exitpc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα βρισκομαι στην αναζητηση θερμικης καμερας για το χομπι μου (κυνηγι). Χρησημοποιει κανεις τετοιες καμερες?Εχετε να προτεινετε καμια? ΥΓ.Δεν αναφερομαι στις πανακριβες των χιλιων ευρω + Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από exitpc
kostasbm Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 για το χομπυ που κανεις δυστυχως ειναι πανακριβες
exitpc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, kostasbm είπε για το χομπυ που κανεις δυστυχως ειναι πανακριβες Οποτε κατι FLIR ONE Pro LT ,SEEK Thermal η ακομα και για το Cat S62 Pro κινητο να μην ασχοληθω καθολου δηλαδη?
kostasbm Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 11 ώρες πριν, exitpc είπε Οποτε κατι FLIR ONE Pro LT ,SEEK Thermal η ακομα και για το Cat S62 Pro κινητο να μην ασχοληθω καθολου δηλαδη? είχα διαβάσει πριν καιρό για flit one......λενε οτι κανει πολλα αλλα κρατησε μικρο καλαθι......στην αρχη νομισα οτι θελεις κατι για drone γιαυτο ειπα ότι είναι πολύ ακριβά.......μπες σε κανένα φωτογραφικό φόρουμ και κοιτά τις κριτικές.....κάποτε που κοίταζα τιμές είχα δει ότι έπρεπε να παω σε 500 και πάνω...τώρα βλέπω και από 300.......αυτά 1
Dantε Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 To Flir One το εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες καθως το ειχα στη δουλεια μου. Μια χαρα κανει τη δουλεια του,αν και η μπαταρια του αδειαζε σχετικα γρηγορα και το app δε μου πολυγεμιζε το ματι ομολογω. 1
exitpc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, Dantε είπε To Flir One το εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες καθως το ειχα στη δουλεια μου. Μια χαρα κανει τη δουλεια του,αν και η μπαταρια του αδειαζε σχετικα γρηγορα και το app δε μου πολυγεμιζε το ματι ομολογω. Μπορεις να μου πεις τι αποσταση καλυπτει? 1.Δηλαδη στο σεναριο να ειναι σκοταδι,εξωτερικο χωρο και να το χρησημοποιησεις ,στα ποσα μετρα θα "δει" κατι? 2.Αν μια γατα ειναι κρυμμενη σε ενα θαμνο θα την δει? 3.Λειτουργει την μερα οπως και την νυχτα? Σε ευχαριστω 5 ώρες πριν, kostasbm είπε στην αρχη νομισα οτι θελεις κατι για drone γιαυτο ειπα Εχεις δικιο δεν το διευκρινισα....για κυνηγι το ελεγα και το διορθωσα
Dantε Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 37 λεπτά πριν, exitpc είπε Μπορεις να μου πεις τι αποσταση καλυπτει? 1.Δηλαδη στο σεναριο να ειναι σκοταδι,εξωτερικο χωρο και να το χρησημοποιησεις ,στα ποσα μετρα θα "δει" κατι? 2.Αν μια γατα ειναι κρυμμενη σε ενα θαμνο θα την δει? 3.Λειτουργει την μερα οπως και την νυχτα? Σε ευχαριστω Δε το ειχα δοκιμασει βραδυ. Το ειχαμε για να βρισκουμε σωληνες στα πατωματα.Επιανε απο μακρια,δηλαδη 2-3 μετρα εβλεπες.Και προφανως πισω απο αντικειμενα λεπτα. Τωρα για τις συνθηκες που ψαχνεις δε ξερω πως θα ανταποκριθει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα