Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ναι ήμουν τόσο τυχερός που δύο από τα 4 λάστιχα μου βγήκαν off εξαιτίας καρφιών. Ο "λαστίχας" έβαλε κορδόνι και όχι μπάλωμα κ Μου είπε ότι μπορώ να ταξιδέψω με άσφαλεια ( από Κεφαλονιά - Αθήνα ). 

Για κάποιο λόγο έχω την αίσθηση ότι δε τα λέει καλά. Είχα κατά νου να βάλω μπαλώματα κατά την επιστροφή διότι εδώ στο νησί δε τους εμπιστευόμαι και πολύ.

Τι προτείνετε ? Να ταξιδέψω με τα κορδόνια ( δε χάνουν αέρα εδώ κ 2 μέρες ) η να το πάω εδώ στο νησί για μπαλώματα ;

Επεξ/σία από giantzeron
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, giantzeron είπε

Και ναι ήμουν τόσο τυχερός που δύο από τα 4 λάστιχα μου βγήκαν off εξαιτίας καρφιών. Ο "λαστίχας" έβαλε κορδόνι και όχι μπάλωμα κ Μου είπε ότι μπορώ να ταξιδέψω με άσφαλεια ( από Κεφαλονιά - Αθήνα ). 

Για κάποιο λόγο έχω την αίσθηση ότι δε τα λέει καλά. Είχα κατά νου να βάλω μπαλώματα κατά την επιστροφή διότι εδώ στο νησί δε τους εμπιστευόμαι και πολύ.

Τι προτείνετε ? Να ταξιδέψω με τα κορδόνια ( δε χάνουν αέρα εδώ κ 2 μέρες ) η να το πάω εδώ στο νησί για μπαλώματα ;

Το κορδόνι ειναι μόνο για ώρα ανάγκης.. Δεν έχεις πρόβλημα να ταξιδέψεις απλά όταν φτάσεις στον προορισμό σου, να πας σε ενα βουλκανιζατέρ και να σου βάλει μπάλωμα.

Το κορδόνι μετά απο λίγο καιρό στεγνώνει και χάνει λίγο λίγο, επίσης μπορεί να πάρει αέρα και να σου βγάζει απο παντού μετά.  Εγώ προσωπικά το βάζω μόνο σε πολύ φαγωμένο ελαστικό, ως που να χάσει θα αλλάξει και τα ελαστικά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pavloa είπε

Το κορδόνι ειναι μόνο για ώρα ανάγκης.. Δεν έχεις πρόβλημα να ταξιδέψεις απλά όταν φτάσεις στον προορισμό σου, να πας σε ενα βουλκανιζατέρ και να σου βάλει μπάλωμα.

Το κορδόνι μετά απο λίγο καιρό στεγνώνει και χάνει λίγο λίγο, επίσης μπορεί να πάρει αέρα και να σου βγάζει απο παντού μετά.  Εγώ προσωπικά το βάζω μόνο σε πολύ φαγωμένο ελαστικό, ως που να χάσει θα αλλάξει και τα ελαστικά.

Ναι κάπως έτσι το έχω κ εγώ στο μυαλό μου. Σε 3 μέρες θα φύγω από εδώ και τα κορδόνια είναι στα λάστιχα ήδη 2 μέρες. Απλά φοβόμουν μήπως πεταχτεί αυτό το "σκουλίκι" αν αναπτύξω μεγάλες ταχύτητες ( δε πάω με πάνω από 120 😅 ) κατά την επιστροφή. 

Και εγώ προτιμώ να το δουν στην Αθήνα σε βουλκανιζατέρ που εμπιστεύομαι.

Δημοσ.

Αφού πήγες σε λαστιχά, έπρεπε να ζητήσεις να στο επιδιορθώσει εσωτερικά, πόσο μάλλον όταν το ελαστικό είναι καινούριο. Μήπως πήγες σε συνεργείο το οποίο ασχολείται και με ελαστικά;  μπορείς να ταξιδεψεις, απλά όταν φτάσεις στον προορισμό σου πήγαινε διόρθωσε το.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giantzeron είπε

Ναι κάπως έτσι το έχω κ εγώ στο μυαλό μου. Σε 3 μέρες θα φύγω από εδώ και τα κορδόνια είναι στα λάστιχα ήδη 2 μέρες. Απλά φοβόμουν μήπως πεταχτεί αυτό το "σκουλίκι" αν αναπτύξω μεγάλες ταχύτητες ( δε πάω με πάνω από 120 😅 ) κατά την επιστροφή. 

Και εγώ προτιμώ να το δουν στην Αθήνα σε βουλκανιζατέρ που εμπιστεύομαι.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει όσο και να τρέξεις. Για να βγει το κορδόνι ή θα πρέπει να μην το έβαλε πολύ μέσα ή να είχε μεγάλη τρύπα. Αλλά απο την στιγμή που το έχεις είδη δύο μέρες τότε μην το φοβάσαι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Αφού πήγες σε λαστιχά, έπρεπε να ζητήσεις να στο επιδιορθώσει εσωτερικά, πόσο μάλλον όταν το ελαστικό είναι καινούριο. Μήπως πήγες σε συνεργείο το οποίο ασχολείται και με ελαστικά;  μπορείς να ταξιδεψεις, απλά όταν φτάσεις στον προορισμό σου πήγαινε διόρθωσε το.

Ακόμα χειρότερα. Πήγα σε βενζίναδικο το οποίο ασχολείται και με ελαστικά ! Αλλά εδώ στο νησί..κ κοντά στο χωριό δεν είχα άλλη ευκαιρη λύση 

Επεξ/σία από giantzeron
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giantzeron είπε

Ακόμα χειρότερα. Πήγα σε βενζίναδικο το οποίο ασχολείται και με ελαστικά ! Αλλά εδώ στο νησί..κ κοντά στο χωριό δεν είχα άλλη ευκαιρη λύση 

Εγώ με αυτό νευριάζω, ο βενζινάς με το βουλκανιζατέρ που κολλάει? Πλέον όλοι παίρνουν μια άδεια ανοίγουν ένα μαγαζί και το παίζουν επαγγελματίες. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, pavloa είπε

Εγώ με αυτό νευριάζω, ο βενζινάς με το βουλκανιζατέρ που κολλάει? Πλέον όλοι παίρνουν μια άδεια ανοίγουν ένα μαγαζί και το παίζουν επαγγελματίες. 

Αυτό συμβαίνει δυστυχώς σε πολλά επαγγέλματα. Ο μόνος μου φόβος απλά είναι ότι στο ένα λάστιχο η τρύπα είναι εκεί που κάνει καμπύλη το ελαστικό. Στεναχωρέθηκα λίγο γιατί πρόκειται για καινούργια λάστιχα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giantzeron είπε

Αυτό συμβαίνει δυστυχώς σε πολλά επαγγέλματα. Ο μόνος μου φόβος απλά είναι ότι στο ένα λάστιχο η τρύπα είναι εκεί που κάνει καμπύλη το ελαστικό. Στεναχωρέθηκα λίγο γιατί πρόκειται για καινούργια λάστιχα.

Στην γωνία. Εκεί θέλει οπωσδήποτε μπάλωμα, δεν έχεις πρόβλημα, πας όπου θες απλά όταν φτάσεις να το φτιάξεις αμέσως. Ανάλογα την τρύπα που έχει θα σου βάλει και το κατάλληλο μπάλωμα, αν και σε αυτή την περίπτωση θέλει μεγάλο μπάλωμα για να πιάσει πιο καλά όλη την καμπύλη που κάνει το ελαστικό.

Δεν υπάρχει λόγο να στεναχωριέσαι, αν γίνει σωστή η επισκευή θα το έχεις μέχρι να φαγωθεί.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giantzeron είπε

Όπως προείπαν το κορδόνι είναι πρόχειρη λύση, με την πρώτη ευκαιρία πρέπει να μπει κανονικό μπάλωμα, όχι όμως και να "κυνηγήσεις" την ευκαιρία. Να το φτιάξεις Αθήνα όταν γυρίσεις, ή το πολύ πολύ κάνε μια στάση και φτιάξε τα στην Πάτρα αν ανησυχείς.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, giantzeron είπε

Στεναχωρέθηκα λίγο γιατί πρόκειται για καινούργια λάστιχα.

Δεν έχεις εγγύηση? Εγώ το έσκισα από καρφί και πήγα στο μαγαζί και μου έβαλε καινούριο. Ρώτα μήπως και ο δικός σου μπορεί να στα περάσει για ελαττωματικά αν θέλει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giantzeron είπε

Σε εταιρικό με κορδόνι έχω κάνει έως τώρα 15,000χλμ χωρίς πρόβλημα !

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Στο μάγουλο (πλαγίως) ή στο πέλμα; 

Ποιά μάρκα αν επιτρέπεται; 

Dunlop

Πλάγια ήταν το σκίσιμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...