QyQ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 καλησπερα παιδια υπαρχει καποιο προγραμα που να ενεργοποιει τα πληκτρα f1/f12 χωρις πχ να χρειαζεται να τα πατας εσυ πχ τρεχεις ενα προγραμμα /παιχνιδι και χρειαζεται να πατας τα f1/f12 αλλα λειπεις απο το pc Και πρεπει να φυγεις για λιγο υπαρχει κατι τετοιο που να επιλεγει να ειναι αυτοματα σας ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Έχει κάποια αλλά δεν ξέρω αν σε καλύπτουν γιατί δεν εξηγείς τι θέλεις να κάνει το πρόγραμμα. Αυτά τα προγράμματα μπορούν να προγραμματιστούν να πιέζουν κάποιο πλήκτρο επαναλαμβανόμενα και με τι χρονική καθυστέρηση να το κάνουν. Δες στο παρακάτω λινκ https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&sxsrf=AOaemvIDCUqw8L1GTVb3bWYnmHQ9xlU8iQ:1630252079782&q=auto+key+presser&sa=X&ved=2ahUKEwiY1u-gytbyAhVEg_0HHdmJD6YQ7xYoAHoECAEQNg&biw=1341&bih=719 Αν θέλεις κάτι πιο πολύπλοκο δες το autoit το οποίο είναι μια πλήρης γλώσσα scripting και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και όπως το θέλεις. Αυτό όμως απαιτεί κάποια ενασχόληση από εσένα και λίγο διάβασμα. Έχει πολλούς οδηγούς online καθώς και φόρουμ που ασχολούνται μόνο με autoit. Τέλος, δεν ξέρω σε ποια παιχνίδια αναφέρεσαι (να υποθέσω τύπου idle; ) αλλά αν είναι παραθυρικά θα δουλέψουν οι αυτοματισμοί αλλά αν είναι full screen και χρησιμοποιούν δικό τους σύστημα για να ανιχνεύουν τα key presses ή το mouse τότε δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα