Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. 

Ελπίζω να είχατε ένα όμορφο καλοκαίρι. 

Θα χρειαστώ την βοήθεια σας, εάν κάποιος γνωρίζει. 

Θέλω να μείνω για κάποιους μήνες στο εξοχικό μου, στην Ήπειρο μιας και έχω την δυνατότητα να δουλέψω εξ αποστάσεως. 

Το πρόβλημα είναι ότι στην τοποθεσία του σπιτιού δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις που θα μου επιτρέψουν ίντερνετ και τηλέφωνο δυστυχώς. 

Έχω ψάξει κάπως την λύση του δορυφορικού ίντερνετ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν αξιόπιστο, μιας και θα χρειάζομαι καλό και σταθερό ίντερνετ καθολη την διάρκεια της ημέρας.

Θα ήθελα αν κάποιος έχει γνώση πάνω σε αυτό η σχετικη εμπειρία αν θα μπορούσε να μου πει την γνώμη του. 

Επίσης κάποια άλλη εναλλακτική θα εκτιμηθεί,οπως πχ το wind siplifi που είδα, αλλά δεν έχω καταλάβει αν είναι και αυτό δορυφορικό η κάτι άλλο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.

Αμα καταφυγεις σε wind spotify η οπως το λενε ειναι να ξερεις μοντεμ με καρτα σιμ μεσα το οποιο σημααινει στην περιοχη θες να εχει καλη καλυψη οχι οριακη γτ ουτε μαιλ δεν θα βλεπεις αλλα πολυ καλη καλυψη

Δημοσ.
2 ώρες πριν, soteras είπε

Αμα καταφυγεις σε wind spotify η οπως το λενε ειναι να ξερεις μοντεμ με καρτα σιμ μεσα το οποιο σημααινει στην περιοχη θες να εχει καλη καλυψη οχι οριακη γτ ουτε μαιλ δεν θα βλεπεις αλλα πολυ καλη καλυψη

Σε ευχαριστώ πολύ! 

Οπότε το ξεχνάω και αυτό, υποθέτω μόνο το δορυφορικό ίντερνετ είναι η λύση. 

Δημοσ.

το δορυφορικο για απλα πραγματα μια χαρα ειναι ...το Ping θα το βλεπεις απο 700ms και πανω

εχει ομως και ογκοχρεωση δεν ειναι απεριοριστο...κοιτα καλα τους ορους ....πρεπει να πληρωσεις και τον εξοπλισμο+εγκατασταση

κοιτα αν υπαρχει ασυρματος παροχος ιντερνετ στη περιοχη....https://epirusadvisor.com/tag/wireless-internet/

Δημοσ.

Μονο κινητο μεσω mobile data...αν εχεις και 6g εισαι αρχοντας. Υπαρχουν πακετα με εμφαση στα ντατα πχ 30 giga με 10 ευρω ισχυος 3ο ημερων...παιρνεις το σιμ και ανανεωνεις καθε μηνα..η ακατανομαδτη δινει με 9.99 απεριοριστα

Δημοσ.

Cosmote unlimited data με 4G router και σώθηκες. Το έχω βάλει εδώ και 1 χρόνο στο εξοχικό και στο σπίτι μου και έχω πάνω από 60 Mbps ταχύτητες. Στείλε πμ για λεπτομέρειες αν θέλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...