Προς το περιεχόμενο

Google Pay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 hours ago, Ukforthemoment said:

Tι έκδοση android έχεις ;Στην 12 έχει να ζητάει  ξεκλειδωμα του nfc  .

Έκδοση 11:00 έχω. Μετά από κάποιο update εάν είναι κλειδωμένο το κινητό αποτυγχάνει η συναλλαγή πρέπει να είναι ξεκλείδωτο για να περάσει οπότε όλα okay

Δημοσ.

Είμαι με Android 10, δεν έχω εγκατεστημένο το GPay από PlayStore.

Αν πάω όμως Ρυθμίσεις > Google > Ρυθμίσεις για Google Apps, μου βγάζει επιλογή Google Pay που μπορώ να σετάρω κάρτες.

Χρειάζεται να κατεβάσω το app?

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, ribo7 είπε

Αν πάω όμως Ρυθμίσεις > Google > Ρυθμίσεις για Google Apps, μου βγάζει επιλογή Google Pay που μπορώ να σετάρω κάρτες.

οχι,μια χαρά είναι και απο εκεί.

Αν σου πω ότι έψαχνα να βρω αυτή τη διαδρομή για να στην δώσω,τελικά το βρήκες μονος σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ribo7 είπε

βάλε και την εφαρμογή, βολεύει για να αλλάζεις γρήγορα κάρτες κλπ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.walletnfcrel&hl=el&gl=US&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dgoogle+pay+application&pcampaignid=APPU_1_PW-pYuCLPMuWxc8PisemgAg

Επεξ/σία από Doubt
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κάποιος να βάλει την ίδια κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική) σε δυο διαφορετικούς λογαριασμούς; Πχ ένα ανδρόγυνο να μπορεί να χρησιμοποιήσει την ίδια κάρτα από διαφορετικά κινητά με το G Pay.

Δημοσ.
Στις 20/7/2022 στις 10:13 ΜΜ, Bourdoulas είπε

Έχει δοκιμάσει κάποιος να βάλει την ίδια κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική) σε δυο διαφορετικούς λογαριασμούς; Πχ ένα ανδρόγυνο να μπορεί να χρησιμοποιήσει την ίδια κάρτα από διαφορετικά κινητά με το G Pay.

οχι αλλα πολυ ενδιαφερον, αν βρεις ακρη, πες και εδω

Δημοσ.

Πλέον λέγεται "Πορτοφόλι" η εφαρμογή.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.walletnfcrel&hl=el&gl=US

Στις 20/7/2022 στις 10:13 ΜΜ, Bourdoulas είπε

Έχω κάρτες σε 2 διαφορετικούς λογαριασμούς, δικούς μου όμως. Μάλλον θα γίνεται.

• Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...