koutsis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Αdmin είπε Δουλεύει μόνο όταν η συσκευή είναι ξεκλείδωτη και σου έρχεται push notification οταν γινει η πληρωμη. Από εκεί και πέρα μπορείς να ενημερώνεσαι απο την εφαρμογή της τράπεζας σου. Γενικα ειναι τραγικο που δεν ζηταει εχτρα PIN/Face ID κτλ. το google pay οταν κανεις την πληρωμη ! κατι που κανει φυσικα το apple pay και samsung pay που εχω δουλεψει! Δηλαδη αν σου παρει καποιος το κινητο και ειναι ξεκλειδωτο, μπορει να κανει οσες αγορες θελει χωρις extra ελεγχο!! Τραγικο επισης απο την google. Επισης στην εφαρμογη μπορεις να βλεπεις ολες της αγορες που εκανες με google pay μαζεμενες και με πολλες πληροφοριες. Μην μου λες οτι δεν χρειαζεται. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από koutsis 1
flexpick Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Γιατι δεν υπαρχει επισημα στο store αφου οι ελληνικες τραπεζες επισημα το διαθετουν ως υπηρεσια; 1
VasilisKvr22 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, koutsis είπε Γενικα ειναι τραγικο που δεν ζηταει εχτρα PIN/Face ID κτλ. το google pay οταν κανεις την πληρωμη ! κατι που κανει φυσικα το apple pay και samsung pay που εχω δουλεψει! Δηλαδη αν σου παρει καποιος το κινητο και ειναι ξεκλειδωτο, μπορει να κανει οσες αγορες θελει χωρις extra ελεγχο!! Τραγικο επισης απο την google. Επισης στην εφαρμογη μπορεις να βλεπεις ολες της αγορες που εκανες με google pay μαζεμενες και με πολλες πληροφοριες. Μην μου λες οτι δεν χρειαζεται. Χαχαχα. Μου φαινεται θα κατσω στο winbank app της Πειραιως. Μου φανηκε οντως περιεργο να μην εχει ουτε ενα μετρο ασφαλειας. Εδω η Curve σου δινει και PIN και fingerprint επιλογες. 1
Αdmin Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 12 λεπτά πριν, koutsis είπε Γενικα ειναι τραγικο που δεν ζηταει εχτρα PIN/Face ID κτλ. το google pay οταν κανεις την πληρωμη ! κατι που κανει φυσικα το apple pay και samsung pay που εχω δουλεψει! Δηλαδη αν σου παρει καποιος το κινητο και ειναι ξεκλειδωτο, μπορει να κανει οσες αγορες θελει χωρις extra ελεγχο!! Τραγικο επισης απο την google. Επισης στην εφαρμογη μπορεις να βλεπεις ολες της αγορες που εκανες με google pay μαζεμενες και με πολλες πληροφοριες. Μην μου λες οτι δεν χρειαζεται. Με την λογική ότι έχεις δώσει ήδη fingerprint/pin για να ξεκλειδώσεις την συσκευή σου. Θεωρώ τις εξτρα ασφάλειες περιττές. 1
koutsis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Αdmin είπε Με την λογική ότι έχεις δώσει ήδη fingerprint/pin για να ξεκλειδώσεις την συσκευή σου. Θεωρώ τις εξτρα ασφάλειες περιττές. Σοβαρα? Και αν καποιος σου παρει το κινητο ενω ειναι ξεκλειδωτο? Εχουμε δει απειρα βιντεο που ενω καποιος μιλαει στο δρομο στο κινητο, του το αρπαζουν απο πισω κι εξαφανιζονται! Τι τον εμποδιζει μετα να κρατησει την οθονη αναμενη βλεποντας you tube video π.χ. και να κανει οσες αγορες θελει ??
james9tito Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Και εμενα χαζο μου φαινεται αυτο ποιυ δεν εχει καποια αλλη δικλειδα ασφαλειας. Το garmin pay πχ που χρησιμοποιω εδω και ενα μηνα θελει κωδικο για να δουλεψει (μια φορα την ημερα) . Αν δεν βγαλεις το ρολοι απο το χερι δουλευει χωρις κωδικο για το υπολοιπο της ημερας, αλλα αν το ρολοι βγει απο το χερι σου (αν στο κλεψει καποιος πχ) τοτε θελει παλι κωδικο οποτε αχρηστευεται το garmin pay για τον κλεφτη.. 1
Αdmin Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, koutsis είπε Σοβαρα? Και αν καποιος σου παρει το κινητο ενω ειναι ξεκλειδωτο? Εχουμε δει απειρα βιντεο που ενω καποιος μιλαει στο δρομο στο κινητο, του το αρπαζουν απο πισω κι εξαφανιζονται! Τι τον εμποδιζει μετα να κρατησει την οθονη αναμενη βλεποντας you tube video π.χ. και να κανει οσες αγορες θελει ?? Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να κάνει αμφισβήτηση συναλλαγής. Οι εταιρείες που θα κάνει τις αγορές έχουν κάμερες που καταγράφουν και αν γίνει κάτι τέτοιο θα φανεί οτι δεν έκανες εσύ την συναλλαγή.. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από Αdmin
koutsis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Αdmin είπε Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να κάνει αμφισβήτηση συναλλαγής. Οι εταιρείες που θα κάνει τις αγορές έχουν κάμερες που καταγράφουν και αν γίνει κάτι τέτοιο θα φανεί οτι δεν έκανες εσύ την συναλλαγή.. Ενταξει, τωρα ησυχασα! θα περιμενω απο το μαγαζι να δει τις καμερες (αν εχει και λειτουργουν), να πιστοποιησει οτι δεν ειμαι εγω, μετα να το πει στην αστυνομια, μετα η αστυνομια να κανει ερευνα και να αποφασισει να το πει στην τραπεζα, μετα να το πει στην τραπεζα και η τραπεζα μπορει και να αποφασισει να ακυρωσει τη συναλαγη! Μιλαμε για πολυ απλη και σιγουρη διαδικασια που σε κανει να κοιμασαι ησυχος !! 🤣 Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από koutsis
VasilisKvr22 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο! 😂 Ας κλεψει την καρτα καλυτερα..
Doubt Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Διαθέσιμη από σήμερα η εφαρμογή Google pay κανονικά από το store. Viva & Alpha υποστηρίζονται μέχρι στιγμής. 3
VasilisKvr22 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μεσω Curve μπαινουν και οι υπολοιπες ελληνικες, σωστα;
Doubt Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Στις 10/9/2021 στις 8:19 ΜΜ, Doubt είπε Viva & Alpha υποστηρίζονται μέχρι στιγμής. + Eurobank πλέον. 1
Tsino Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Τελικά υπάρχει τρόπος να ζητάει να ξεκλειδώσει το κινητό ανεξαρτήτως ποσού για να γίνει η πληρωμή ? Σήμερα έκανα την πρώτη μου πληρωμή 20,40 Ευρώ και δε ζήτησε να ξεκλειδώσει το κινητό, ούτε pin.
ribo7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 To Google Pay σε Android (αυτό που έχει 2.7αστεράκια) το κατεβάζω από Play Store ? Ή ρυθμίζεται μέσα από το κινητό κάπου?
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Στις 2/2/2022 στις 6:09 ΜΜ, Tsino είπε Τελικά υπάρχει τρόπος να ζητάει να ξεκλειδώσει το κινητό ανεξαρτήτως ποσού για να γίνει η πληρωμή ? Σήμερα έκανα την πρώτη μου πληρωμή 20,40 Ευρώ και δε ζήτησε να ξεκλειδώσει το κινητό, ούτε pin. Tι έκδοση android έχεις ;Στην 12 έχει να ζητάει ξεκλειδωμα του nfc .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα