Narayan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, tarantules είπε Έχω την εντύπωση οτι δεν καταφέρνεις και πολλά με αυτό.Πόσα δέκατα του χιλιοστού να είναι η χάραξη; Με τροχάκι με συρματόβουρτσα στο σβήνουν οι κλεπταποδόχοι και το πουλάνε μια χαρά. Φαίνεται όμως πως έχει σβηστεί κάτι. Βέβαια στο δικό μου όχημα δεν παίζει ιδιαίτερη σημασία καθώς μπορώ να βρω μεταχειρισμένο με €150, αλλά σε υβριδικά οχήματα που μπορούν να φτάσουν €1000+ κάθε επιπλέον μέτρο αξίζει. Μέχρι και ειδικά προστατευτικά υπάρχουν που μπαίνουν κάτω από τον καταλύτη για να μην αφαιρείται.
techartware Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Υπάρχει αυτό αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει τα χρήματα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μεταλλικά δεματικά που φαίνονται πιο γερά και να προσπαθείς να παρκάρεις κοντά σε ψηλό πεζοδρόμιο ώστε να είναι δύσκολο να κοπεί κάποιο δεματικό από αυτά, μήπως και κάποιος αποθαρρυνθεί αφού δεν κλέβει εύκολα την τετράδα. Μπορείς να βάλεις και περισσότερα δεματικά 'dummy' , κατανεμημένα για να μην χρειάζεται ζυγοστάθμιση μετά. Δεν θα πρότεινα να κάνεις κάποια ιδιοκατασκευή γιατί εκτός από θέματα ευθυγράμμισης υπάρχει και το θέμα της ασφάλειας (μην φύγει κάτι και πάει στο δισκόφρενο ή πεταχτεί με φόρα κλπ ). Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από techartware
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Αλουμινίου δεν θες,ζάντες σιδερένιες δεν θες. Τι θες ; Τι αμάξι είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα