Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για δημόσια ΙΕΚ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομίζω ότι υπερβάλλεις...Αυτά που έβαλες τα ξέρω, γτ έχω δουλέψει συμβασιούχος για λίγο στο Δημόσιο. Ο τύπος θα έχει μόνιμη δουλειά στην πόλη του και μένει σε σπίτι δικό του. Επομένως μια χαρά θα ζει. Την δυσκολία δεν βλέπω. Ότι θα παίρνει λιγότερα από ΠΕ και ΤΕ; Ε οκ σιγά το δράμα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, LikeNoOther είπε

Νομίζω ότι υπερβάλλεις...Αυτά που έβαλες τα ξέρω, γτ έχω δουλέψει συμβασιούχος για λίγο στο Δημόσιο. Ο τύπος θα έχει μόνιμη δουλειά στην πόλη του και μένει σε σπίτι δικό του. Επομένως μια χαρά θα ζει. Την δυσκολία δεν βλέπω. Ότι θα παίρνει λιγότερα από ΠΕ και ΤΕ; Ε οκ σιγά το δράμα..

E ναι ρε σιγα το δράμα. Που θα ειναι μια ζωη στασιμος στην ειδικοτητα που εκπροσωπει τη στιγμη που ο ΠΕ-ΤΕ και ειδικα ο ΠΕ θα εξελλισονται θα ανεβαινουν μισθολογικα και θα περνανε καλυτερα, φορτωνοντας τη χαμαλοδουλεια στο ΔΕ. Αυτο που σου παρεθεσα ειναι το μισθολογιο των ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και οχι των συμβασιουχων. Αλλο συμβασιουχος 8μηνα, που τα βλεπεις περιστασιακα ολα και αλλο μονιμος

Το κατάλαβα. Καταρχάς στο συγκεκριμένο επάγγελμα νομίζω ελάχιστες θέσεις δεν είναι ΔΕ/ΥΕ οπότε όλοι θα βράζουν πάνω κάτω στο ίδιο καζάνι μισθολογικά. Και κατά δεύτερον μην κρίνεις το Δημόσιο με λογικές πολυεθνικής για ανέλιξη, στόχους κτλ. Κάποιους τους νοιάζει μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει να παίρνουν τον μισθό και τπτ άλλο. Εξακολουθώ να μην βλέπω κάπου πρόβλημα.

2 λεπτά πριν, LikeNoOther είπε

Το κατάλαβα. Καταρχάς στο συγκεκριμένο επάγγελμα νομίζω ελάχιστες θέσεις δεν είναι ΔΕ/ΥΕ οπότε όλοι θα βράζουν πάνω κάτω στο ίδιο καζάνι μισθολογικά. Και κατά δεύτερον μην κρίνεις το Δημόσιο με λογικές πολυεθνικής για ανέλιξη, στόχους κτλ. Κάποιους τους νοιάζει μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει να παίρνουν τον μισθό και τπτ άλλο. Εξακολουθώ να μην βλέπω κάπου πρόβλημα.

αλλο αυτό. Αλλα με το μισθο που δινει το δημοσιο ως ΔΕ , δεν ζεις σημερα οχι μονος, αλλα και με οικογενεια εκτος αν δουλευει και η συζυγο σου και μπαινουν δυο μισθοι στο σπιτι. Ενω με το ΠΕ-ΤΕ εισαι λιγο πιο ανετος , και μονος ζεις αξιοπρεπη

Κάποια στιγμή και το Δημοσιο δυστυχως θα γινει με λογικη πολυεθνικής και ας βράζουν τα συνδικάτα στη κατσαρολα

2 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

αλλο αυτό. Αλλα με το μισθο που δινει το δημοσιο ως ΔΕ , δεν ζεις σημερα οχι μονος, αλλα και με οικογενεια εκτος αν δουλευει και η συζυγο σου και μπαινουν δυο μισθοι στο σπιτι. Ενω με το ΠΕ-ΤΕ εισαι λιγο πιο ανετος , και μονος ζεις αξιοπρεπη

Κάποια στιγμή και το Δημοσιο δυστυχως θα γινει με λογικη πολυεθνικής και ας βράζουν τα συνδικάτα στη κατσαρολα

Σου ξαναλέω ότι στην συγκεκριμένη δουλειά θα παίζουν και Κυριακές και νυχτοκάματα οπότε θα ανέβει αρκετά το μηνιάτικο...Εάν οι μισθοί του Δημοσίου είναι χαμηλοί (που είναι) τότε τι να πούμε για τον κατώτατο στον ιδιωτικό και για τα επιδόματα του ΟΑΕΔ. Τραγωδία...

Μόλις τώρα, LikeNoOther είπε

Σου ξαναλέω ότι στην συγκεκριμένη δουλειά θα παίζουν και Κυριακές και νυχτοκάματα οπότε θα ανέβει αρκετά το μηνιάτικο...Εάν οι μισθοί του Δημοσίου είναι χαμηλοί (που είναι) τότε τι να πούμε για τον κατώτατο στον ιδιωτικό και για τα επιδόματα του ΟΑΕΔ. Τραγωδία...

Γι αυτό βλέπεις και η πλειοψηφία κυνηγάει το Δημόσιο , εφόσον αποφασίζει να παραμείνει στη χώρα. Διαφορετικά στον ιδιωτικό τομέα δεν υπάρχει φως. Δεν ξέρω ΕΝΑΝ να μου πει ότι δόξα το θεο εργάζομαι στον ιδιωτικο τομεα και ειμαι ευχαριστημένος. Σίγουρα θα υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά δυστυχώς πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Κατ'εμε αν ειναι να δουλεψεις στον ιδιωτικο τομεα καλυτερα φευγεις εξω, εκτος αν εχεις μια δουλεια με 800-900 ευρω εδώ και εχεις δικο σου σπιτι στο ιδιο σημειο που εργαζεσαι. Διαφορετικα δεν αξιζει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...