visagedemort Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα σε όλους σας , Φέτος θα είμαι φοιτητής στο Ηράκλειο Κρήτης και σκοπεύω να βρω σπίτι κοντά στο κέντρο και μιας και ειναι αρκετά σημαντικο το ιντερνετ για εμενα αναζητώ και καποιο πάροχο. Στο μυαλό μου έχω κυρίως την Cosmote μιας και δεν εχω εμπειρια με άλλη εταιρία. Οπότε θα ήθελα την άποψη σας , κυρίως από όσους μένεται σε περιοχές κοντά στο κέντρο ή και στην περιοχή της Θερισου και Χανιωπορτας. Να σημειώσω πως είναι σημαντικο πέρα απο ενα download speed 1.5+ και ping μεταξυ των 80-90ms. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Μένω Χανιώπορτα. Από κάτω. Στην Εφόδου. Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα vdsl σε άλλη εταιρία πλην Cosmote και το ξέρω γιατι ψάχνω να αναβαθμίσω κι εγώ από adsl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WebDevGr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Εναλλακτικά μπορείς να δεις για ασύρματο ίντερνετ (ειδικά αν το θέλεις χωρίς τηλέφωνο) στις Skytelecom & Datanetworks Έχω την Skytelecom ~1 χρόνο και έχω βρει την ησυχία μου. Αν το θέλεις για παιχνίδια δεν ξέρω τι παίζει, καθώς δεν παίζω online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Έφυγα από την skytelecom και βρήκα την υγειά μου , υπερφορτωμενα sector's με ping στον Θεό... Στις 29/8/2021 στις 1:33 ΜΜ, visagedemort είπε Καλησπέρα σε όλους σας , Φέτος θα είμαι φοιτητής στο Ηράκλειο Κρήτης και σκοπεύω να βρω σπίτι κοντά στο κέντρο και μιας και ειναι αρκετά σημαντικο το ιντερνετ για εμενα αναζητώ και καποιο πάροχο. Στο μυαλό μου έχω κυρίως την Cosmote μιας και δεν εχω εμπειρια με άλλη εταιρία. Οπότε θα ήθελα την άποψη σας , κυρίως από όσους μένεται σε περιοχές κοντά στο κέντρο ή και στην περιοχή της Θερισου και Χανιωπορτας. Να σημειώσω πως είναι σημαντικο πέρα απο ενα download speed 1.5+ και ping μεταξυ των 80-90ms. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βάλε datanetwork φιλε ότι ώρα θέλεις φεύγεις χωρίς ρήτρες και συμβόλαια ίδιες τιμές καλύτερες υπηρεσίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα