Προς το περιεχόμενο

Elon Musk: Ο Jeff Bezos παραιτήθηκε από CEO της Amazon για να κάνει μηνύσεις κατά της SpaceX

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 hours ago, Z1A9 said:

Γιατι οι πλουσιοι θελουν να πανε στο διαστημα?

Μηπως ξερουν κατι?

Σαν τι να ξέρουν δηλαδή; Κι εγώ θέλω να πάω και δν είμαι πλούσιος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 ώρες πριν, BadIronTree είπε

παραιτήθηκε = "συνταξιοδοτήθηκε " είναι πιο σωστό :P 
με τόσα λεφτά 
εγώ θα είχα αράξει από τα 40 :P 

Συνταξη στα 40, το δευτερο ονειρο του νεοελληνα, μετα το να γινει ΔΥ :P

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με έκπληξη διαβάζω τόσα πολλά κομπλεξικά σχόλια.

άσχετα με το αν συμφωνείτε με τις ενέργειές τους, δεν μπορείτε να αρνηθείτε το γεγονός ότι είναι οι 2 αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες που πάνε στο next next level. Σκεφτείτε ότι 2 (ΔΥΟ!!!) άνθρωποι στον κόσμο ξεκίνησαν δυο εταιρείες που συναγωνίζονται με τη NASA (για να μην αναφέρω Amazon, Tesla κτλ)... και μετά πείτε μου για τη δουλειά που κάνετε εσείς και πως αλλάζετε τον κόσμο.

Επεξ/σία από onelonelystar
  • Like 2
  • Confused 2

Εγώ λέω ότι έπρεπε να τα δίνουν στο κόμα τόσα λεφτά. Να τρώει καλά αυτό, και όσο για τον λαό, θα του πετάει και τίποτα σοβιετικά ψίχουλα μαζί με καμία ιδέα για απεργίες και επαναστάσεις έτσι για γαρνιτούρα. Ε, θέλουμε ακόμα 200 χρόνια οπισθοδρόμησης για να στρώσουμε ως είδος. Ο λαός απαιτεί περισσότερη μαλ...άκυνση.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1

όταν θα αρχίσουν να πέφτουν στα κεφάλια μας (εννοώ στις πόλεις) οι δορυφόροι λόγω βλάβης να δείτε πόσο ωραία θα περάσουμε...

α ρε τι είναι το ανθρώπινο είδος δεν φτάνει που πήδηξε τον πλανήτη και έχει καταστρέψει την φύση (δάση-θάλασσες-αέρα)

τώρα πάει να πηδήξει και το διάστημα γιατί όχι και τους άλλους πλανήτες...

13 ώρες πριν, Z1A9 είπε

Γιατι οι πλουσιοι θελουν να πανε στο διαστημα?

Μηπως ξερουν κατι?

Κληρονομιά. Σε 100 χρόνια δεν θα νοιάζει κανέναν ότι ο Μασκ ήταν πλούσιος και για τα αμάξια του. Θα τον ξέρουν γιατί "πήγε" στο διάστημα και όλα τα έργα που έκανε πάνω σε αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, onelonelystar είπε

με έκπληξη διαβάζω τόσα πολλά κομπλεξικά σχόλια.

άσχετα με το αν συμφωνείτε με τις ενέργειές τους, δεν μπορείτε να αρνηθείτε το γεγονός ότι είναι οι 2 αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες που πάνε στο next next level. Σκεφτείτε ότι 2 (ΔΥΟ!!!) άνθρωποι στον κόσμο ξεκίνησαν δυο εταιρείες που συναγωνίζονται με τη NASA (για να μην αναφέρω Amazon, Tesla κτλ)... και μετά πείτε μου για τη δουλειά που κάνετε εσείς και πως αλλάζετε τον κόσμο.

Χεχε, είναι συλλογική προσπάθεια φίλε μου. Για κάθε οραματιστή ηγέτη που πηγαίνει τον κόσμο μας ένα βήμα μπροστά, υπάρχει από πίσω τους ένας τεράστιος στρατός από ανθρώπους που εργάζονται συνεχώς για να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα.

Καμία δουλειά αν είναι τίμια δεν είναι ντροπή, και όλες βάζουν το λιθαράκι τους για τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Όλες οι τίμιες δουλειές έχουν αξία.

Φαντάσου ο Έλον να μείνει κλειδωμένος έξω από το διαμέρισμά του, και να μήν έχει αυτοκόλλητο από κλειδαρά κολλημένο στην πόρτα. Να σπάσουν τα νεύρα του Έλον για πόση ώρα μέχρι να βρεί τηλέφωνο για κλειδαρά, ενώ όλη εκείνη την ώρα θα μπορούσε να σκέφτεται την επόμενη μεγάλη ιδέα.

Επεξ/σία από panther_512

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...