν το αμάξι ήταν του κουτιού, 20 χρόνια πριν,  και φτιάχτηκε όπως όπως. Και νομίζω ότι καταλαβαίνετε τώρα γτ σκέφτομαι καινούργιες πόρτες και όχι επισκευή των δικών μου. Επίσης  ξέρω ότι η ζημιά δεν είναι μονο στις πόρτες αλλά απο το ολότελα...  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, orits είπε

Τώρα το ποιός το έκανε αυτό είναι μεγάλη ιστορία, αλλά δυστυχώς έγινε όταν το αμάξι ήταν του κουτιού, 20 χρόνια πριν,  και φτιάχτηκε όπως όπως. Και νομίζω ότι καταλαβαίνετε τώρα γτ σκέφτομαι καινούργιες πόρτες και όχι επισκευή των δικών μου. Επίσης  ξέρω ότι η ζημιά δεν είναι μονο στις πόρτες αλλά απο το ολότελα...  

Στοκο,τριψιμο και βαψιμο θελει.

Δημοσ.

επίσης αυτά τα "μπαλώματα" χρώματος  που εμφανίζονται στις φωτογραφίες  να σημειωθούν ότι εγιναν απο επαγγελματία... Και πιθανότατα απο κάτω υπάρχουν γρατζουνιές. 

• Sad 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, orits είπε

IMG_20210901_232540.jpg

IMG_20210901_232545.jpg

Οι ζημιές που έχει επισκευάζονται, και σίγουρα οι επισκευές θα κοστίσουν φτηνότερα από αλλαγή.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, orits είπε

επίσης αυτά τα "μπαλώματα" χρώματος  που εμφανίζονται στις φωτογραφίες  να σημειωθούν ότι εγιναν απο επαγγελματία... Και πιθανότατα απο κάτω υπάρχουν γρατζουνιές. 

Επαγγελματίας βαφέας σίγουρα όχι,κάτι άλλο ηταν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, orits είπε

IMG_20210901_232540.jpg

IMG_20210901_232545.jpg

Ερωτήσεις :

.   Είναι μόνον αυτή η πλευρά ?

.   Αυτό που φαίνεται σαν ασημί στην φωτογραφία είναι αποτυχημένη απόπειρα βαφής ας πούμε ?

.  Οι πόρτες κλείνουν σωστά κι' αν ΝΑΙ εμφανίστηκαν ζητήματα όπως να μπαζει νερά .

5 λεπτά πριν, babisskg είπε

Ερωτήσεις :

.   Αυτό που φαίνεται σαν ασημί στην φωτογραφία είναι αποτυχημένη απόπειρα βαφής ας πούμε ?

.  Οι πόρτες κλείνουν σωστά κι' αν ΝΑΙ εμφανίστηκαν ζητήματα όπως να μπαζει νερά .

Τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά , όχι ότι είναι και όμορφα δλδ , θα συμφωνήσω με κάποιον που έδωσε ήδη την λύση της επισκευής , μόνον για την βαφή , εφόσον δεν υπάρχουν άλλα θέματα με βάση τις ερωτήσεις που έδωσα .

Αν δεν υπάρχουν , η πλέον κατάλληλη λύση είναι να αγνοήσει κανείς τις λαμαρινοδουλειές και να προχωρήσει σε μία όσο πιο οικονομική λύση πρόχειρης βαφής , με τα σχετικά παζαρέματα έως ότου πετύχει το επιθυμητό .

Σε μιά τέτοια κατάσταση νομίζω πιο προχωρημένες λύσεις δεν είναι απαραίτητες αφού δεν συμφέρουν οικονομικά .

Επεξ/σία από babisskg
Δημοσ.
1 ώρα πριν, orits είπε

Από ότι φαίνεται στις φωτό ζημιά έχουν και η πίσω πόρτα μαζί με τον προφυλακτήρα, το μπροστά φτερό και το αμάξωμα από την μπροστινή κολόνα μέχρι πίσω.

Αντί λοιπόν να κάθεσαι και να ρωτάς σε ένα ψιλοάσχετο με το αντικείμενο φόρουμ, καλύτερα να το πάρεις όπως είναι και να το πας σε τουλάχιστον 3 διαφορετικούς φαναρτζήδες να σου δώσουν μία προσφορά για ολικό βάψιμο του αυτοκινήτου.

Διαφορετικά, ότι και να κάνεις μπαλώματα θα είναι και θα πετάξεις και τα λεφτά σου τσάμπα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι πόρτες λες ότι σκέφτεσαι? εδώ το αμάξι είναι χτυπημένο και πίσω στην κολώνα και στην πόρτα του πορτ μπαγκάζ και πάνω στην οροφή. Έχει τουμπάρει το αμάξι?

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.
11 ώρες πριν, babisskg είπε

Ερωτήσεις :

Τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά , όχι ότι είναι και όμορφα δλδ , θα συμφωνήσω με κάποιον που έδωσε ήδη την λύση της επισκευής , μόνον για την βαφή , εφόσον δεν υπάρχουν άλλα θέματα με βάση τις ερωτήσεις που έδωσα .

Αν δεν υπάρχουν , η πλέον κατάλληλη λύση είναι να αγνοήσει κανείς τις λαμαρινοδουλειές και να προχωρήσει σε μία όσο πιο οικονομική λύση πρόχειρης βαφής , με τα σχετικά παζαρέματα έως ότου πετύχει το επιθυμητό .

Σε μιά τέτοια κατάσταση νομίζω πιο προχωρημένες λύσεις δεν είναι απαραίτητες αφού δεν συμφέρουν οικονομικά .

Απο την άλλη πλευρα δεν είναι κάτι τραγικό, δηλαδη μόνο σε 2 σημεία υπάρχουν κάποια μικρά βαθουλώματα και μπαλώματα χρώματος που πραγματικα και να μείνουν έτσι σε σχέση με την πλευρα του συνοδηγού δεν είναι τίποτα.Αυτό που φαίνεται σαν ασημί στο φως του ήλιου είναι ένα ανοιχτό γαλάζιο και ναι είναι μαλλον απόπειρα βαφης αυτου που μαστόρεψε το αμάξι, που ειλικρινά πιστεύω οτι αν το αφηνε οπως ήταν μετα το ατυχημα  θα ταν καλυτερα τα πραγματα . Οι πόρτες κλείνουν όμως τον χειμώνα μπαίνουν νερά.

10 ώρες πριν, dpolal είπε

Από ότι φαίνεται στις φωτό ζημιά έχουν και η πίσω πόρτα μαζί με τον προφυλακτήρα, το μπροστά φτερό και το αμάξωμα από την μπροστινή κολόνα μέχρι πίσω.

Αντί λοιπόν να κάθεσαι και να ρωτάς σε ένα ψιλοάσχετο με το αντικείμενο φόρουμ, καλύτερα να το πάρεις όπως είναι και να το πας σε τουλάχιστον 3 διαφορετικούς φαναρτζήδες να σου δώσουν μία προσφορά για ολικό βάψιμο του αυτοκινήτου.

Διαφορετικά, ότι και να κάνεις μπαλώματα θα είναι και θα πετάξεις και τα λεφτά σου τσάμπα.

Εφόσον υπάρχει η κατηγορία στο φόρουμ ξεκίνησα να ρωτάω για να πάρω γνώμες και να έχω μια κατεύθυνση επειδή είδα ότι υπάρχει κόσμος που απαντάει. Δεν προσπαθώ να κάνω το αυτοκίνητο του κουτιού. ολικό βάψιμο δεν υπάρχει στα σχέδια και αυτό κι αν θα ταν σπατάλη χρημάτων για αυτοκίνητο 20ετιας που όπως ξαναλεω είναι το πρώτο μου αμάξι  και δεν σκοπευω να κρατήσω για πανω απο 5 χρόνια και απλά θέλω να κάνω κάτι γιατί δεν μ αρέσει να το βλέπω έτσι.

Λεω να αφήσουμε το θέμα εδώ ,πήρα κάποιες απαντήσεις , θα το ψάξω και με κανονικά νούμερα και θα δούμε πως θα πάει. Σας ευχαριστώ όλους 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, orits είπε

Απο την άλλη πλευρα δεν είναι κάτι τραγικό, δηλαδη μόνο σε 2 σημεία υπάρχουν κάποια μικρά βαθουλώματα και μπαλώματα χρώματος που πραγματικα και να μείνουν έτσι σε σχέση με την πλευρα του συνοδηγού δεν είναι τίποτα.

Οι πόρτες κλείνουν όμως τον χειμώνα μπαίνουν νερά.

Εφόσον υπάρχει η κατηγορία στο φόρουμ ξεκίνησα να ρωτάω για να πάρω γνώμες και να έχω μια κατεύθυνση επειδή είδα ότι υπάρχει κόσμος που απαντάει. Δεν προσπαθώ να κάνω το αυτοκίνητο του κουτιού. ολικό βάψιμο δεν υπάρχει στα σχέδια και αυτό κι αν θα ταν σπατάλη χρημάτων για αυτοκίνητο 20ετιας που όπως ξαναλεω είναι το πρώτο μου αμάξι  και δεν σκοπευω να κρατήσω για πανω απο 5 χρόνια και απλά θέλω να κάνω κάτι γιατί δεν μ αρέσει να το βλέπω έτσι.

Δεν φταίνε μόνο οι πόρτες που μπαίνουν νερά, έχει στραβώσει και το αμάξωμα και αυτό φαίνεται στην 2η φωτογραφία πάνω από την πίσω πόρτα και επιπλέον πίσω στο πορτ-μπαγκάζ στο μεγάλο κενό που υπάρχει εκεί.

Με μπαλώματα δεν πρόκειται να καταφέρεις να το επιδιορθώσεις για το μέγεθος της ζημιάς που έχει πάθει.
Χρειάζεται να πάει σε φαναρτζή που θα επιδιορθώσει όλα τα σημεία που έχουν τσαλακωθεί προκειμένου να σταματήσει να μπάζει νερά το χειμώνα, θα το βάψει με ένα ενιαίο χρώμα όλο και μετά θα το βάλει σε φούρνο για να σκληρύνει η μπογιά. (ναί, τα αυτοκίνητα βάφωνται σε ειδικό φούρνο)

Πήγαινε λοιπόν πρώτα να το δεί κάποιος επαγγελματίας όπως σου έχουν ήδη πεί οι περισσότεροι, να ακούσεις και τί θα σου πεί και μετά έλα να ρωτήσεις.
Τιμές μέσω του φόρουμ δεν πρόκειτε να σου δώσει κανένας.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, orits είπε

Απο την άλλη πλευρα δεν είναι κάτι τραγικό, δηλαδη μόνο σε 2 σημεία υπάρχουν κάποια μικρά βαθουλώματα και μπαλώματα χρώματος που πραγματικα και να μείνουν έτσι σε σχέση με την πλευρα του συνοδηγού δεν είναι τίποτα.Αυτό που φαίνεται σαν ασημί στο φως του ήλιου είναι ένα ανοιχτό γαλάζιο και ναι είναι μαλλον απόπειρα βαφης αυτου που μαστόρεψε το αμάξι, που ειλικρινά πιστεύω οτι αν το αφηνε οπως ήταν μετα το ατυχημα  θα ταν καλυτερα τα πραγματα . Οι πόρτες κλείνουν όμως τον χειμώνα μπαίνουν νερά.

Λεω να αφήσουμε το θέμα εδώ ,πήρα κάποιες απαντήσεις , θα το ψάξω και με κανονικά νούμερα και θα δούμε πως θα πάει. Σας ευχαριστώ όλους 

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία , θα συμφωνήσω με τον @dpolal , στις φωτογραφίες που ανεβάσατε , φαίνεται η τελευταία πίσω κολώνα να έχει τσαλακώματα όχι από χτύπημα , αλλά από στρέβλωση , το ίδιο φαίνεται και στην οροφή ψηλά . Δεν μιλάμε πλέον για κάποιο βάψιμο , αλλά για πιο εκτεταμένη επισκευή , της οποίας το κόστος ίσως να μην έχει νόημα , σε σχέση με την εμπορική αξία του αυτοκινήτου . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ότι καταλαβαίνω το ενδιαφέρον είναι ως προς την επισκευή του οπτικού μέρους και όχι πλήρης.

Κατά 99% δεν συμφέρει πλήρης επισκευή στο συγκεκριμένο όχημα αλλά μάλλον ούτε και μερική.

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...