ΒουρΝ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Έχω δει κάτι αγγελίες για ένα κινητό που θέλω, πολλές λένε ότι είναι σφραγισμένο και δεν έχει ανοιχτεί, μου φαίνονται περίεργα όλα αυτά, δηλαδή γιατί να πάρεις κινητό και να μην το ανοίξεις ας πούμε? Είναι και κάποιοι το έχουν κάνα μήνα και δεν έχει ανοιχτεί
GATE123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Οι περισσότεροι εδώ μέσα το έχουν κάνει επάγγελμα.
koutsis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, ΒουρΝ είπε Έχω δει κάτι αγγελίες για ένα κινητό που θέλω, πολλές λένε ότι είναι σφραγισμένο και δεν έχει ανοιχτεί, μου φαίνονται περίεργα όλα αυτά, δηλαδή γιατί να πάρεις κινητό και να μην το ανοίξεις ας πούμε? Είναι και κάποιοι το έχουν κάνα μήνα και δεν έχει ανοιχτεί αρκετοι ισως να το παιρνουν με επιδοτηση και να μην το ανοιγουν για να το πουλησουν. αλλοι μπορει να το εχουν κανει επαγγελμα και να αγοραζουν φτηνα χωρις ΦπΑ η κατι αλλο, και να πουλανε μετα ακριβα...
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 "ανοίχτηκε απλά για να ελεγχθεί" και κατά τα άλλα ιδιώτες 🤭
koutsis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, MauroPaltoudias είπε "ανοίχτηκε απλά για να ελεγχθεί" και κατά τα άλλα ιδιώτες 🤭 Καλα το "ανοιχτηκε για να ελεγχθει" μην το πιστευεις με τιποτα! θα πρεπει ο αλλος να ειναι εντελως ηλιθιος να εχει σφραγισμενο κινητο που θελει να πουλησει και να το ανοιξει χωρις λογο! τιποτα refurbished θα ειναι! 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, koutsis είπε Καλα το "ανοιχτηκε για να ελεγχθει" μην το πιστευεις με τιποτα! Μα αυτό ακριβώς γράφω. Είναι εντελώς γραφική η διατύπωση. Πρέπει να απευθύνονται σε παιδάκια του δημοτικού οι "ιδιώτες" αυτοί.
chios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Στο μόνο που μπορώ να δεχτώ είναι ο άλλος να το έχει πάρει από Κίνα και απλά να το άνοιξε να ελέγξει αν λειτουργεί σωστά μην το πουλήσεις με πρόβλημα και μπλέξει ο αγοραστής. 1
ΒουρΝ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, koutsis είπε αρκετοι ισως να το παιρνουν με επιδοτηση και να μην το ανοιγουν για να το πουλησουν. αλλοι μπορει να το εχουν κανει επαγγελμα και να αγοραζουν φτηνα χωρις ΦπΑ η κατι αλλο, και να πουλανε μετα ακριβα... Αυτο βγαζει μια λογικη αν και δεν αναφερουν πουθενα κατι τετοιο 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε "ανοίχτηκε απλά για να ελεγχθεί" και κατά τα άλλα ιδιώτες 🤭 Εδω λενε οτι δεν εχει ανοιχτει εδω και κανα μηνα 43 λεπτά πριν, chios είπε Στο μόνο που μπορώ να δεχτώ είναι ο άλλος να το έχει πάρει από Κίνα και απλά να το άνοιξε να ελέγξει αν λειτουργεί σωστά μην το πουλήσεις με πρόβλημα και μπλέξει ο αγοραστής. Δεν ειναι κινεζικο ειναι samsung νομιζω εχεις θεμα με την εγγυηση ετσι
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 32 λεπτά πριν, ΒουρΝ είπε Εδω λενε οτι δεν εχει ανοιχτει εδω και κανα μηνα Και φυλαγμένο σε θυρίδα να υποθέσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις