Gadwin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Σας, Ποιο θα θεωρούσατε είναι καλύτερο παίδες; Προσωπικά με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις αλλά όλα τους με υπερκαλύπτουν. Χρήση φυσιολογική με εφαρμογές γραφείου word, pdf, cam scan και games (pubg κλπ). Με ενδιαφέρει η αξιοπιστία σε software-hardware. Ποιο αντέχει πιο πολύ σε πτώσεις; Είδα κάποια βιντεάκια και μου φάνηκε ότι σπάει πιο εύκολα η οθόνη του OnePlus σε σχέση με τα άλλα. Από αξιοπιστία software ποιο λέτε είναι future proof και ποιο δουλεύει πιο αξιόπιστα; Οι κάμερες τα βίντεο κλπ δεν με πολυ νοιάζουν. Δεν αλλάζω κινητό κάθε δυο μήνες και γιαυτό θέλω να δώσω κάτι παραπάνω, να κρατήσει δύο τρία χρόνια με το καλό. Μαγαζί: Οποιοδήποτε μαγαζί. Ας είναι και από εξωτερικό. Δεν πιστεύω στις εγγυήσεις με αυτά που έχω δει. Αν αξίζει θα βάλω κάποιον δικό μου να μου το πάρει με απαλλαγή ΦΠΑ. ΥΓ 1) Δεν καίγομαι πάρω κινητό αύριο, αλλά θα ήθελα στις επόμενες εβδομάδες ή μήνες. Αξίζει να περιμένω κάτι; Το κινητό μου MI A2 είναι στα τελευταία του (η μπαταρία τα έχει παίξει και άρχισε να ξεκολλάει η οθόνη μόνη της!!! XD) ΥΓ 2) Το black shark το είχα έρωτα από πριν βγει το πρώτο καλά καλά! Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία όμως να δώσω πάνω από 250 ευρώ σε κινητό. ΥΓ 3) Μακάρι να έβρισκα σε αυτά τα χρήματα το black shark 3 pro με τα μηχανικά κουμπάκια.... αλλά δεν. ΥΓ 4) Έχω δωροεπιταγή Κωτσόβολος 30 ευρώ, θα μπορούσα να πάω και σε POCO x3 που βγαίνει 230 ευρώ (6gb ram στο φυλλάδιο Κωτσόβολος). Ευχαριστώ για τις απόψεις και συμβουλές σας προκαταβολικά. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από Gadwin
GATE123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 software-hardware OP8. Ποιο αντέχει πιο πολύ σε πτώσεις; OP8 & Shark 3. Σαν συνολικό κινητό OP8. Σαν επεξεργαστή Realme. Σε κάμερα OP8. Τόσα λεφτά για Realme?
Gadwin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, GATE123 είπε software-hardware OP8. Ποιο αντέχει πιο πολύ σε πτώσεις; OP8 & Shark 3. Σαν συνολικό κινητό OP8. Σαν επεξεργαστή Realme. Σε κάμερα OP8. Τόσα λεφτά για Realme? Ευχαριστώ για την απάντηση. Σε αυτά τα λεφτά λες να μην πάω σε ρεαλμι ε; Κοίτα μέχρι τώρα η εμπειρία μου είναι από samsung και xiaomi redmi και mi. Πολύς κόσμος εκθειάζει το oneplus πάντως και εδώ μέσα και εκτός. Πρέπει να είναι πολύ καλό.
GATE123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Gadwin είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Σε αυτά τα λεφτά λες να μην πάω σε ρεαλμι ε; Κοίτα μέχρι τώρα η εμπειρία μου είναι από samsung και xiaomi redmi και mi. Πολύς κόσμος εκθειάζει το oneplus πάντως και εδώ μέσα και εκτός. Πρέπει να είναι πολύ καλό. Ναι καλύτερα μην πας σε τέτοια λεφτά για Realme. Κοίτα η OnePlus έχει stock android οπότε 3 χρόνια έχεις σίγουρες ενημερώσεις και αναβαθμίσεις εκτός και από όλα τα καλούδια που παρέχει. Υ.Γ Νιν κάτοχος OP6 😉 που μέχρι και τώρα περνώ ενημερώσεις κάθε 2 μήνες περίπου με Android 11.
Gadwin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 8 λεπτά πριν, GATE123 είπε Ναι καλύτερα μην πας σε τέτοια λεφτά για Realme. Κοίτα η OnePlus έχει stock android οπότε 3 χρόνια έχεις σίγουρες ενημερώσεις και αναβαθμίσεις εκτός και από όλα τα καλούδια που παρέχει. Υ.Γ Νιν κάτοχος OP6 😉 που μέχρι και τώρα περνώ ενημερώσεις κάθε 2 μήνες περίπου με Android 11. Ευχαριστώ! Καλημέρα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα