Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω προσφορες για :

Peugeot 2008 active diesel 20.000

Peugeot 2008 allure 100hp 22.000

c4 c cross feel pack 100 20.000

Για μια νεα οικογενεια με μεσες αναγκες που πας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι θα πει μέσες ανάγκες ? Γιατί δεν έχετε καταλήξει από πριν αν θέλετε βενζίνη η πετρέλαιο ? Πόσα άτομα έχει η οικογένεια ? Πιο από τα παραπάνω έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών ? Πιο έχει μεγαλύτερη χρονικά εγγύηση και ποιες είναι οι καλύψεις ? Πιο έχει λιγότερα τέλη κυκλοφορίας ? Ποιά αντιπροσωπεία / επίσημος επισκευαστής είναι πιο κοντά στον τόπο κατοικίας ? Ποιό φοράει πιο συμβατική διάσταση στα ελαστικά , που θα την βρίσκετε πιο εύκολα και πιο φθηνά , αντί καμιάς παράξενης ? Ποιό έχει λιγότερα " μπιχλιμπίδια " σε επίπεδο εξοπλισμού πχ ανακλινόμενους ηλεκτρικά καθρέφτες , που θα κοστίσουν έναν σκασμό λεφτά στην περίπτωση αστοχίας υλικού η ζημίας ( εκτός και δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς τέτοια , οπότε μην το λάβετε υπόψιν σας ) ? Ποιό έχει δωρεάν " Πλήρη " οδική βοήθεια σαν καινούργιο και για πόσο χρονικό διάστημα ? Ποιό δεν έχει έξτρα χρέωση για το μεταλλικό χρώμα ? Ποιό προσφέρεται με χαμηλότερο επίπεδο εξοπλισμού κι' αν ΝΑΙ , πόσο λιγότερα είναι τα " μπιχλιμπίδια " και ποιά ώστε να μπορέσω να κρίνω αν τα εχω πραγματικά ανάγκη και να γλυτώσω κάποια χρήματα πολλά η λίγα ? Ποιό έχει πιο συμβατικό εσωτερικό , χωρίς δέρματα ώστε αν τα παιδιά είναι μικρά να μην σκάσω έτσι και " σκίσουν " κατά λάθος κανένα δέρμα ? 

Δεν θα πάω πιο πέρα εκτός και το ζητήσετε γιατί πάει μακριά η βαλίτσα .

Επεξ/σία από babisskg
Δημοσ.
13 ώρες πριν, nicostratos είπε

Έχω προσφορες για :

Peugeot 2008 active diesel 20.000

Peugeot 2008 allure 100hp 22.000

c4 c cross feel pack 100 20.000

Για μια νεα οικογενεια με μεσες αναγκες που πας?

Η υποθεση ειναι full χρημα!!!

Δημοσ.

Απλά να έχεις υπόψην ότι το diesel αγαπάει μεγάλες αποστάσεις (δεν προτείνεται για συνεχής αποστάσεις 2-3 χλμ λόγω ότι θέλει καλό ζέσταμα και πάνω από όλα μπουκωνει το φίλτρο dpf)Αν μια φορά μέσα στην βδομάδα το βγάζεις κ λίγο παραεξω τότε είσαι κομπλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...