Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συμβόλαιο με τη Voda θα το τηρήσει κανονικά. Μετά δεν υπάρχει δέσμευση και το αν έχει κάνει συνδρομή ο κάθε τελικός χρήστης με τη Voda δεν αφορά την αμερικανική εταιρεία και δεν θα έχει καμία επίδραση η κάθε απαίτηση του χρήστη, όπως τόσα χρόνια δεν είχε η απαίτηση του χρήστη Nova/Cosmote για αλλαγή συνδρομής όταν αλλάζουν χέρια τα αθλητικά δικαιώματα. 

Τώρα για την αγγελία.... δυστυχώς ο Μένιος είναι φυλακή και τρώει φρουτοσαλατα, χάθηκε ο ιδανικός υποψήφιος για προώθηση της πλατφόρμας με δώρο τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ θαυματουργή ζώνη για το αυχενικό, με έκπτωση 99% για τους 500 πρώτους από εσάς που θα τηλεφωνήσουν τωρα!! 😉

Επεξ/σία από rodosf1
  • Like 3
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, asmilon είπε

To ονειρο καθε νεοελληνα, αν δε γινει ΔΥ να γινει διευθυντης.

Ας μην γίνει διευθυντής τότε αλλά γενικος διευθυντής. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, CaratNaturelle είπε

Εγω θελω κατι σαν Game of Thrones στο ελληνικο του...γινεται?

Tόσα χρόνια Ρετιρέ δεν χόρτασες τσαμπουκάδες και χαμό?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mirrage είπε

Tόσα χρόνια Ρετιρέ δεν χόρτασες τσαμπουκάδες και χαμό?

Οχι βρε, κατι σε αρχαια ελλαδα  και με καμποση μυθολογια μεσα.

Κυκλωπες, Μεδουσες και εννοειται τους θεους...μαλλον τις θεες..😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε να το φέρουν πια. Έχω vodafone tv μόνο για αυτό.

Αλλά.. μου τη σπάει το vodafone tv, παραείναι κλειδωμένο στο κουτί τους που ούτε wifi δεν υποστηρίζει και δεν είναι καν Android.

Και δεν υποστηρίζουν καθόλου laptops όπως κάθε σοβαρή ott παγκοσμίως.

Για τα παραπάνω μόνο θα το κόψω και θα βάλω το ξεχωριστό HBO Max όταν έρθει.

Τώρα για το τι θα γίνει με το συμβόλαιο με τη vodafone και το HBO. Θα τα βρουν.

Το πιο πιθανό να δίνει η Vodafone TV το HBO Max χωρίς χρέωση στους συνδρομητές της όπως δίνει τώρα το σκέτο HBO.

Εξάλλου η τιμή του στην Ευρώπη στις χώρες που έχει πάει ήδη, πχ Ισπανία είναι 10 ευρώ, μπορούν να "απορροφήσουν" τη τιμή του.

Όλο το βασικό πακέτο της Vodafone στηρίζεται κυρίως στο περιεχόμενο της Discovery/Warner (μια εταιρεία είναι).

Τέτοιες συμφωνίες γίνονται παντού στην Ευρώπη. πχ Sky και Paramount+, Sky και HBO.

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, aypnia είπε

Άντε να το φέρουν πια. Έχω vodafone tv μόνο για αυτό.

Αλλά.. μου τη σπάει το vodafone tv, παραείναι κλειδωμένο στο κουτί τους που ούτε wifi δεν υποστηρίζει και δεν είναι καν Android.

Και δεν υποστηρίζουν καθόλου laptops όπως κάθε σοβαρή ott παγκοσμίως.

Για τα παραπάνω μόνο θα το κόψω και θα βάλω το ξεχωριστό HBO Max όταν έρθει.

Τώρα για το τι θα γίνει με το συμβόλαιο με τη vodafone και το HBO. Θα τα βρουν.

Το πιο πιθανό να δίνει η Vodafone TV το HBO Max χωρίς χρέωση στους συνδρομητές της όπως δίνει τώρα το σκέτο HBO.

Εξάλλου η τιμή του στην Ευρώπη στις χώρες που έχει πάει ήδη, πχ Ισπανία είναι 10 ευρώ, μπορούν να "απορροφήσουν" τη τιμή του.

Όλο το βασικό πακέτο της Vodafone στηρίζεται κυρίως στο περιεχόμενο της Discovery/Warner (μια εταιρεία είναι).

Τέτοιες συμφωνίες γίνονται παντού στην Ευρώπη. πχ Sky και Paramount+, Sky και HBO.

Βάλε το app στην tv παίζει με wifi.

Δεν συμφέρει το HBO να φύγει από Vodafone, σε όλες τις χώρες το δίνει οπότε εισπράττει ήδη. Αν τελικώς έρθει θα το δίνει παράλληλα. Είναι δεδομένο ότι η vf θα ανανεώσει την συνεργασία.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, gianniskks είπε

Θεωρώ πως το ΗΒΟ έχει το καλύτερο υλικό ειδικά σε σειρές. Αν έρθουν όλοι οι διαθέσιμοι τίτλοι με ελληνικούς υπότιτλους, πολλοί θα εγκαταλείψουν το Netflix. 

ΜΕ 3,5Ε τον μηνα κανεις δεν κοβει το netflix

Δημοσ.
20 ώρες πριν, CaratNaturelle είπε

Εγω θελω κατι σαν Game of Thrones στο ελληνικο του...γινεται?

Τι εννοείς Βίρνα;

Δημοσ.

"δημιουργία διαφημιστικών καμπανιών στην Ελλάδα"

Με ενοχλησε λιγακι η καμπάνια, της καμπάνιας, οι καμπάνιες, των καμπανιών.

Τι θα λεγατε, στον ενικο σκετο, "διαφημιστικης εκστρατειας" ή "διαφημιστικων προωθησεων" ;

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/8/2021 στις 1:21 ΜΜ, gianniskks είπε

Αν έρθουν όλοι οι διαθέσιμοι τίτλοι με ελληνικούς υπότιτλους, πολλοί θα εγκαταλείψουν το Netflix. 

Το US netflix έχει πολύ περισσότερη ποικιλία σε σειρές από το ελληνικό, δεν πιστεύω να γίνει κάτι διαφορετικό με το HBO.

Δημοσ.

Μακάρι να έρθει και όσο πιο σύντομα γίνεται, το HBO στην Ελλάδα, για να καταφέρουμε να δούμε τις κορυφαίες σειρές του,

εμεις που έχουμε δώσει χιλιάρικα για smart τηλεοράσεις (samsung qled) ,
δεν θέλουμε να αλλάξουμε πάροχο γιατί είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον τωρινό
και δεν θέλουμε να αγοράσουμε 3rd party μποξάκι ειδικά για την Vodafone TV (που θα έχει και αμφίβολα αποτελέσματα).

Τόσα χρόνια περιμέναμε να δεήσει η Vodafone TV να βγάλει app για smart tv και τελικά βγάζει μόνο για android tv.
Η χειρότερη δυνατή προώθηση της υπηρεσίας από εταιρία που υποτίθεται ότι είναι τεχνολογικός γίγαντας.
Η σύγκριση με Netflix, ακόμα και με Cosmote TV δεν υπάρχει. Σε αυτές τις υπηρεσίες μπορείς να παρακολουθήσεις περιεχόμενο από παντού, από laptop μέχρι κινητό και εννοείται ότι υπάρχουν έτοιμες εφαρμογές στο Tizen.

Για αυτό, άντε να έρθει να HBO στην Ελλάδα, μπας και δούμε καμιά σειρά της προκοπής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, ekkli είπε

Μακάρι να έρθει και όσο πιο σύντομα γίνεται, το HBO στην Ελλάδα, για να καταφέρουμε να δούμε τις κορυφαίες σειρές του,

εμεις που έχουμε δώσει χιλιάρικα για smart τηλεοράσεις (samsung qled) ,
δεν θέλουμε να αλλάξουμε πάροχο γιατί είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον τωρινό
και δεν θέλουμε να αγοράσουμε 3rd party μποξάκι ειδικά για την Vodafone TV (που θα έχει και αμφίβολα αποτελέσματα).

Τόσα χρόνια περιμέναμε να δεήσει η Vodafone TV να βγάλει app για smart tv και τελικά βγάζει μόνο για android tv.
Η χειρότερη δυνατή προώθηση της υπηρεσίας από εταιρία που υποτίθεται ότι είναι τεχνολογικός γίγαντας.
Η σύγκριση με Netflix, ακόμα και με Cosmote TV δεν υπάρχει. Σε αυτές τις υπηρεσίες μπορείς να παρακολουθήσεις περιεχόμενο από παντού, από laptop μέχρι κινητό και εννοείται ότι υπάρχουν έτοιμες εφαρμογές στο Tizen.

Για αυτό, άντε να έρθει να HBO στην Ελλάδα, μπας και δούμε καμιά σειρά της προκοπής.

Έχει έρθει το HBO εδώ και κάτι μηνες.Σε τηλεόραση android αλλά και σε android box παίζει τέλεια το HBO της Vodafone. Λογικά θα δώσουν και το app σε LG και Samsung. Η αρχή έγινε πάντως και η εφαρμογή είναι πολύ καλή. Επίσης το κορυφαίο είναι ότι δουλεύει σε όλους τους παρόχους χωρίς δέσμευση συμβολαίου.

Αυτό με το 2022 πως προκύπτει υπάρχει κάποιο link; 

Επεξ/σία από Decano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Decano είπε

Βάλε το app στην tv παίζει με wifi.

Δεν συμφέρει το HBO να φύγει από Vodafone, σε όλες τις χώρες το δίνει οπότε εισπράττει ήδη. Αν τελικώς έρθει θα το δίνει παράλληλα. Είναι δεδομένο ότι η vf θα ανανεώσει την συνεργασία.

Πήρα αυτό που μου είπαν, δε θυμάμαι πως το λένε που το βάζεις στις πρίζες και τελικά συνδέθηκε μέσω αυτού στο router παρά την απόσταση του κουτιού με το router. Ένα σαραντάρι ευρώ αυτό αλλά δεν με ένοιαξε που τα έδωσα.

Άντε να βγάλουν και θέαση μέσω browser, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί να μη μπορώ να δω στο laptop μου όταν μπορώ χωρίς κανένα θέμα να δω τη cosmote tv που επίσης έχω.

Στις 29/8/2021 στις 1:21 ΜΜ, gianniskks είπε

Θεωρώ πως το ΗΒΟ έχει το καλύτερο υλικό ειδικά σε σειρές. Αν έρθουν όλοι οι διαθέσιμοι τίτλοι με ελληνικούς υπότιτλους, πολλοί θα εγκαταλείψουν το Netflix. 

Ήδη είναι υποτιτλισμένη η βιβλιοθήκη του HBO, δεν έχω βρει καμία σειρά χωρίς υπότιτλους στη vodafone tv.

Kαι όλες οι νέες σειρές που βάζουν στη vodafone tv (βάζουν και HBO Originals και Max Originals) έχουν όλες υπότιτλους.

Για αυτό και δεν νομίζω να υπάρχει θέμα υποτίτλων όταν έρθει το Max σκέτο. Ήδη έχουν υποτιτλισμένες και παλιές και νέες σειρές και οι μη ήδη υποτιτλισμένοι τίτλοι δεν πρέπει να είναι και πολλοί για να έχουν θέμα.

Επεξ/σία από aypnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...