alani508 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα σας. Είμαι ενοικιαστής ενός διαμερίσματος και σκέφτομαι να βάψω τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικα. Θα ήθελα να ρωτήσω...οκ εσωτερικά είναι υποχρέωση μου. Εξωτερικά όμως; Είναι δική μου υποχρέωση; Η πολυκατοικία έχει να βαφτεί πάνω από 20 χρόνια και δεν βλέπω να βάφεται σύντομα. Εγώ όμως έχω προβλήματα σε εξωτερικούς τοίχους(φουσκωμένοι τοίχοι,πεσμένοι σοβάδες κτλ) και δεν μπορώ να περιμένω πότε και αν αποφασίσει η πολυκατοικία να βάψει. Σε αυτή τη περίπτωση ποιος πληρώνει λοιπόν το εξωτερικό βάψιμο; Εγώ ή ο ιδιοκτήτης;
giorgos_76 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Συνεννοήσου με τον ιδιοκτήτη αν δέχεται να πληρώσει, διαφορετικά τα πληρώνεις εσύ αν θες...Φαντάζομαι δεν είναι και πολλά μέτρα 1
Joshua21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 12 λεπτά πριν, alani508 είπε Καλησπέρα σας. Είμαι ενοικιαστής ενός διαμερίσματος και σκέφτομαι να βάψω τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικα. Θα ήθελα να ρωτήσω...οκ εσωτερικά είναι υποχρέωση μου. Εξωτερικά όμως; Είναι δική μου υποχρέωση; Η πολυκατοικία έχει να βαφτεί πάνω από 20 χρόνια και δεν βλέπω να βάφεται σύντομα. Εγώ όμως έχω προβλήματα σε εξωτερικούς τοίχους(φουσκωμένοι τοίχοι,πεσμένοι σοβάδες κτλ) και δεν μπορώ να περιμένω πότε και αν αποφασίσει η πολυκατοικία να βάψει. Σε αυτή τη περίπτωση ποιος πληρώνει λοιπόν το εξωτερικό βάψιμο; Εγώ ή ο ιδιοκτήτης; Μόνο η ΓΣ της πολυκατοικίας μπορεί να πάρει τέτοιες αποφάσεις, εσένα ως ενοικιαστή δεν σου πέφτει καν λόγος. 4
GREGORYMO Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 19 λεπτά πριν, alani508 είπε Καλησπέρα σας. Είμαι ενοικιαστής ενός διαμερίσματος και σκέφτομαι να βάψω τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικα. Θα ήθελα να ρωτήσω...οκ εσωτερικά είναι υποχρέωση μου. Εξωτερικά όμως; Είναι δική μου υποχρέωση; Η πολυκατοικία έχει να βαφτεί πάνω από 20 χρόνια και δεν βλέπω να βάφεται σύντομα. Εγώ όμως έχω προβλήματα σε εξωτερικούς τοίχους(φουσκωμένοι τοίχοι,πεσμένοι σοβάδες κτλ) και δεν μπορώ να περιμένω πότε και αν αποφασίσει η πολυκατοικία να βάψει. Σε αυτή τη περίπτωση ποιος πληρώνει λοιπόν το εξωτερικό βάψιμο; Εγώ ή ο ιδιοκτήτης; Πότε το ενοικιάσες ? Γιατί δεν το έθεσες τότε ?
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Το βάψιμο των εξωτερικών τοίχων γίνεται μόνο μετά από έγκριση της ΓΣ, δεν επιτρέπεται να κάνεις τίποτα διότι μπορεί να φαίνεται και διάφορα στην πολυκατοικία εξωτερικά, ασχέτως αν κάποιοι έχουν κάνει τα δικά τους. Τώρα για το κόστος, μιλάς με τον ιδιοκτήτη και εφόσον συμφωνήσει πληρώνει αυτός, διαφορετικά πληρώνεις εσύ. 1
tigergreg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Υπαρχει διαφανο ασταρι για τους εξωτερικους τοιχους που μονωνει υγρασιες κλπ
alani508 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δυστυχώς είναι πολλά τα μέτρα με πολλά μπαλκόνια και το κόστος είναι μεγάλο γιατί χρειάζονται να γίνουν αρκετά σοβατισματα ... Για να αποφασίσει η πολυκατοικία για βάψιμο άμεσα αποκλείεται. Με τον ιδιοκτήτη μου που μίλησα δεν προτίθεται να πληρώσει... Εμένα όμως δεν μ'αρεσει να βλέπω το διαμέρισμα σε αυτή την κατάσταση.
phanispal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Τότε δεν έχεις και πολλές επιλογές. 1. Το αφήνεις όπως είναι. 2. Το βάφεις και το παίρνεις απόφαση ότι δε θα τα πάρεις ποτέ πίσω. 3. Το βάφεις και τα παίρνεις πίσω πλαγίως όταν φύγεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 58 λεπτά πριν, phanispal είπε Τότε δεν έχεις και πολλές επιλογές. 1. Το αφήνεις όπως είναι. 2. Το βάφεις και το παίρνεις απόφαση ότι δε θα τα πάρεις ποτέ πίσω. 3. Το βάφεις και τα παίρνεις πίσω πλαγίως όταν φύγεις. Πως θα γινει το 3?
GREGORYMO Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Πως θα γινει το 3? ΤΑΠΑ, στα ενοίκια !! ΤΙ δεν καταλαβαίνεις !! 1 1 1
phanispal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Ό,τι λέει ο GREGORYMO. Προσωπικά δε θα το έκανα αν ήταν να φύγω μετά από πολλά χρόνια, π.χ. 10+. Αν όμως μου έλεγε π.χ. τον επόμενο χρόνο να ψάξω για σπίτι, κάτι τέτοιο θα γινόταν.
Joshua21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, alani508 είπε Δυστυχώς είναι πολλά τα μέτρα με πολλά μπαλκόνια και το κόστος είναι μεγάλο γιατί χρειάζονται να γίνουν αρκετά σοβατισματα ... Για να αποφασίσει η πολυκατοικία για βάψιμο άμεσα αποκλείεται. Με τον ιδιοκτήτη μου που μίλησα δεν προτίθεται να πληρώσει... Εμένα όμως δεν μ'αρεσει να βλέπω το διαμέρισμα σε αυτή την κατάσταση. Μήπως τότε να το άφηνες και να νοίκιαζες κάποιο άλλο? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε ΤΑΠΑ, στα ενοίκια !! ΤΙ δεν καταλαβαίνεις !! Εγω μια χαρα καταλαβα τι υπονοουσε, ηθελα ομως να γραφτει καθαρα και ξαστερα η προτροπη σε απατεωνια/κλοπη, πριν απαντησω. Και τωρα λοιπον που βεβαιωσαμε πως πραγματι ο ΦανηςΠαλ προτρεπει δημοσιως τον ts σε εκνομες ενεργειες και λαμογιές, η ερωτηση ειναι η εξης. Αν αυτη η προτροπη φερει σε μπελαδες τον ts , θα τον καλυψει ο εχων την λαμπρη ιδεα ; Η δεν ειδε, δεν ακουσε κι οποιον παρει ο χαρος με τις λαμογιές που προτεινει; Μισθωτης θα ειναι, εκμισθωτης θα ειναι, ας τα βρουνε μεταξυ τους. Θελω λοιπον να πω, αφηνοντας -χαριν ευκολιας συζητησης- στην ακρη το ανηθικο και το παρανομο του ζητηματος, οτι δεν ειναι καλη ιδεα οταν προσπαθει καποιος να λυσει ενα προβλημα να βγαινει ενας εξυπνος και να τον συμβουλευει κατι που μπορει να του δημιουργησει αλλο προβλημα. Οχι μονο στον ιδιο, αλλα και σε τριτο προσωπο, εν προκειμενω τον ιδιοκτητη… Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από BackFromHell
alani508 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Είμαι σχεδόν 10 χρόνια σε αυτό το σπίτι και δεν θέλω να φύγω. Περίπτωση να με "διώξει" δεν υπάρχει καθώς είμαι καλοπληρωτης. Δεν είμαι άνθρωπος που θα κάτσει να μαλώσει για τέτοια θέματα δεν μ'αρεσει...οπότε μάλλον θα το βάψω και θα προσπαθήσω να του "φάω" ένα-δυο ενοίκια.
Joshua21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, alani508 είπε Είμαι σχεδόν 10 χρόνια σε αυτό το σπίτι και δεν θέλω να φύγω. Περίπτωση να με "διώξει" δεν υπάρχει καθώς είμαι καλοπληρωτης. Δεν είμαι άνθρωπος που θα κάτσει να μαλώσει για τέτοια θέματα δεν μ'αρεσει...οπότε μάλλον θα το βάψω και θα προσπαθήσω να του "φάω" ένα-δυο ενοίκια. Δεν είσαι άνθρωπος που μαλώνει, είσαι άνθρωπος που πιστολιάζει. Καλοπληρωτής με σκοπό να μπήξει Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από Joshua21 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα