Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παιδιά τα δικά μου είναι σε αυτοκίνητο 2 ετών. Δε ξέρω τι παίζει με εγγύηση ελαστικών μιας και ήταν πακέτο με την αγορά του αυτοκινήτου.

Δημοσ.

Θέμα τύχης είναι αν θα σε βγάλει το κορδόνι ή όχι . 
Εχω κάνει με κορδόνι 300 χλμ χωρίς πρόβλημα κ μα άφησε στο 300+1 στη μέση της Εθνικής Ηράκλειο -Χανιά . 
Αν δε ξέρεις κ πεσεις κ δε ζητήσεις μπάλωμα στο λαστιχά  το πιο πιθανο είναι να σου  βάλει κορδόνι γιατί θα πάρει τα ίδια σχεδόν λεφτά με το μπάλωμα σε 10λ σε σχέση με το μπάλωμα που θα του πάρει μια ώρα . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω  πριν   πολλα   χρονια   σε   νησι   που   δεν   ειχε   βουλκανιζατερ   εβαλα   κορδονι   αλλα

μετα   απο  4  χρονια   παρατηρησα   οτι  εχανε   αερα....🤣

Πλακα-ξεπλακα   ετσι  εγινε   σε   αληστου  μνημης   MICHELIN   TRX!!!  για  οποιον   τα   θυμαται.....

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giantzeron είπε

Παιδιά τα δικά μου είναι σε αυτοκίνητο 2 ετών. Δε ξέρω τι παίζει με εγγύηση ελαστικών μιας και ήταν πακέτο με την αγορά του αυτοκινήτου.

Εγγύηση για σκίσιμο δίνουν μόνο κάποιες συγκεκριμένες μάρκες και μόνο αν τα αγοράσεις, τα δικά σου που τα πήρες μαζί με το αυτοκίνητο δεν έχουν τέτοια εγγύηση, μόνο ότι εγγύηση δίνει ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου.

46 λεπτά πριν, totalius είπε

Θέμα τύχης είναι αν θα σε βγάλει το κορδόνι ή όχι . 
Εχω κάνει με κορδόνι 300 χλμ χωρίς πρόβλημα κ μα άφησε στο 300+1 στη μέση της Εθνικής Ηράκλειο -Χανιά . 
Αν δε ξέρεις κ πεσεις κ δε ζητήσεις μπάλωμα στο λαστιχά  το πιο πιθανο είναι να σου  βάλει κορδόνι γιατί θα πάρει τα ίδια σχεδόν λεφτά με το μπάλωμα σε 10λ σε σχέση με το μπάλωμα που θα του πάρει μια ώρα . 

Ακριβώς έτσι, για αυτό λέμε πως είναι λύση ανάγκης και όχι μόνιμη, και πως με την πρώτη ευκαιρία πρέπει να γίνει σωστή αποκατάσταση με μπάλωμα.

Πάντως είναι σπανιότατο επισκευασμένο λάστιχο με κορδόνι να σε αφήσει μετά από 300 χλμ, ούτε μία στις 100 δεν συμβαίνει αυτό.

Δημοσ.

Πάλι προβληματίστηκα. Θα δω μήπως το πάω σε βουλκανιζατέρ στο Αργοστόλι ( έχω βρει ένα με πολλές και καλές κριτικες ) πριν φύγω για Αθήνα. Ξέρετε πόση ώρα περίπου κάνει το μπάλωμα για κάθε λάστιχο και πόσο κοστίζει?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, giantzeron είπε

Πάλι προβληματίστηκα. Θα δω μήπως το πάω σε βουλκανιζατέρ στο Αργοστόλι ( έχω βρει ένα με πολλές και καλές κριτικες ) πριν φύγω για Αθήνα. Ξέρετε πόση ώρα περίπου κάνει το μπάλωμα για κάθε λάστιχο και πόσο κοστίζει?

10 λεπτά ,10€

Δεν είναι καμιά επιστήμη που να χρειάζεται ψάξιμο με κριτικές κλπ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giantzeron είπε

Κακώς προβληματίστηκες, αυτό που σου λέμε είναι ότι η πιθανότητα να παρουσιαστεί πρόβλημα με κορδόνι είναι απειροελάχιστη, σε αντίθεση με το μπάλωμα που η πιθανότητα να παρουσιαστεί πρόβλημα είναι μηδενική.

Στο Αργοστόλι δεν ξέρω πόσο χρεώνουν, για Πάτρα που ξέρω παίρνουν 10€(+ΦΠΑ), και ο χρόνος αναμονής για να "ψηθεί" το μπάλωμα είναι 10 λεπτά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pavloa είπε

Εγώ με αυτό νευριάζω, ο βενζινάς με το βουλκανιζατέρ που κολλάει? Πλέον όλοι παίρνουν μια άδεια ανοίγουν ένα μαγαζί και το παίζουν επαγγελματίες. 

Στα χωριά τρέχα γύρευε...όλοι τα κάνουν όλα τώρα πώς τα κάνουν...

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Κακώς προβληματίστηκες, αυτό που σου λέμε είναι ότι η πιθανότητα να παρουσιαστεί πρόβλημα με κορδόνι είναι απειροελάχιστη, σε αντίθεση με το μπάλωμα που η πιθανότητα να παρουσιαστεί πρόβλημα είναι μηδενική.

Στο Αργοστόλι δεν ξέρω πόσο χρεώνουν, για Πάτρα που ξέρω παίρνουν 10€(+ΦΠΑ), και ο χρόνος αναμονής για να "ψηθεί" το μπάλωμα είναι 10 λεπτά.

Φιλαρακι με μπαλωμα εμεινε στον δρομο Χανια-Κισσαμος προσφατα. Αντιθετως ειχα κορδονι 1-2 χρονια και τωρα αρχισε να χανει σιγα σιγα οποτε το αντικατεστησα. Γενικα ειναι οτι σου τυχει, δεν θεωρειται παντως αναξιοπιστο το κορδονι, ουτε για ταξιδι ουτε για οτιδηποτε, μια χαρα λυση ειναι. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giannis808 είπε

Φιλαρακι με μπαλωμα εμεινε στον δρομο Χανια-Κισσαμος προσφατα. Αντιθετως ειχα κορδονι 1-2 χρονια και τωρα αρχισε να χανει σιγα σιγα οποτε το αντικατεστησα. Γενικα ειναι οτι σου τυχει, δεν θεωρειται παντως αναξιοπιστο το κορδονι, ουτε για ταξιδι ουτε για οτιδηποτε, μια χαρα λυση ειναι. 

Ότι είναι λύση ανάγκης είναι, αλλά αν πιάσει καλά μπορεί να βγάλει πάρα πολλά χλμ. Κι εμείς είχαμε μείνει κάποτε και ήρθε επί τόπου βουλκανιζατέρ που καλέσαμε, έγινε επισκευή με κορδόνι και μας έβγαλε μέχρι που αλλάξαμε λάστιχα, 2 χρόνια μετά!!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Ότι είναι λύση ανάγκης είναι, αλλά αν πιάσει καλά μπορεί να βγάλει πάρα πολλά χλμ. Κι εμείς είχαμε μείνει κάποτε και ήρθε επί τόπου βουλκανιζατέρ που καλέσαμε, έγινε επισκευή με κορδόνι και μας έβγαλε μέχρι που αλλάξαμε λάστιχα, 2 χρόνια μετά!!

Ακριβως, αν το βαλει ανθρωπος με εμπειρια και κυριως αν του δωσει την δεουσα προσοχη και οχι απλα για να σε ξεπεταξει, μια χαρα κραταει αρκετο καιρο εφοσον μιλαμε για τρυπουλα. Εχω σε 2 λαστιχα αυτη την στιγμη κορδονι και δεν σκοπευω να τα αλλαξω αφου συντομα θα αλλαχτουν τα λαστιχα. Και ταξιδια εχω κανει και απο ολα, πιστευω ειναι θεμα μαστορα που θα στο βαλει και τιποτα παραπανω ειτε λεγεται κορδονι ειτε μπαλωμα.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, giantzeron είπε

Μην αγχώνεσαι το κορδόνι στις περισσότερες περιπτώσεις κάνει δουλειά απλά σε 1-2 χρόνια (ανάλογα τις συνθήκες) θα ξεραθεί και θα αρχίσει να χάνει. Στην παρούσα φάση και επειδή είναι και καλοκαίρι (ζεστή άσφαλτος) κατά 99% έχει εφαρμόσει καλά. Απλά για να σου φύγει το άγχος πάνε σε ένα βενζινάδικο και μέτρα πιέσεις. Στην σπάνια περίπτωση που χάνει ένα κορδόνι δεν σημαίνει ότι θα σου ξεφουσκώσει το λάστιχο σε 2-3-5 μέρες. Όταν γυρίσεις στο μέρος σου με το καλό πας σε ένα βουλκανιζατέρ και του λες για να έχω το κεφάλι μου 100% σίγουρο και ήσυχο κάνε μου εσωτερικό μπάλωμα (πατς) μετά το οποίο το λάστιχο είναι σαν καινούργιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...