Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός από τα κλασσικά πλαστικά με τα οποια τα δένουμε (και τα κόβουν πανευκολα οι κλεφτες) τι αλλο μπορουμε να κανουμε?

Δημοσ.

Όντως τώρα κλέβουν τα τάσια; Αυτό δε το 'χα φανταστεί. Να τα κάνουν τι; Οι ζάντες οκ, έχουν αξία, το πλαστικό τάσι τι το θέλουν; Εγώ πίστευα ότι τα δεματικά στα τάσια μπαίνουν για να μη ξεκουμπώσουν σε καμιά λακούβα.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, IoannisSM είπε

Εκτός από τα κλασσικά πλαστικά με τα οποια τα δένουμε (και τα κόβουν πανευκολα οι κλεφτες) τι αλλο μπορουμε να κανουμε?

Του βάζεις τάσια της πλάκας με 15€, ή το αφήνεις χωρίς τάσια.

Τα πλαστικά δεματικά δεν τα βάζουν ως αντικλεπτικό, τα βάζουν όταν είναι διαλυμένα και δεν στέκονται αλλιώς στη ζάντα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, IoannisSM είπε

Και θα το βρω ετσι

car1.png.bbea0b45051a289ee3c168a12d55dad5.png

Εγώ λέω πούλα το αμάξι, έτσι δε θα ανησυχείς μη σου κλέψουν τα τάσια 😅

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει γινει παιδια σε γνωστο μου. Δεν το εβαλα τυχαια

Τεσπα. Τα σχολια ειναι περισσοτερα απο τις απαντησεις με ουσια. Οποτε ας κλειδωθει καλυτερα.

Επεξ/σία από IoannisSM
Δημοσ.
6 ώρες πριν, IoannisSM είπε

δηλαδή τα πλαστικά δεματικά, αυτά που δένουμε τα καλώδια, τα βάζετε για να μη μπορούν οι κλέφτες να κλέψουν τα τασια; Σοβαράτε μιλάτε;

Το έχω δει σε αυτοκίνητα και θεωρούσα ότι τα βάζουν για να μη φύγει το τάσι σε καμια λακούβα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...