TeoMsD Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Γεια σας,φτιαχνω ενα μοτοποδηλατο που χαμε παρατημενο για χρονια,αν το βαψω αλλο χρωμα απο αυτο που ελεγε στην αδεια τι προβλημα θα εχω μετα οταν θα παω να βγαλω και τι μπορω να κανω;
SaFiS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Αν προκειται για το Minarelli, εφοσον δεν εχεις την αρχικη αδεια / πινακιδα ξεχασε το να βγαλεις καινουργια. Αν εχεις την παλια αδεια, πας τροχαια, πληρωνεις τα αθεωρητα χρονια (υπολογιζε καμμια 300αρα) και δηλωνεις κανονικα και την αλλαγη χρωματος…
TeoMsD Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 13 λεπτά πριν, SaFiS είπε Αν προκειται για το Minarelli, εφοσον δεν εχεις την αρχικη αδεια / πινακιδα ξεχασε το να βγαλεις καινουργια. Αν εχεις την παλια αδεια, πας τροχαια, πληρωνεις τα αθεωρητα χρονια (υπολογιζε καμμια 300αρα) και δηλωνεις κανονικα και την αλλαγη χρωματος… τα εχω τα αρχικα ολα κομπλε,εγινε σε ευχαριστω👍👍
vaggos2586 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) @SaFiS δεν θα πληρώσει 300ε, βασικά είσαι πολύ τυχερός, θα πληρώσεις 73€ όσα χρόνια και να χρωστάει το μηχανακι. Βγήκε τον Απρίλιο νόμος που γίνεται παραγραφή των παλαιών χρεων, φίλος ανανέωσε άδεια σε παπί που είχε ο πατέρας του και δεν είχε θεωρήσει από το 85 Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από vaggos2586
SaFiS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 @vaggos2586 Η απόφαση αυτή αφορά οχήματα που υπάγονται στο τμήμα συγκοινωνιών και έχουν τέλη κυκλοφορίας. Τα 50άρια υπάγονται στην τροχαία και έχουν άλλο καθεστώς (ανανέωση άδειας κυκλοφορίας ανά έτος με χαρτόσημο)…
vaggos2586 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, SaFiS είπε @vaggos2586 Η απόφαση αυτή αφορά οχήματα που υπάγονται στο τμήμα συγκοινωνιών και έχουν τέλη κυκλοφορίας. Τα 50άρια υπάγονται στην τροχαία και έχουν άλλο καθεστώς (ανανέωση άδειας κυκλοφορίας ανά έτος με χαρτόσημο)… Γνωρίζω τον τρόπο ανανέωσης των 50αριών, και εγώ ένα c50 έχω, αυτός ο νόμος δεν κάνει διάκριση σε ποια υπηρεσία υπάγεται το όχημα, τα λέω με σιγουριά και αναρτώ και όπως μου έστειλε τις φωτό ο φίλος που ανέφερα νωρίτερα...παραθέτω και τη φώτο απο τα παράβολα που του ζητήθηκαν... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από vaggos2586
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα