apos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Besos = φιλάκια στα ισπανικά. Δεν νομίζω να έκανε typo στο tweet ο Musk 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δηλ θα εμπιστευτεί αυτούς τους δύο κλόουν η ΝΑΣΑ να στείλουν ανθρώπους σε άλλο πλανήτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimys_salonica Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από jimys_salonica Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Z1A9 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Γιατι οι πλουσιοι θελουν να πανε στο διαστημα? Μηπως ξερουν κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 7 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Δηλ θα εμπιστευτεί αυτούς τους δύο κλόουν η ΝΑΣΑ να στείλουν ανθρώπους σε άλλο πλανήτη; E δεν θα την ρωτήσουν κιόλας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 8 hours ago, Z1A9 said: Γιατι οι πλουσιοι θελουν να πανε στο διαστημα? Μηπως ξερουν κατι? Σαν τι να ξέρουν δηλαδή; Κι εγώ θέλω να πάω και δν είμαι πλούσιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdgg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Αμα δεν έχεις τι άλλο να κάνεις τα λεφτά σου στην Γη...φτάνεις να ασχολήσε και με το διάστημα. 💩 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lavazutra Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Όχι ρε φίλε......και τώρα τι θα γίνει; Ρε δε παναγ$#@%!@#%@#% στη στρατοσφαιρα όλοι μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 16 ώρες πριν, BadIronTree είπε παραιτήθηκε = "συνταξιοδοτήθηκε " είναι πιο σωστό με τόσα λεφτά εγώ θα είχα αράξει από τα 40 Συνταξη στα 40, το δευτερο ονειρο του νεοελληνα, μετα το να γινει ΔΥ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) με έκπληξη διαβάζω τόσα πολλά κομπλεξικά σχόλια. άσχετα με το αν συμφωνείτε με τις ενέργειές τους, δεν μπορείτε να αρνηθείτε το γεγονός ότι είναι οι 2 αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες που πάνε στο next next level. Σκεφτείτε ότι 2 (ΔΥΟ!!!) άνθρωποι στον κόσμο ξεκίνησαν δυο εταιρείες που συναγωνίζονται με τη NASA (για να μην αναφέρω Amazon, Tesla κτλ)... και μετά πείτε μου για τη δουλειά που κάνετε εσείς και πως αλλάζετε τον κόσμο. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από onelonelystar 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snips Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Εγώ λέω ότι έπρεπε να τα δίνουν στο κόμα τόσα λεφτά. Να τρώει καλά αυτό, και όσο για τον λαό, θα του πετάει και τίποτα σοβιετικά ψίχουλα μαζί με καμία ιδέα για απεργίες και επαναστάσεις έτσι για γαρνιτούρα. Ε, θέλουμε ακόμα 200 χρόνια οπισθοδρόμησης για να στρώσουμε ως είδος. Ο λαός απαιτεί περισσότερη μαλ...άκυνση. 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 όταν θα αρχίσουν να πέφτουν στα κεφάλια μας (εννοώ στις πόλεις) οι δορυφόροι λόγω βλάβης να δείτε πόσο ωραία θα περάσουμε... α ρε τι είναι το ανθρώπινο είδος δεν φτάνει που πήδηξε τον πλανήτη και έχει καταστρέψει την φύση (δάση-θάλασσες-αέρα) τώρα πάει να πηδήξει και το διάστημα γιατί όχι και τους άλλους πλανήτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Θα πηδήξει το "διάστημα" η ανθρωπότητα με τους δορυφόρους, lol... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 13 ώρες πριν, Z1A9 είπε Γιατι οι πλουσιοι θελουν να πανε στο διαστημα? Μηπως ξερουν κατι? Κληρονομιά. Σε 100 χρόνια δεν θα νοιάζει κανέναν ότι ο Μασκ ήταν πλούσιος και για τα αμάξια του. Θα τον ξέρουν γιατί "πήγε" στο διάστημα και όλα τα έργα που έκανε πάνω σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, onelonelystar είπε με έκπληξη διαβάζω τόσα πολλά κομπλεξικά σχόλια. άσχετα με το αν συμφωνείτε με τις ενέργειές τους, δεν μπορείτε να αρνηθείτε το γεγονός ότι είναι οι 2 αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες που πάνε στο next next level. Σκεφτείτε ότι 2 (ΔΥΟ!!!) άνθρωποι στον κόσμο ξεκίνησαν δυο εταιρείες που συναγωνίζονται με τη NASA (για να μην αναφέρω Amazon, Tesla κτλ)... και μετά πείτε μου για τη δουλειά που κάνετε εσείς και πως αλλάζετε τον κόσμο. Χεχε, είναι συλλογική προσπάθεια φίλε μου. Για κάθε οραματιστή ηγέτη που πηγαίνει τον κόσμο μας ένα βήμα μπροστά, υπάρχει από πίσω τους ένας τεράστιος στρατός από ανθρώπους που εργάζονται συνεχώς για να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα. Καμία δουλειά αν είναι τίμια δεν είναι ντροπή, και όλες βάζουν το λιθαράκι τους για τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Όλες οι τίμιες δουλειές έχουν αξία. Φαντάσου ο Έλον να μείνει κλειδωμένος έξω από το διαμέρισμά του, και να μήν έχει αυτοκόλλητο από κλειδαρά κολλημένο στην πόρτα. Να σπάσουν τα νεύρα του Έλον για πόση ώρα μέχρι να βρεί τηλέφωνο για κλειδαρά, ενώ όλη εκείνη την ώρα θα μπορούσε να σκέφτεται την επόμενη μεγάλη ιδέα. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από panther_512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα