userkk Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μαζεύω ήδη λευτα για να έρθει υδραυλικός να περάσει πλαστικούς σωλήνες από το ρολόι μέχρι το σπίτι και να ξυλωσει την παλιά ύδρευση. Είναι η μόνη λύση για να μην έχουν καμία επαφή οι σωλήνες του σπιτιού μου με τους άλλους σε κανένα σημείο.
Maurikycli Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Το νού σου γιατί υπάρχουν πλαστικές με φύλλο αλουμινίου εσωτερικά
filipprin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ετσι όπως τα γραφεις επρεπε να σε βαραει η βρυση και οχι οι συσκευες................Η τουλαχιστον ΚΑΙ η βρυση. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από filipprin
korakios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, userkk είπε Μαζεύω ήδη λευτα για να έρθει υδραυλικός να περάσει πλαστικούς σωλήνες από το ρολόι μέχρι το σπίτι και να ξυλωσει την παλιά ύδρευση. Είναι η μόνη λύση για να μην έχουν καμία επαφή οι σωλήνες του σπιτιού μου με τους άλλους σε κανένα σημείο. στην καλύτερη των περιπτώσεων θα σε χτυπά το νερό κάθε φορά πάντως η μόνη λύση είναι να βρεθεί η διαρροή
userkk Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 51 λεπτά πριν, korakios είπε στην καλύτερη των περιπτώσεων θα σε χτυπά το νερό κάθε φορά πάντως η μόνη λύση είναι να βρεθεί η διαρροή Πώς θα με χτυπάει από την στιγμή που δεν θα έχει καμία επαφή ο σωλήνας με τούς άλλους. Αν εννοείς την αποχέτευση θα την αλλαξω και αυτή. Το να βρω την διαρροή είναι αδύνατο επειδή η πολυκατοικία δεν συνεργάζεται και θα πρέπει να τους πάω δικαστικά
korakios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, userkk είπε Πώς θα με χτυπάει από την στιγμή που δεν θα έχει καμία επαφή ο σωλήνας με τούς άλλους. Αν εννοείς την αποχέτευση θα την αλλαξω και αυτή. Το να βρω την διαρροή είναι αδύνατο επειδή η πολυκατοικία δεν συνεργάζεται και θα πρέπει να τους πάω δικαστικά ο σωλήνας δε θα έχει επαφή , το νερό όμως έχει τώρα αν υπογράψει χαρτί ο ηλεκτρολόγος και ο υδραυλικός οτι δε θα έχεις πρόβλημα προχώρα το γιατί τεράστιο έξοδο ακούγεται
userkk Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, korakios είπε ο σωλήνας δε θα έχει επαφή , το νερό όμως έχει τώρα αν υπογράψει χαρτί ο ηλεκτρολόγος και ο υδραυλικός οτι δε θα έχεις πρόβλημα προχώρα το γιατί τεράστιο έξοδο ακούγεται για να εχει επαφη το νερο θα πρεπει να παιρναει απο καποιον σωληνα. δεν το καταλαβαινω αυτο. αν θες εξηγησε μου πως ειναι δυνατον να εχει επαφη το νερο με την εγκατασταση μου απο την στιγμη που θα παιρνει ξεχωριστα νερο. μην κοιτας το κοστος και μην προσπαθεις να μου πεις κατι διαφορετικο για να με γλιτωσεις απο το κοστος. εχουν διαλυθει 5 οθονες και τηλεορασεις απο την μερα που ξεκινησε η διαρροη. δεν με παιρνει να το αφησω ετσι. και οπως ειπα θα μου κοστισει πολυ λιγοτερο να αλλαξω ολη την υδραυλικη εγκατασταση και να ξυλωσω την παλια και να την τσιμεντοσω απο το να παω ολη την πολυκατοικια δικαστικα και να πληρωνω δικιγορους για να τους αναγκασω να το λυσουν. ισως εγω να μην εξηγησα καλα κατι. οταν λεω να μπει πλαστικος σωληνας ενοω απο την αρχη . δηλαδη απο εκει που ειναι το ρολοι , απο εκει να ξεκινησει και να παει μεχρι το σπιτι και ταυτοχρονα θα καταργηθουν ολοι οι παλιοι σωληνες που εχουν επαφη με τα αλλα σπιτια. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από userkk 1
korakios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, userkk είπε οταν λεω να μπει πλαστικος σωληνας ενοω απο την αρχη . δηλαδη απο εκει που ειναι το ρολοι , απο εκει να ξεκινησει και να παει μεχρι το σπιτι και ταυτοχρονα θα καταργηθουν ολοι οι παλιοι σωληνες που εχουν επαφη με τα αλλα σπιτια. α, οκ ,ελπίζω να μην έχεις θέμα κάτω χαμηλά , εκεί που ενώνονται τα ρολόγια δλδ μιας και είναι στη γη παίζει και να λέω μπαρούφες , ηλεκτρολόγο βασικά πρέπει να συμβουλευτείς , όχι εμένα
filipprin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Ξαναρωταω και αν θες απαντας.Η βρυση σε βαραει??? 1
userkk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, filipprin είπε Ξαναρωταω και αν θες απαντας.Η βρυση σε βαραει??? οχι η βρυση. το κανουν μονο ολες οι τηλεορασεις και οθονες
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, userkk είπε οχι η βρυση. το κανουν μονο ολες οι τηλεορασεις και οθονες Εχουν γείωση οι τηλεοράσεις και οι οθόνες;
userkk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχουν γείωση οι τηλεοράσεις και οι οθόνες; καποιες εχουν και καποιες οχι , ωστοσο αν υπαρχει διαρροη στην γειωση μπορει να περασει ακομα και αν δεν γειωνεται ο φις. μου το ειπε ο ηλεκτρολογος και εκτος απο αυτο , αποδειχτηκε οτι παιρναει η διαρροη ακομα και σε μη γειωμενο φις επειδη το εκανε μπροστα μου σε ολες τις γειωμενες πριζες και οχι στις αγειωτες 1
nvel Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 μάλλον πρέπει να αλλάξεις ηλεκτρολόγο με ένα κανονικό 2 1
kostasbm Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 οι ποιο επικίνδυνες είναι οι γειώσεις του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα...ένα απλό κομμάτι χαλκό στη σωλήνα ύδρευσης....οτι χειρότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα