Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαραξε το τηλ και ονομα  σου επανω στυλ .."προπερτυ οφ μητσους  τηλ 67459876...". Χαραξη ομως οχι μαρκαδορους και γελοιοτητες...βαψτα και κανα φωσφοριζε, ζωγραφισε και καμμια χαρακια σπασιμο κλπ και θα εισαι κουκλι

Δημοσ.

εχω καποιες λυσεις κι ας ειναι αργα, το μυαλο δε σταματαει να λειτουργει.

- βαλε απο ενα apple airtag σε καθε τασι

- κολλησε τα τασια στις ζαντες με μπολικη θερμοκολλα η βενζινοκολλα

- πηγαινε τις ζαντες σε ζαντα να στις κανει να φαινονται σα να εχουν τασια

- ανοιξε πολυ μικρα σπειρωματα στη ζαντα και πιασε τα τασια με βιδες ασφαλειας αυτες που εχουν ειδικα κλειδια και αποτρεπουν 1000% τις κλοπες εξατμισης απο μηχανη κλπ. βαλε και locktite

αν σκεφτω κατι αλλο το πρωι θα στο στειλω καληνυχτα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, IoannisSM είπε

Εχει γινει παιδια σε γνωστο μου. Δεν το εβαλα τυχαια

Τεσπα. Τα σχολια ειναι περισσοτερα απο τις απαντησεις με ουσια. Οποτε ας κλειδωθει καλυτερα.

Δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση αγαπητέ , έχετε δίκιο , όντως τα εργοστασιακά τάσια είναι πανάκριβα αφού είναι άλλης ποιότητας πλαστικό και άλλη βαφή .

Τα δεματικά τα βάζουν πράγματι για την κλοπή και όχι γιατί φεύγουν τα τάσια στις λακούβες .

Παρόλαυτα σας δόθηκε ουσιαστική απάντηση δλδ να βάλετε after market , τα οποία είναι παμφθηνα , στο 20ευρο χοντρικά η 4αδα και είναι πρακτικά η λύση που ζητάτε . 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, babisskg είπε

Δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση αγαπητέ , έχετε δίκιο , όντως τα εργοστασιακά τάσια είναι πανάκριβα αφού είναι άλλης ποιότητας πλαστικό και άλλη βαφή .

Τα δεματικά τα βάζουν πράγματι για την κλοπή και όχι γιατί φεύγουν τα τάσια στις λακούβες .

Παρόλαυτα σας δόθηκε ουσιαστική απάντηση δλδ να βάλετε after market , τα οποία είναι παμφθηνα , στο 20ευρο χοντρικά η 4αδα και είναι πρακτικά η λύση που ζητάτε . 

Τα δεματικά τα βάζουμε για να μην φεύγουν τα Τασια στις λακούβες. Ο άλλος αν θέλει να στα πάρει κόβει τα δεματικά σε 2 δευτερόλεπτα.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ELTASSOS1 είπε

Χαραξε το τηλ και ονομα  σου επανω στυλ .."προπερτυ οφ μητσους  τηλ 67459876...". Χαραξη ομως οχι μαρκαδορους και γελοιοτητες...βαψτα και κανα φωσφοριζε, ζωγραφισε και καμμια χαρακια σπασιμο κλπ και θα εισαι κουκλι

Εσύ το γράφεις για πλάκα, αλλά στον καταλύτη του οχήματος έχω χαράξει το VIN του οχήματος ακριβώς για αποτροπή κλοπής.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Narayan είπε

Εσύ το γράφεις για πλάκα, αλλά στον καταλύτη του οχήματος έχω χαράξει το VIN του οχήματος ακριβώς για αποτροπή κλοπής.

Και αν στον κλεψουνε, πως θα τον εντοπισεις?

(ρωταω για να μαθω)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, CaratNaturelle είπε

Και αν στον κλεψουνε, πως θα τον εντοπισεις?

(ρωταω για να μαθω)

Θα δηλώσω την κλοπή στην αστυνομία μαζί με το VIN του οχήματος και αν συλληφθούν οι κλέφτες πριν τον πουλήσουν, θα μου επιστραφεί αφού θα μπορούν να τον αναγνωρίσουν.

Επίσης οι μαντράδες δύσκολα θα αγοράσουν μεταχειρισμένο καταλύτη με VIN οχήματος χαραγμένο, καθώς αν είναι κλεμμένος είναι ένοχοι κλεπταποδοχής. Ένας μη χαραγμένος μπορεί να προέρχεται από οποιοδήποτε όχημα, νόμιμα ή μη.

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Narayan είπε

Ναι, και θα κολωσουν νομιζεις.... εδω αλλαζουν τους αριθμους πλαισιου και χειρουργικη ακριβεια ... αυτο θα τους ζορισει?

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Narayan είπε

Θα δηλώσω την κλοπή στην αστυνομία μαζί με το VIN του οχήματος και αν συλληφθούν οι κλέφτες πριν τον πουλήσουν, θα μου επιστραφεί αφού θα μπορούν να τον αναγνωρίσουν.

Επίσης οι μαντράδες δύσκολα θα αγοράσουν μεταχειρισμένο καταλύτη με VIN οχήματος χαραγμένο, καθώς αν είναι κλεμμένος είναι ένοχοι κλεπταποδοχής. Ένας μη χαραγμένος μπορεί να προέρχεται από οποιοδήποτε όχημα, νόμιμα ή μη.

Καλη η σκεψη αλλα νομιζεις οσο θα τον ξυλωνουν μεσα στο βραδυ,θα το παρατηρησουν και θα τον αφησουν?

Η τους κοστιζει κατι παραπανω απο 5 λεπτα με ενα σβουρακι να το τριψουν?

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Και τι θες να κάνουμε;Βάλε ασφάλεια κλοπής

Με το ζώρι σου αποζημιώνουν τις ζάντες αλουμινίου...με το τάσι δεν νομίζω να ασχοληθούν καν!

2 ώρες πριν, Narayan είπε

Αν δεν μπορούν να το καθαρίσουν θα πουληθεί για scrap οπότε μάλλον άδικος κόπος...

Προσωπικά δεν νομίζω οτι εκεί που τον έχουν κόψει θα δουν το vin χαραγμένο και θα τον βάλουν πίσω!

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.

Ρε φίλε με το συμπάθιο, αλλά που μένεις; Ζεφυρι ή Λιωσια και φοβάσαι τόσο πολύ; Ειλικρινά ρωτάω, γιατι μου φαίνεται καλύτερο για σένα είναι να αλλάξεις περιοχή να ηρεμισει λίγο η ψυχούλα σου και σένα! 

• Confused 1
Δημοσ.

Οι καταλύτες ξηλώνονται για τα πολύτιμα μέταλλα εντός όχι για μεταπώληση σε μαντράδες.

Επίσης, υπάρχουν ακόμα οχήματα με τάσια;; 

• Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, mikevchq είπε

Οι καταλύτες ξηλώνονται για τα πολύτιμα μέταλλα εντός όχι για μεταπώληση σε μαντράδες.

Επίσης, υπάρχουν ακόμα οχήματα με τάσια;; 

Όλα τα μικρομεσαία. Ακόμα και υβριδικά της Toyota φοράνε τάσια.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Narayan είπε

Έχω την εντύπωση οτι δεν καταφέρνεις και πολλά με αυτό.Πόσα δέκατα του χιλιοστού να είναι η χάραξη; Με τροχάκι με συρματόβουρτσα στο σβήνουν οι κλεπταποδόχοι και το πουλάνε μια χαρά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...