totalius Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Παιδιά το κορδόνι αν δε μπει σωστά μπορεί να σε αφήσει στο πουθενά κ πολύ σύντομα . Για εμένα πριν να επιστρέψει Αθήνα ο φίλος καλό είναι να κάνει ένα έλεγχο σε βουλκανιζατέρ .
Joshua21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, giannis808 είπε Φιλαρακι με μπαλωμα εμεινε στον δρομο Χανια-Κισσαμος προσφατα. Αντιθετως ειχα κορδονι 1-2 χρονια και τωρα αρχισε να χανει σιγα σιγα οποτε το αντικατεστησα. Γενικα ειναι οτι σου τυχει, δεν θεωρειται παντως αναξιοπιστο το κορδονι, ουτε για ταξιδι ουτε για οτιδηποτε, μια χαρα λυση ειναι. Πιθανότατα δεν έγινε σωστή δουλειά, είτε δεν το άφησαν αρκετά (ή και καθόλου) στο ψηστήρι, είτε δεν ρασπάρισαν το εσωτερικό του ελαστικού, είτε η τρύπα ήταν μεγάλη και δεν χρησιμοποίησαν μανιτάρι. Το μπάλωμα αν μπει σωστά δεν παθαίνει ποτέ τίποτα. Το κορδόνι πάντως πριν 2 δεκαετίες ήταν η default επιλογή για πολλά βουλκανιζατέρ, και σπανίως δημιουργούσε πρόβλημα.
giannis808 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Πιθανότατα δεν έγινε σωστή δουλειά, είτε δεν το άφησαν αρκετά (ή και καθόλου) στο ψηστήρι, είτε δεν ρασπάρισαν το εσωτερικό του ελαστικού, είτε η τρύπα ήταν μεγάλη και δεν χρησιμοποίησαν μανιτάρι. Το μπάλωμα αν μπει σωστά δεν παθαίνει ποτέ τίποτα. Το κορδόνι πάντως πριν 2 δεκαετίες ήταν η default επιλογή για πολλά βουλκανιζατέρ, και σπανίως δημιουργούσε πρόβλημα. Εννοειται οτι δεν ειχει μπει σωστα. Αυτο λεω και παρακατω εξαλλου, οτι αν ειναι καλος ο μαστορας και εχει ορεξη να ασχοληθει οπως πρεπει, μια χαρα επιλογες ειναι και τα δυο, δεν σε σε αφηνει το κορδονι στην μεση του δρομου ευκολα, απλα θα αρχισει σιγα σιγα να χανει και τοτε ειναι η ωρα να πας βουλκανιζατερ εκ νεου ΟΤΑΝ και ΑΝ αυτο γινει! 1
NikolasKon14 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, giantzeron είπε Πάλι προβληματίστηκα. Θα δω μήπως το πάω σε βουλκανιζατέρ στο Αργοστόλι ( έχω βρει ένα με πολλές και καλές κριτικες ) πριν φύγω για Αθήνα. Ξέρετε πόση ώρα περίπου κάνει το μπάλωμα για κάθε λάστιχο και πόσο κοστίζει? Εγώ έκανα με 7€ για μπάλωμα από μέσα στο πέλμα.Στο Αργοστόλι σε λάστιχα που δεν έκλεισαν ούτε εξάμηνο,μπήκε ένα μικρό καρφί και έγινε πίτα. Ευτυχως όλα καλά,πήγα στη ΒΙΠΕ στο Αργοστόλι και το έκανα.
giantzeron Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NikolasKon14 είπε Εγώ έκανα με 7€ για μπάλωμα από μέσα στο πέλμα.Στο Αργοστόλι σε λάστιχα που δεν έκλεισαν ούτε εξάμηνο,μπήκε ένα μικρό καρφί και έγινε πίτα. Ευτυχως όλα καλά,πήγα στη ΒΙΠΕ στο Αργοστόλι και το έκανα. Εμένα ο βενζινας Μου πήρε 5 ευρω για το κάθε κορδονι. Και παίζει να έκανε και 1 λεπτο για το κάθε ένα ! Τρομερή δουλειά ! Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από giantzeron
NikolasKon14 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 30 λεπτά πριν, giantzeron είπε Εμένα ο βενζινας Μου πήρε 5 ευρω για το κάθε κορδονι. Και παίζει να έκανε και 1 λεπτο για το κάθε ένα ! Τρομερή δουλειά ! Μια χαρά είσαι
filarhos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Το κορδόνι είναι λύση ανάγκης όταν είσαι μακριά από λαστιχάδικο (εγώ μαζί μου έχω ένα κιτ σε κάθε αυτοκίνητο) ή έχεις βενζινάδικο που έχουν και περνάνε κορδόνια ως εξυπηρέτηση με το αζημίωτο. Παλιό ή καινούριο το λάστιχο, το κορδόνι το "πουλάνε" 5€ το κανονικό μπάλωμα 7-8€. Και τα δύο αν δεν μπουν σωστά μια χαρά ξεκολλάνε. Το κορδόνι το κάνεις σε 1 λεπτό και έφυγες. Το μπάλωμα θέλει έλεγχο που έχει διαρροή (έχει τύχει να καρφωθούν δύο καρφιά) και μετά έχει ξεζαντάρισμα μπάλωμα και ζυγοστάθμιση (που δεν κάνει κανένας) το περνάνε περίπου, τουλάχιστον μισή ώρα. Υ.Γ. Έχω φύγει από λαστιχά γιατί βαριόταν και ήθελε να μου βάλει κορδόνι λέγοντας μου ότι είναι το ίδιο...
giantzeron Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Εντάξει έκλεισα ραντεβού για αύριο...αν κ μου είπαν τηλεφωνίκα ότι το λάστιχο που έχει τρύπα στη καμπύλη θα χρειαστεί θερμικό patch που ίσως πάρει καμιά ώρα.... Σας ευχαριστώ πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα