Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω φτιάξει ένα σύστημα για τον γιό μου που τώρα θα πάει στο γυμνάσιο, στο οποίο προτίμησα να πάρω gpu με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών λόγω κόστους. Το pc τρέχει τέλεια , εκτός από τα παιχνίδια που παίζει (Fortnite gta κτλ) τα οποία τα τρέχει ικανοποιητικά για εμένα, αλλά όχι για το γιό μου. Η αρχική ιδέα ήταν να φτιάξω ένα σύστημα που να μπορεί να παίξει με κάποιες υποχωρήσεις βέβαια παιχνίδια, και στο μέλλον όταν θα έπεφταν οι τιμές στις κάρτες γραφικών να του έβαζα μία. Το ποσό που διαθέτω δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 250 ευρώ, και θα ήθελα να μου πείτε τι μπορώ να βρω σε αυτά τα χρήματα έστω και μεταχειρισμένες, και αν αξίζει βέβαια να το κάνω.

Το pc :. Intel 1200 Ashrock b460M pro4,. Intel i5 10500, hyperX Fury 16GB DDR4 2666MHZ, Be quite system 9 600 Watts, Kingston A2000 SSD 500GB M.2 NVMe.

Το σύστημα τρέχει σε μόνιτορ της Philips 24ιντσων FHD 144Hrz. 

Δημοσ.

Σε σημερινές τιμές, η καλύτερη που παίρνεις είναι αυτή που πρότεινε ο duffy, αμέσως επόμενη επιλογή η 1050 ti(ως πρώτη προτίμησε την 1650) και τελευταία επιλογή σε μεταχειρισμένη μα προσωπικά θα έλεγα να μην μπλέξεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Σε σημερινές τιμές, η καλύτερη που παίρνεις είναι αυτή που πρότεινε ο duffy, αμέσως επόμενη επιλογή η 1050 ti(ως πρώτη προτίμησε την 1650) και τελευταία επιλογή σε μεταχειρισμένη μα προσωπικά θα έλεγα να μην μπλέξεις.

Και εγώ τις μεταχειρισμένες τίς φοβάμαι, με την 1650 θα δεί διαφορά σε σχέση με την Ίδη υπάρχουσα στα fps; Το Fortnite με. Medium settings το τρέχει με 70 80 fps, και το gta με 30-35.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gairf είπε

Και εγώ τις μεταχειρισμένες τίς φοβάμαι, με την 1650 θα δεί διαφορά σε σχέση με την Ίδη υπάρχουσα στα fps; Το Fortnite με. Medium settings το τρέχει με 70 80 fps, και το gta με 30-35.

Δεν υπάρχει σύγκριση στα ενσωματωμένα του 10500 με κάποια από τις παραπάνω κάρτες.

Ενδεικτικά για να πάρεις μια εικόνα της διαφοράς

https://www.videocardbenchmark.net/compare/GeForce-GTX-1050-Ti-vs-GeForce-GTX-1650-vs-Intel-UHD-630/3595vs4078vs3826

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Δεν υπάρχει σύγκριση στα ενσωματωμένα του 10500 με κάποια από τις παραπάνω κάρτες.

Ενδεικτικά για να πάρεις μια εικόνα της διαφοράς

https://www.videocardbenchmark.net/compare/GeForce-GTX-1050-Ti-vs-GeForce-GTX-1650-vs-Intel-UHD-630/3595vs4078vs3826

Έχεις δίκιο, δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Για τις κάρτες της AMD τι γνώμη έχεις; Αξίζουν σε αυτά τα χρήματα; Πχ η 560 ή αλλες; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gairf είπε

Έχεις δίκιο, δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Για τις κάρτες της AMD τι γνώμη έχεις; Αξίζουν σε αυτά τα χρήματα; Πχ η 560 ή αλλες; 

H 560 σίγουρα όχι. Απ'οσο κοίταξα κι εγώ τιμές σε σκρουτζ - bestprice νομίζω η καλύτερη που μπορείς να πάρεις, με σημερινές τιμές στο διαθέσιμο budget, είναι αυτές που ειπώθηκαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...