skywalker84 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Αν καταφέρεις και βρεις καμία άκρη με το μαγαζί ανέφερε μας τι έγινε μιας και έχω το poco f3 και θα ήθελα και εγώ να ξέρω τι μπορεί να γίνει μιας και σκέφτομαι να πάω και εγώ για αλλαγή αν γίνεται αν και δεν νομίζω αλλά θα προσπαθήσω!
sarakats85 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, blackm76 είπε ναι φιλε μου και messenger Κατεβάστε ωρε παλικάρια μια παλιά έκδοση από messenger και viber από https://androidapksfree.com/viber/com-viber-voip/old/... Οι εφαρμογές αυτές έχουν γεμίσει με σ ...α Η εγκατάσταση στο τέλος θα φτάσει το. 1 gb..
Tsilitheo2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Παρακμη.... Το μονο που μενει μετα απο οσα ειπωθηκαν εδω ειναι να κανετε βιογραφικό στην xiaomi viber messenger
Fotia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Απο οτι εχω δει εδω και καιρό , ολες οι αναβαθμισεις σε οτιδήποτε στο google play , ειναι μεγαλύτερες συνεχεια ,να μπουκωσει το κινητο . Αν δεν έχετε θεματα λειτουργίας και ασφάλειας ,καλύτερα να μεινετε με επαναφορα εργ. ρυθμισεων στις αρχικες εφαρμογές χωρίς ρυθμιση για αναβαθμιση .
blackm76 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2021 από blackm76
blackm76 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2021 από blackm76
NadaGR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Μάλλον έχεις πέσει σε ελαττωματική συσκευή. To poco x3 pro με τον 860 δεν έχει θέματα υπερθέρμανσης. Συγγενικό μου πρόσωπο που το έχει πάνω από μήνα δεν του έχει βγάλει πρόβλημα. Το link που έστειλε ο άλλος πιο πάνω λέει για θέματα ghosting της οθόνης , για υπερθέρμανση αφορά το poco f3 gt με τον sd 888.
blackm76 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, NadaGR είπε Μάλλον έχεις πέσει σε ελαττωματική συσκευή. To poco x3 pro με τον 860 δεν έχει θέματα υπερθέρμανσης. Συγγενικό μου πρόσωπο που το έχει πάνω από μήνα δεν του έχει βγάλει πρόβλημα. Το link που έστειλε ο άλλος πιο πάνω λέει για θέματα ghosting της οθόνης , για υπερθέρμανση αφορά το poco f3 gt με τον sd 888. Στην ελληνική κοινότητα τής miui μου είπανε ότι καί τό Poco x3 Pro έχει το ίδιο πρόβλημα καί μάλλον μπορεί νά διορθωθεί με κάποια αναβάθμιση. Συγκεκριμένα δέν το κάνει πάντα καί παντού.μονο σέ κάποιο παιχνίδι αν παίξεις κάνα μισάωρο καί εκεί πού με ενοχλεί περισσότερο είναι σε βίντεο κλήση από social media όπως Viber, messenger κτλ.υπο άλλες συνθήκες η άνοδος θερμοκρασίας είναι σέ φυσιολογικά πλαίσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα