Arkin Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Στις 15/10/2021 στις 7:45 ΜΜ, najinblue3 είπε Βγήκε το 5ο σμρ για να δούμε αν βελτιώνεται Για να δουμε πως θα το προχωρησουν ελπιζω να δουμε σοβαρες εξελιξεις.
Arkin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Πολύ ωραίο το χθεσινό επεισόδιο δυνατό περίμενα να φτάσουμε εδώ από την αρχή. Πιστεύω όσα επεισόδια μένουν θα είναι το ίδιο δυνατά όπως έγινε και με την πρώτη σεζόν. 1
najinblue3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Στις 24/10/2021 στις 12:01 ΜΜ, Arkin είπε Πολύ ωραίο το χθεσινό επεισόδιο δυνατό περίμενα να φτάσουμε εδώ από την αρχή. Πιστεύω όσα επεισόδια μένουν θα είναι το ίδιο δυνατά όπως έγινε και με την πρώτη σεζόν. Οντως καμια σχεση με τα προηγουμενα, ανεβηκε πολυ στο τελευταιο επ 1
Arkin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Το τελευταιο επεισοδιο ειναι ενα επεισοδιο αποκλειστικα για Αλεξ και Μιτς. Παρολο που ειναι αργο μου αρεσε πολυ πολυ καλη η χημεια τους και με ενα λυπητερο τελος. 1
najinblue3 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Στις 30/10/2021 στις 8:07 ΠΜ, Arkin είπε Το τελευταιο επεισοδιο ειναι ενα επεισοδιο αποκλειστικα για Αλεξ και Μιτς. Παρολο που ειναι αργο μου αρεσε πολυ πολυ καλη η χημεια τους και με ενα λυπητερο τελος. Πολύ καλό το χθεσινό
Arkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Το 8ο επεισοδιο νομιζω ειναι το πιο δυνατο μετα το τελευταιο της πρωτης σεζον. Πολυ δυνατες στιγμες σε πολλα μετωπα γενικως ολο το επεισοδιο ηταν αφιερωμενο στον Μιτς και ποσο επηρεασε τις ζωες των αλλων εκτος μιας σκηνης με Μπραντλευ εδωσε ρεσιταλ ο αδερφος της. 2 επεισοδια ακομα μεχρι το τελος της σεζον θελω να δω πως θα την κλεισουν. 2
Arkin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 The Morning Show[Season 2] https://www.imdb.com/title/tt7203552/episodes?season=2 Μια εμφανως κατωτερη σεζον απο την αρτια πρωτη που ασχοληθηκε με θεματα οπως διαφορετικοτητα των ανθρωπων covid 19 μιας και διαδραματιζετε στην αρχη της πανδημιας στην Κινα συνεπειες των πραξεων μας οπως και την αντιληψη που εχει ο κοσμος προς διασημες προσωπικοτητες η καλυτερα επιτυχημενους ανθρωπους που κλασικα υπαρχει ζηλεια και κακια για καποιο παραξενο λογο. Οι ηθοποιοι εγιναν ακομα πιο ζεστοι προς τον θεατη οσο μαθαινουμε τις ιδιαιτεροτητες τους και τους δαιμονες που τους κυνηγανε Κορι Αλεξ Μπραντλει ακομα και ο Μιτς με το ενα επεισοδιο μονο για αυτον βλεπουμε οτι ο καθενας δεν ειναι απλα αυτο που φαινεται αλλα υπαρχουν πολλα απο πισω. Το τελευταιο επεισοδιο ηταν ΚΑΚΙΣΤΟ δυστυχως. Πως θα προχωρησει η επομενη σεζον αγνωστο το αν θα ειμαστε ακομα στην περιοδο covid η θα παμε στις επιπτωσεις αυτης δεν ξερω. Σιγουρα εχει υψηλο επιπεδο η σειρα απλα οταν ανεβαζεις τοσο τον πηχη στην πρωτη σεζον πρεπει να μπορεις και να τον κρατας. 7.8/10 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Ε όχι και κάκιστο το τελευταίο επεισόδιο!
Arkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Στις 23/11/2021 στις 1:24 ΜΜ, billdanos είπε Ε όχι και κάκιστο το τελευταίο επεισόδιο! Τα τελευταία λεπτά ήταν αξιόλογα και με αυτά που είπε η Αλεξ και με την εξομολόγηση του Κορι πολύ ιδιαίτερος ο χαρακτήρας του και με τον αδερφό της Μπραντλει. Το υπόλοιπο κομμάτι δεν μου άρεσε σε σύγκριση με το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν ήταν αρκετά κατώτερο. Δεν την πάω πολύ την Ανιστον μου βγάζει αυτό το κακομαθημένο κορίτσι του μπαμπά. Ίσως μου έμεινε από τα φιλαράκια αλλά και εδώ μου βγάζει ακριβώς το ίδιο δεν την παω και σαν ηθοποιό.
tonypapadovic Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Πάντως θεωρώ ότι είναι μετριοκαλή σειρά γενικά και μέχρι εκεί (ενώ προσωπικά είχα μεγαλύτερες προσδοκίες). Προφανώς καταπιάνεται με ενδιαφέροντα πράγματα, έχει υψηλότατα στάνταρ παραγωγής, καλούς ηθοποιούς (και κάποιους πολύ καλούς), αλλά νομίζω πάσχει στο σενάριο. Όχι σε high level, αλλά στην γραφή των διαλόγων. Δηλαδή δεν συγκρίνεται πιστεύω με Newsroom (Sorkin) παλαιότερα ή τώρα Succession έτσι πολύ πρόχειρα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Στις 23/11/2021 στις 2:54 ΜΜ, Arkin είπε Τα τελευταία λεπτά ήταν αξιόλογα και με αυτά που είπε η Αλεξ και με την εξομολόγηση του Κορι πολύ ιδιαίτερος ο χαρακτήρας του και με τον αδερφό της Μπραντλει. Το υπόλοιπο κομμάτι δεν μου άρεσε σε σύγκριση με το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν ήταν αρκετά κατώτερο. Δεν την πάω πολύ την Ανιστον μου βγάζει αυτό το κακομαθημένο κορίτσι του μπαμπά. Ίσως μου έμεινε από τα φιλαράκια αλλά και εδώ μου βγάζει ακριβώς το ίδιο δεν την παω και σαν ηθοποιό. Βασικά η ερμηνεία της Aniston σε σχέση με αυτή στα φιλαράκια είναι η μέρα με τη νύχτα και δεν υπάρχει πουθενά κανένα κοινό σημείο!
Arkin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Στις 24/11/2021 στις 2:21 ΜΜ, billdanos είπε Βασικά η ερμηνεία της Aniston σε σχέση με αυτή στα φιλαράκια είναι η μέρα με τη νύχτα και δεν υπάρχει πουθενά κανένα κοινό σημείο! Βρε αλοιμονο σιγουρα εχει ανεβει το επιπεδο της με τα χρονια αλλα δεν μου καθεται σαν ηθοποιος ομως ποτε δεν την χωνεψα. Αντιθετως την Witherspoon την αγαπω την παω πολυ. Βγαζει μια απαθεια η Aniston δεν ειναι τοσο προσιτη προς τον θεατη κατι τετοιο μου βγαζει οπου την εχω δει. Αντιθετως ο Carell παρολο το ρολο εβγαζε μια συμπαθεια ως χαρακτηρας στην ερμηνεια του. Και ο Κορι οσο απαθης και αν δειχνει αρχικα τελικα καταλαβαινεις οτι μεσα του κρυβει κατι μεγαλο. Η Alex τελικα παρτακιας ηταν και ειναι ως χαρακτηρας και για αυτο μπηκε και η Aniston ηταν οτι επρεπε για το ρολο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Στις 24/11/2021 στις 2:26 ΜΜ, Arkin είπε Βρε αλοιμονο σιγουρα εχει ανεβει το επιπεδο της με τα χρονια αλλα δεν μου καθεται σαν ηθοποιος ομως ποτε δεν την χωνεψα. Αντιθετως την Witherspoon την αγαπω την παω πολυ. Βγαζει μια απαθεια η Aniston δεν ειναι τοσο προσιτη προς τον θεατη κατι τετοιο μου βγαζει οπου την εχω δει. Αντιθετως ο Carell παρολο το ρολο εβγαζε μια συμπαθεια ως χαρακτηρας στην ερμηνεια του. Και ο Κορι οσο απαθης και αν δειχνει αρχικα τελικα καταλαβαινεις οτι μεσα του κρυβει κατι μεγαλο. Η Alex τελικα παρτακιας ηταν και ειναι ως χαρακτηρας και για αυτο μπηκε και η Aniston ηταν οτι επρεπε για το ρολο. Πω πωωω το έχεις καταλάβει/ερμηνεύσει τελείως λάθος νομίζω!
Arkin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Στις 24/11/2021 στις 9:50 ΜΜ, billdanos είπε Πω πωωω το έχεις καταλάβει/ερμηνεύσει τελείως λάθος νομίζω! Ισως αυτο μου εβγαλε παντως και ας ειπε οτι ειπε στο τελος της σεζον για τον κοσμο σχεδον σε ολη τη σεζον τρεχει να σωσει το κωλαρακι της να μην βγουν στη φορα τα απλυτα της.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 https://9to5mac.com/2022/01/10/apple-morning-show-third-season/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα