Προς το περιεχόμενο

Poco F3 Overheating

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! 

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το εν λόγω κινητό και εγώ και η κοπέλα μου! Εγώ έχω το 8/256 και η κοπέλα μου το 6/128!

Σε άσχετες στιγμές ενώ απλά είσαι messenger η duo το κινητό λέει ότι υπερθερμενεται και κλείνει WiFi, δεδομένα και την εφαρμογή που έχεις ανοιχτή! Είδα ότι και άλλος άνθρωπος έχει θέμα με το x3 pro αλλά εγώ έχω αναβαθμίσει στην 12.5.3  MIUI stable και παρόλα αυτά έχω το ίδιο θέμα. Όλα τα φόρουμ αναφέρονται στο poco f3 GT και άλλα λιγότερα στο f3 στο πρόβλημα της υοερθερμανσης.

Είδα ότι πολλοί λένε να περάσεις custom OS, το Arrow OS και είδαν ότι έφτιαξαν αρκετά θέματα αλλά προτιμώ να μην προβώ στο να το πειράξω ακόμα! Επειδή εγώ θα το χρησιμοποιήσω για δουλειά εντός ημερών με πολλά dual app και app που φτιάχνουν ακόμα περισσότερα dual app και μένουν ανοιχτά φοβάμαι ότι θα μου κάνει πρόβλημα!

Έχει κανείς κάποια λύση με το δικό του OS; Αν έσχατη λύση είναι το custom OS τότε έχουμε κάτι αξιόπιστο η είναι ακόμα πολύ νωρίς; Έχω εγγύηση και μπορώ να τα επιστρέψω αλλά φοβάμαι ότι αν πάρω το ίδιο ίσως έχω πάλι τα ίδια, φυσικά αν μου αλλάξουν την συσκευή και δεν μου κάνουν μανούβρες! 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, skywalker84 είπε

Έχω εγγύηση και μπορώ να τα επιστρέψω αλλά φοβάμαι ότι αν πάρω το ίδιο ίσως έχω πάλι τα ίδια, φυσικά αν μου αλλάξουν την συσκευή και δεν μου κάνουν μανούβρες! 

Αν έχεις ξεπεράσει το DOA που είναι 7 ημέρες τότε δεν μπορείς να το επιστρέψεις.

Και να στο αλλάξουν πάλι τα ίδια θα έχεις γιατί είναι γενικό το κακό με την Miui 12 και την σειρά του Poco.

14 λεπτά πριν, skywalker84 είπε

Είδα ότι πολλοί λένε να περάσεις custom OS, το Arrow OS και είδαν ότι έφτιαξαν αρκετά θέματα αλλά προτιμώ να μην προβώ στο να το πειράξω ακόμα! Επειδή εγώ θα το χρησιμοποιήσω για δουλειά εντός ημερών με πολλά dual app και app που φτιάχνουν ακόμα περισσότερα dual app και μένουν ανοιχτά φοβάμαι ότι θα μου κάνει πρόβλημα!

Τώρα είναι ωραίο αυτό να παίρνεις ένα καινούργιο κινητό και να αρχίσεις να το σκαλίζεις επειδή έχει πρόβλημα?

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GATE123 είπε

Αν έχεις ξεπεράσει το DOA που είναι 7 ημέρες τότε δεν μπορείς να το επιστρέψεις.

Και να στο αλλάξουν πάλι τα ίδια θα έχεις γιατί είναι γενικό το κακό με την Miui 12 και την σειρά του Poco.

Τώρα είναι ωραίο αυτό να παίρνεις ένα καινούργιο κινητό και να αρχίσεις να το σκαλίζεις επειδή έχει πρόβλημα?

Οπότε απλά κάθεσαι και περιμένεις αν το φτιάξουν από μόνοι τους; Γενικά το θέμα το να το πειράξω ήθελα να το αποφύγω αλλά δυστυχώς το DOA δεν το έχω οπότε αν είναι μονόδρομος δεν έχω και πολλές επιλογές! 

Κρίμα γιατί σαν specs είναι όντως καλό αλλά όλο αυτό με το OS του το κάνει πολύ δύσχρηστο! 

Επεξ/σία από skywalker84
Δημοσ.
Στις 29/8/2021 στις 11:02 ΠΜ, skywalker84 είπε

Καλημέρα σε όλους! 

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το εν λόγω κινητό και εγώ και η κοπέλα μου! Εγώ έχω το 8/256 και η κοπέλα μου το 6/128!

Σε άσχετες στιγμές ενώ απλά είσαι messenger η duo το κινητό λέει ότι υπερθερμενεται και κλείνει WiFi, δεδομένα και την εφαρμογή που έχεις ανοιχτή! Είδα ότι και άλλος άνθρωπος έχει θέμα με το x3 pro αλλά εγώ έχω αναβαθμίσει στην 12.5.3  MIUI stable και παρόλα αυτά έχω το ίδιο θέμα. Όλα τα φόρουμ αναφέρονται στο poco f3 GT και άλλα λιγότερα στο f3 στο πρόβλημα της υοερθερμανσης.

Έχει κανείς κάποια λύση με το δικό του OS; Αν έσχατη λύση είναι το custom OS τότε έχουμε κάτι αξιόπιστο η είναι ακόμα πολύ νωρίς; Έχω εγγύηση και μπορώ να τα επιστρέψω αλλά φοβάμαι ότι αν πάρω το ίδιο ίσως έχω πάλι τα ίδια, φυσικά αν μου αλλάξουν την συσκευή και δεν μου κάνουν μανούβρες! 

αυτη ειναι η ποιοτητα κατασκευης της Xiaomi...οτι πληρωσεις παιρνεις

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θυμήθηκα 1 σχόλιο απο FB που έγραφε για το Poco X3 Pro:-Καλό για παιχνίδια και φωτογραφία, αλλά μόνο εκεί.

Το Poco X3 NFC δεν έχει αυτό το πρόβλημα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/9/2021 στις 7:14 ΜΜ, roginsky12 είπε

αυτη ειναι η ποιοτητα κατασκευης της Xiaomi...οτι πληρωσεις παιρνεις

Πες μας αν θέλεις ποιες συσκευές είχες Xiaomi και πήρες απλά ότι πλήρωσες.

Εγώ μετά το redmi note 3 pro (4 χρόνια) πήρα το poco f1 που έχω ακόμα και θα το αλλάξω λόγω ακουστικού πλέον επειδή ακούγεται βαθειά (αλλά 4 χρόνια) θεωρώ ότι έχω πάρει πολλά παραπάνω από αυτά που πληρωσα

Επεξ/σία από Woody8179
  • Like 2
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...