perelevas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Έχω κάνει μια θετική κριτική για ένα ταξιδιωτικό γραφείο στη google αλλά δεν φαίνεται σε άλλους λογαριασμούς ,παρά μόνο στον δικό μου.Μήπως ξέρετε γιατί γίνεται αυτό; Είναι κάποια ρύθμιση που δεν έχω δει; Άλλες αξιολογήσεις που έχω κάνει ,εμφανίζονται κανονικά.Άλλες αξιολογήσεις που έχουν γίνει μετά την δική μου εμφανίζονται κανονικά.
GATE123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Ίσως κάνουν επεξεργασία την αξιόλογη. Αν είναι θετική θα την δεις ίσως σε κάποιες μέρες ή ώρες ,αν είναι αρνητική θα στην σβήσουν. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από GATE123
perelevas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Σβήνει η google αρνητικές αξιολογήσεις;;;Η δικιά μου πάντως είναι θετική.
GATE123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Πώς δεν σβήνει. Ανάλογα την συνεργασία με την κάθε εταιρεία. Ένα παράδειγμα. Ξέρεις πόσες φορές έχω γράψει εγώ στο Σκρουτζ και μου τις έχουν σβήσει!
enterhere Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, GATE123 είπε Πώς δεν σβήνει. Ανάλογα την συνεργασία με την κάθε εταιρεία. Ένα παράδειγμα. Ξέρεις πόσες φορές έχω γράψει εγώ στο Σκρουτζ και μου τις έχουν σβήσει! Στο παράδειγμα που αναφέρεις, την αξιολόγηση στην σβήνει το σκρουτζ και όχι η google. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από enterhere 2
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, enterhere είπε την αγιολόγηση Amen.
enterhere Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, MauroPaltoudias είπε Amen. fixed!
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 47 λεπτά πριν, GATE123 είπε Πώς δεν σβήνει. Ανάλογα την συνεργασία με την κάθε εταιρεία. Ένα παράδειγμα. Ξέρεις πόσες φορές έχω γράψει εγώ στο Σκρουτζ και μου τις έχουν σβήσει! google λεει , Σκρουτζ απαντάς. 1
Nabuko Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε google λεει , Σκρουτζ απαντάς. Ναι αλλά την αξιολόγηση στο σκρούτζ την έγραψε με google chrome αφού έκανε αναζήτηση με το google 😅 1
GATE123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε google λεει , Σκρουτζ απαντάς. 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Ναι αλλά την αξιολόγηση στο σκρούτζ την έγραψε με google chrome αφού έκανε αναζήτηση με το google 😅 Παράδειγμα έδωσα. Δεν ανέφερα για Google. 2 ώρες πριν, perelevas είπε Έχω κάνει μια θετική κριτική για ένα ταξιδιωτικό γραφείο στη google αλλά δεν φαίνεται σε άλλους λογαριασμούς ,παρά μόνο στον δικό μου.Μήπως ξέρετε γιατί γίνεται αυτό; Είναι κάποια ρύθμιση που δεν έχω δει; Άλλες αξιολογήσεις που έχω κάνει ,εμφανίζονται κανονικά.Άλλες αξιολογήσεις που έχουν γίνει μετά την δική μου εμφανίζονται κανονικά. Διάβασε εδώ τη παίζει 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Ναι αλλά την αξιολόγηση στο σκρούτζ την έγραψε με google chrome αφού έκανε αναζήτηση με το google 😅 Opera χρησιμοποιώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, GATE123 είπε Παράδειγμα έδωσα. Δεν ανέφερα για Google. Διάβασε εδώ τη παίζει Opera χρησιμοποιώ. 2 ώρες πριν, GATE123 είπε Πώς δεν σβήνει. Ανάλογα την συνεργασία με την κάθε εταιρεία. Ένα παράδειγμα. Ξέρεις πόσες φορές έχω γράψει εγώ στο Σκρουτζ και μου τις έχουν σβήσει! Κάπου δεν ..............
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 8 λεπτά πριν, GATE123 είπε Διάβασε εδώ τη παίζει What?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις