Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αλλά νέα, βγήκε είδηση ότι ο περιορισμός θα είναι μόνο για την διαδικασία μέσω update, σε περίπτωση χρήσης iso δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με παλιότερες cpu, περίεργη εξέλιξη…

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, geopro είπε

Μα έτσι πάμε αναγκαστικά σε καθαρή εγκατάσταση με ότι αυτό συνεπάγεται . Προσωπικά το βρίσκω χρονοβόρο και για πολλούς πρακτικά ανεφάρμοστο να περαστούν από το μηδέν προγράμματα και ρυθμίσεις.Τα license να διαχειριστείτε μόνο είναι φασαρία.

Πέρα από αυτό όμως θα είναι ενεργές οι ενημερώσεις του λειτουργικού μέσω windows update ? 

Οι μέχρι τώρα ανακοινώσεις δηλώνουν ότι ίσως δεν θα γίνονται ενημερώσεις μέσω wu σε όσους καταφεύγουν στην εγκατάσταση μέσω ISO.

Τό ζήτημα είναι τεράστιο και έχει εγείρει μεγάλες αντιδράσεις παγκοσμίως.

Η Microsoft αφήνει απέξω πολύ αξιόλογα συστήματα και αγνοεί εν μέσω πανδημίας και το οικονομικό κόστος που θα προκύψει και τά αναρίθμητα ηλεκτρονικά απορρίμματα e waist.

Και στην ερώτηση γιατί να μην παραμείνει κάποιος στα δεκάρια που θα έχουν υποστήριξη μέχρι τον Οκτώβριο του 2025 η απάντηση είναι ότι αν θέλει να παραμείνει οικειοθελώς ας το κάνει, αλλά  αν θέλει το καινούργιο - καλύτερο - shining bright new γιατί να μην τόν αφήνουν ;

Για να εισπράξει η Microsoft πακτωλούς χρημάτων ;

Στο εξωτερικό το ζήτημα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις ενώ στην Ελλάδα μάλλον είναι υποτονικές οι αντιδράσεις. Ίσως να είναι νωρίς ακόμη....

1. Αν θέλεις το ολοκαίνουριο  και καλύτερο software όπως λες, ε πάρε και ολοκαίνουριο και καλύτερο hardware. Μια χαρά τα κάνει η MS.

2. Αλλιώς μείνε με τα 10, το pc σου θα εξακολουθεί να λειτουργεί όπως σήμερα.

3. Αλλιώς βάλε λίνουξ.

• Confused 1
Δημοσ.

Ας φτιαξουν το μπουρδελο το HDR που για να βγαλεις ακρη αν υποστηριζεται απο την Χ εφαρμογη πρεπει να κανεις 18 search , μετα να πας χειροκινητα να το ενεργοποιησεις και ΑΝ πανε ολα καλα και δεν υπαρχει καποιο bug και ο driver ειναι στα high του τοτε ΙΣΩΣ και να δουλεψει οπως πρεπει. 

Δημοσ.
Στις 29/8/2021 στις 10:17 ΜΜ, liacoCc είπε

πάντως εγώ με επεξεργαστή intel 6700k δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα χρήση από την beta έκδοση 22000 3 μήνες τώρα

Τον ίδιο έχω και εγώ 

Και έχω προβληματιστεί με όσα διαβάζω

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, panosqwerty said:

gigabyte aorus ultra x570 και δεν εχει TPM.

Δηλαδη μου λενε οτι το pc που αγορασα περισυ δεν κανει για windows 11?

Μια χαρά κάνει, απλά δεν βρήκες την επιλογή στο bios για το fTPM με το οποίο ουσιαστικά ενεργοποιούμε το feature χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουμε και να κουμπώσουμε TPM module στο ανάλογο slot.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, whiteman7 είπε

Τον ίδιο έχω και εγώ 

Και έχω προβληματιστεί με όσα διαβάζω

Επίσημα δεν θα υποστηρίζεται από windows 11 ο Intel® Core™ i7-6700K Processor (8M Cache, up to 4.20 GHz)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, panosqwerty είπε

gigabyte aorus ultra x570 και δεν εχει TPM.

Δηλαδη μου λενε οτι το pc που αγορασα περισυ δεν κανει για windows 11?

Motherboard manual, σελ 29, τελευταία παράγραφος.

3 ώρες πριν, Thresh είπε

Μια χαρά κάνει, απλά δεν βρήκες την επιλογή στο bios για το fTPM με το οποίο ουσιαστικά ενεργοποιούμε το feature χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουμε και να κουμπώσουμε TPM module στο ανάλογο slot.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Thresh είπε

εχεις δικιο φιλε μου ευχαριστω. εψαξα λιγο youtube και βρηκα που ητανε το option

• Like 1
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Αυτό σημαίνει πως όποιος χρήστης έχει παλιό σύστημα και δεν καλύπτει τις απαιτήσεις, μπορεί να κατεβάσει το ISO των Windows 11 και να τα εγκαταστήσει χειροκίνητα. Όμως το ίδιο θα ισχύσει και για τις ενημερώσεις του λειτουργικού, ακόμα και αυτές που αφορούν την ασφάλεια και τις αναβαθμίσεις drivers, αφού σε δηλώσεις του στο TheVerge, στέλεχος της εταιρείας ανέφερε ότι στα μη συμβατά συστήματα, το Windows Update "πιθανόν" θα είναι ενεργό.

Αναφορά σε κείμενο

Βέβαια οι χρήστες θα πρέπει να μπουν στη διαδικασία να κατεβάσουν το λειτουργικό και να το εγκαταστήσουν, κάτι που για αρκετούς θα είναι μια προσωρινή λύση. Από την άλλη όσοι είναι πρόθυμοι, απλά χρειάζονται επεξεργαστή 64bit με τουλάχιστον δύο πυρήνες, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου και φυσικά motherboard που να διαθέτει υποστήριξη TPM.

Δηλαδή, ρε παιδιά, για να καταλάβω...

Τελικά, έστω και χωρίς TPM θα είναι δυνατή η εγκατάσταση Win11;

Δημοσ.
Στις 29/8/2021 στις 11:33 ΜΜ, kirileman είπε

Για να δούμε, θα μπουν σε λάπτοπ με Ryzen 2500u;

Θα ήθελα ενα feedback γιαυτο αν μάθεις τίποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...