Black Demis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 για την συγκεκριμένη συσκευη ειναι μια χαρα (Δεν μπορείς να τα εχεις ολα) so μην αγχώνεσαι δεν θα σκάσει το μόνο που θα πάθει θα χαλάσει ποιο γρήγορα η μπαταρια (όπως γινεται με όσους παίζουν παιχνιδια στο κινιτο γενικός)
blackm76 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 40 λεπτά πριν, Black Demis είπε για την συγκεκριμένη συσκευη ειναι μια χαρα (Δεν μπορείς να τα εχεις ολα) so μην αγχώνεσαι δεν θα σκάσει το μόνο που θα πάθει θα χαλάσει ποιο γρήγορα η μπαταρια (όπως γινεται με όσους παίζουν παιχνιδια στο κινιτο γενικός) Δε με αγχώνει η θερμοκρασία τής μπαταρίας αλλά η θερμοκρασία του επεξεργαστή. 1 ώρα πριν, Tsilitheo2 είπε T.s αν διαβασες το Reddit ,θα ειδες ισως οτι ο μονος επεξεργαστης που εχει thermal sensor ειναι ο 888... Σε ολους τους υπόλοιπους αναλαμβανει αλγόριθμος. Με ενα update δεν φτιαχνονται τα heating issues ενος επεξεργαστη. Αυτο αφορα το software κομματι... Οχι το hardware. Εκτος περιεχει underclock Τι εννοείς φίλε μου δεν κατάλαβα.οτι και updateνα γίνει δε θα λυθεί το πρόβλημα θερμοκρασίας; Στην ελληνική κοινότητα αυτό μου είπανε ότι είναι γνωστό πρόβλημα στην εταιρία καί θά διορθωθεί σε κάποιο επόμενο update.
Black Demis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 22 λεπτά πριν, blackm76 είπε Δε με αγχώνει η θερμοκρασία τής μπαταρίας αλλά η θερμοκρασία του επεξεργαστή. Τι εννοείς φίλε μου δεν κατάλαβα.οτι και updateνα γίνει δε θα λυθεί το πρόβλημα θερμοκρασίας; Στην ελληνική κοινότητα αυτό μου είπανε ότι είναι γνωστό πρόβλημα στην εταιρία καί θά διορθωθεί σε κάποιο επόμενο update. ενωω οτι θερμοκρασία του επεξεργαστεί διοχεεται στην μπαταρια και αυτή χαλάει με την σειρα της αυτό ειναι όλο και όλο το θέμα που θα εχεις ειναι γνωστό το θέμα με την συσκευη το έκανε και σε άλλες συσκευές με ίδιο επεξεργαστή για της περισσότερες βγήκε update που μειώνει την ταχύτητα του επεξεργαστή σε πολλά σεναρια χρήσης ετσι δεν εχεις υπερθέρμανση μεν αλλά λίγο χειρότερες επιδώσεις δε (δεν υπαρχει αλλη λυση)
blackm76 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Black Demis είπε ενωω οτι θερμοκρασία του επεξεργαστεί διοχεεται στην μπαταρια και αυτή χαλάει με την σειρα της αυτό ειναι όλο και όλο το θέμα που θα εχεις ειναι γνωστό το θέμα με την συσκευη το έκανε και σε άλλες συσκευές με ίδιο επεξεργαστή για της περισσότερες βγήκε update που μειώνει την ταχύτητα του επεξεργαστή σε πολλά σεναρια χρήσης ετσι δεν εχεις υπερθέρμανση μεν αλλά λίγο χειρότερες επιδώσεις δε (δεν υπαρχει αλλη λυση) Σύμφωνα με αυτό που μου λέτε όμως εγώ καταλαβαίνω ότι η συσκευή είναι προβληματική από τη μάνα της και ότι και να την κάνεις δεν θα διορθωθεί απόλυτα.και προφανώς καί όλα τα Poco X3 Pro. Είναι θέμα της συσκευής δηλαδή και όχι του λειτουργικού και εγώ τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να απογοητευτώ ή όχι γιατί έκανα αγορά με βάση τα νούμερα-χαρακτηριστηκα.η συσκευή είναι τέλεια για μένα αλλά επειδή είμαι τελειομανής ξενερώνω λίγο πού έχει αυτό το μειονέκτημα.ελπιζω να διορθωθεί γρήγορο με update.πρεπει η συσκευή να λειτουργεί σωστά.
sarakats85 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Όλη η σειρά poco είναι για τα μανταλα...η xiaomi το τερμάτισε με αυτή τη σειρα καθώς και με τη redmi..βάλε την ελληνική ρομ ... τεράστια διαφορά σε ταχύτητα στο κινητό της γυναίκας μου.. εγγύηση δεν χάνεις αρκεί να ξαναπεράσεις την official rom..
blackm76 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, sarakats85 είπε Όλη η σειρά poco είναι για τα μανταλα...η xiaomi το τερμάτισε με αυτή τη σειρα καθώς και με τη redmi..βάλε την ελληνική ρομ ... τεράστια διαφορά σε ταχύτητα στο κινητό της γυναίκας μου.. εγγύηση δεν χάνεις αρκεί να ξαναπεράσεις την official rom.. Το πρόβλημα θερμοκρασίας με την ελληνική ρομ διορθώνεται;
GATE123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, chios είπε Από πότε χάνεται η εγγύηση; Αν πρίν σταλεί το κινητό για σέρβις περάσεις την μαμά ρομ δεν χάνεται καμία εγγύηση. Για να περάσει Custom δεν πρέπει να ξεκλειδώσει τον bootloader? Αυτό και με την μαμά rom δεν φαίνεται μετά? Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από GATE123
sarakats85 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Όπως ξεκλειδωσει μπορεί να τον ξανακλειδωσει.. Στο θέμα θερμοκρασίας δε μπορώ να σου απαντήσω μιας και δεν έχω παίξει ποτέ παιχνίδια στο κινητό...από ταχύτητα αυτονομία μπαταρίας bloatware μέρα με τη νύχτα...
Black Demis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, blackm76 είπε Σύμφωνα με αυτό που μου λέτε όμως εγώ καταλαβαίνω ότι η συσκευή είναι προβληματική από τη μάνα της και ότι και να την κάνεις δεν θα διορθωθεί απόλυτα.και προφανώς καί όλα τα Poco X3 Pro. Είναι θέμα της συσκευής δηλαδή και όχι του λειτουργικού και εγώ τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να απογοητευτώ ή όχι γιατί έκανα αγορά με βάση τα νούμερα-χαρακτηριστηκα.η συσκευή είναι τέλεια για μένα αλλά επειδή είμαι τελειομανής ξενερώνω λίγο πού έχει αυτό το μειονέκτημα.ελπιζω να διορθωθεί γρήγορο με update.πρεπει η συσκευή να λειτουργεί σωστά. καμια σχέση απλά επεξεργαστής συγκεκριμένος ειναι λίγο ποιο ζεστός όταν τον ζορίζεις στο full (βλ gaming) το κάνει και σε άλλους επεξεργαστές προφανώς απλά σε αυτό κάνει λίγο παρπανω αυτό όλο και ολο αν είσαι τελειομανής τοτε θα εχεις θέμα φαντάζομαι πως θα νιώθεις συνέχεια όταν θα ξέρεις ότι μετά το update ριξανε την δύναμη του επεξεργαστή για να μην ζεσταίνεται θα σε κάψει η φωτιά από μέσα σου η χειρότερο τι θα νιώθεις γενικά τώρα που έμαθες οτι το gaming κυριολεξια στην καταστρέφει το κινιτο γνώμη μου μην το σκέφτεσαι γενικός ειναι ένα κινιτο τον 200 ευρώ δεν ειναι κάτι super duper wow τον 1200 χρησιμοποίησε το ετσι και αλλιώς εγγύηση έχει αν πάθει κατι το στέλνεις Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από Black Demis
GATE123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως τα παρουσιάζεται τόσα απλά τα πράγματα. Δηλαδή να πάρει κάποιος ένα καινούργιο κινητό και επειδή έχει πρόβλημα να αρχίζει να του περνάει custom ,ξεκλείδωμα bootloader κλπ για να φτιάξει (και αν). Να ήταν κανένα παλιό να το καταλάβω να πειραματιστεί. Δηλαδή να χαλάσει ώρα και χρόνο? Και άντε πες ότι ένας ξέρει να τα κάνει. Ο άλλος που δεν ξέρει τη θα πρέπει να κάνει! Οι περισσότεροι θέλουν να πάρουν το κινητό και να δουλεύει από την πρώτη στιγμή. 2 ώρες πριν, blackm76 είπε Σύμφωνα με αυτό που μου λέτε όμως εγώ καταλαβαίνω ότι η συσκευή είναι προβληματική από τη μάνα της και ότι και να την κάνεις δεν θα διορθωθεί απόλυτα.και προφανώς καί όλα τα Poco X3 Pro. Είναι θέμα της συσκευής δηλαδή και όχι του λειτουργικού και εγώ τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να απογοητευτώ ή όχι γιατί έκανα αγορά με βάση τα νούμερα-χαρακτηριστηκα.η συσκευή είναι τέλεια για μένα αλλά επειδή είμαι τελειομανής ξενερώνω λίγο πού έχει αυτό το μειονέκτημα.ελπιζω να διορθωθεί γρήγορο με update.πρεπει η συσκευή να λειτουργεί σωστά. Θα ξενερώσεις σίγουρα. Εγώ δεν είμαι κατά των Xiaomi αλλά τώρα τελευταία το έχουν τερματίσει. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από GATE123 1
blackm76 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, sarakats85 είπε Όπως ξεκλειδωσει μπορεί να τον ξανακλειδωσει.. Στο θέμα θερμοκρασίας δε μπορώ να σου απαντήσω μιας και δεν έχω παίξει ποτέ παιχνίδια στο κινητό...από ταχύτητα αυτονομία μπαταρίας bloatware μέρα με τη νύχτα... Δεν με πειράζει που ανεβάζει θερμοκρασία στο gaming.με ενοχλεί που το κάνει και σε βίντεο κλήση. 1 ώρα πριν, Black Demis είπε καμια σχέση απλά επεξεργαστής συγκεκριμένος ειναι λίγο ποιο ζεστός όταν τον ζορίζεις στο full (βλ gaming) το κάνει και σε άλλους επεξεργαστές προφανώς απλά σε αυτό κάνει λίγο παρπανω αυτό όλο και ολο αν είσαι τελειομανής τοτε θα εχεις θέμα φαντάζομαι πως θα νιώθεις συνέχεια όταν θα ξέρεις ότι μετά το update ριξανε την δύναμη του επεξεργαστή για να μην ζεσταίνεται θα σε κάψει η φωτιά από μέσα σου η χειρότερο τι θα νιώθεις γενικά τώρα που έμαθες οτι το gaming κυριολεξια στην καταστρέφει το κινιτο γνώμη μου μην το σκέφτεσαι γενικός ειναι ένα κινιτο τον 200 ευρώ δεν ειναι κάτι super duper wow τον 1200 χρησιμοποίησε το ετσι και αλλιώς εγγύηση έχει αν πάθει κατι το στέλνεις Άρα έτσι δουλεύει αυτός ο επεξεργαστής. Ήμουν ανάμεσα από p40 lite και Poco X3 Pro και πήρα το Poco γιατί σέ χαρακτηριστικά έχει το απόλυτο. Είμαι τελειομανής ναι αλλά σάν τελειομανής δεν με πειράζει αν ρίξουν την απόδοση τόσο.ποιο πολύ με ενοχλεί η θερμοκρασία. 2 λεπτά πριν, GATE123 είπε Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως τα παρουσιάζεται τόσα απλά τα πράγματα. Δηλαδή να πάρει κάποιος ένα καινούργιο κινητό και επειδή έχει πρόβλημα να αρχίζει να του περνάει custom ,ξεκλείδωμα bootloader κλπ για να φτιάξει (και αν). Να ήταν κανένα παλιό να το καταλάβω να πειραματιστεί. Δηλαδή να χαλάσει ώρα και χρόνο? Και άντε πες ότι ένας ξέρει να τα κάνει. Ο άλλος που δεν ξέρει τη θα πρέπει να κάνει! Οι περισσότεροι θέλουν να πάρουν το κινητό και να δουλεύει από την πρώτη στιγμή. Θα ξενερώσεις σίγουρα. Σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνο από εκεί πού το πήρα να ρωτήσω αν μπορούν να μου το αλλάξουν με κάποιο άλλο αλλά δε πιστεύω να το δεχτούν γιατί πέρασε το DOA 7 ημερών.θα μου κάνουν Μανουρα με λίγα λόγια αλλά θα προσπαθήσω. Αν δεν μου το αλλάξουν θα δω τί θα κάνω.η θα περιμένω Την αναβάθμιση η θα περάσω Την ελληνική ρομ.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, blackm76 είπε Δεν με πειράζει που ανεβάζει θερμοκρασία στο gaming.με ενοχλεί που το κάνει και σε βίντεο κλήση. Viber?
blackm76 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Viber? ναι φιλε μου και messenger
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, blackm76 είπε ναι φιλε μου και messenger Και εγω όποτε το χρησιμοποιώ ζεσταίνεται υπερβολικά και στην μπαταρία εμφανίζει battery drain.Εχω το mi note 10.Viber πάντα.Μπορεί να φταίει η εφαρμογή.
blackm76 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και εγω όποτε το χρησιμοποιώ ζεσταίνεται υπερβολικά και στην μπαταρία εμφανίζει battery drain.Εχω το mi note 10.Viber πάντα.Μπορεί να φταίει η εφαρμογή. ενω το κινητο ειναι τελειο σε ολα του αυτο το προβλημα μου την σπαει.αλλα δεν μπορεις να τα εχεις και ολα δικα σου αν και ειναι βασικο γιατι κανεις σκεψεις μηπως ειναι προβληματικη η συσκευη αλλα απο οτι μου λενε ολη ο επεξεργαστης επειδη ειναι overclock δουλευει σε υψηλοτερες θερμοκρασιες. οπως ειπα και παραπανω θα προσπαθησω να επικοινωνησω με το καταστημα που το πηρα να δω τι μπορει να γινει.αν δεν μπορεσω να κανω κατι θα προσπαθησω να αλλαξω θηκη και προστατευτικο οθονης για αρχη και θα περιμενω την επομενη αναβαθμιση της xiaomi γιατι το γνωριζει το θεμα και προφανως θα το διορθωσει με καποιο update. και αν δεν διορθωθει θα βαλω την ελληνικη ρομ . δεν υπαρχει αλλη λυση. γενικα η συσκευη μου αρεσει παρα πολυ και θα ηθελα να μην ειχε αυτο το προβλημα.ελπιζω να διορθωθει με καποιο update to συντομοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα