blackm76 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Γειά σας παιδιά.εχω αγοραση το Poco X3 Pro 8gb ram kai 256gb αποθηκευτικό χώρο. Όλα λειτουργούν άψογα.η συσκευή είναι τέλεια. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Αν κάνω βίντεο κλήση η βάλω να παίξω κάνα παιχνίδι ζεστενεται υπερβολικά η συσκευή.ετσι όπως το πιάνω το καταλαβαίνω. Η συσκευή στο εγχειρίδιο που είχε μέσα η συσκευή έλεγε πώς δουλεύει από 0 μέχρι 40 βαθμούς κελσίου. Έβαλα καί εγώ antutu να δώ θερμοκρασίες καί ψιλό τρόμαξα καί αγχώθηκα. Η μπαταρία φτάνει από 33 μέχρι 40 βαθμούς αλλά αυτό δε με ανησυχεί τόσο πολύ γιατί είναι μέσα στα όρια πού λέει το εγχειρίδιο. Ο επεξεργαστής όμως φτάνει από 34 βαθμούς μέχρι καί τούς 59.(στους 59 τσουρουφλαει η πλάτη) Η συσκευή πρακτικά δεν σταμάτησε να λειτουργεί ούτε κολλάει πουθενά.παει τρένο. Αλλά ζεστενεται υπερβολικά καί φοβάμαι μήν πάθει τίποτα ή μήπως είναι προβληματική η συσκευή μου . Καί άντε στα παιχνίδια να μήν με απασχόλη(αν καί θά έπρεπε να λειτουργεί παντού σωστά) αλλά στις βίντεο κλήσεις είναι πρόβλημα σοβαρό νομίζω. Έχει κάποιος άλλος την ίδια συσκευή νά μου πει τι γίνετε;η γνωρίζει κάποιος κάτι; Είναι θέμα τής συσκευής η έτσι δουλεύουν όλες επειδή ο επεξεργαστής είναι overclock από την μάνα του; Αν είναι πρόβλημα υπάρχει λύση; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Περιμένω απάντηση σάς το συντομότερο.
Tsilitheo2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Οι θερμοκρασιες που εχει το manual ειναι περιβάλλοντος... Οχι συσκευης.... Φορας θηκη;;;;. Οι θηκες εμποδιζουν την σωστη απαγωγη θερμοτητος απο την πλατη. Αλλα ισως και ο 860 εχει θεματα θερμοκρασίας οπως ο 888
blackm76 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 18 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε Οι θερμοκρασιες που εχει το manual ειναι περιβάλλοντος... Οχι συσκευης.... Φορας θηκη;;;;. Οι θηκες εμποδιζουν την σωστη απαγωγη θερμοτητος απο την πλατη. Αλλα ισως και ο 860 εχει θεματα θερμοκρασίας οπως ο 888 Νομίζω το manual έλεγε θερμοκρασία συσκευής.θα το ξανά δώ αύριο.φοραω τη θήκη πού είχε η συσκευασία αλλά έκανα δοκιμή και χωρίς.η θερμοκρασία πάλι ανεβασμένη.φυσικα θα αλλάξω την θήκη με τη πρώτη ευκαιρία αλλά δεν φαίνεται νά φταίει αυτό. Ο 888 έχει και αυτός προβλήματα θερμοκρασίας; δεν το ήξερα.πρωτη φορά το άκουσα. Όπως και νά έχει υπάρχει λύση για τον 860; Η συσκευή μου είναι ολοκαίνουρια. Δεν ξέρω γιατί γίνετε αυτό. Καί αν είναι καλό η κακό.γιατι αν έτσι δουλεύει ο επεξεργαστής τότε οκ δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο μέλλον.αν δεν δουλεύει έτσι όμως; Κάπου διάβασα ότι τα θέματα θερμοκρασίας λύνονται με το miui 12.5.3. Εγώ έχω τό miui 12.5.2 ελπίζω να βγει σύντομα αναβάθμιση να δω τι γίνετε.αν υπάρχει διαφορά δηλαδή.
GATE123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 46 λεπτά πριν, blackm76 είπε Γειά σας παιδιά.εχω αγοραση το Poco X3 Pro 8gb ram kai 256gb αποθηκευτικό χώρο. Όλα λειτουργούν άψογα.η συσκευή είναι τέλεια. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Αν κάνω βίντεο κλήση η βάλω να παίξω κάνα παιχνίδι ζεστενεται υπερβολικά η συσκευή.ετσι όπως το πιάνω το καταλαβαίνω. Η συσκευή στο εγχειρίδιο που είχε μέσα η συσκευή έλεγε πώς δουλεύει από 0 μέχρι 40 βαθμούς κελσίου. Έβαλα καί εγώ antutu να δώ θερμοκρασίες καί ψιλό τρόμαξα καί αγχώθηκα. Η μπαταρία φτάνει από 33 μέχρι 40 βαθμούς αλλά αυτό δε με ανησυχεί τόσο πολύ γιατί είναι μέσα στα όρια πού λέει το εγχειρίδιο. Ο επεξεργαστής όμως φτάνει από 34 βαθμούς μέχρι καί τούς 59.(στους 59 τσουρουφλαει η πλάτη) Η συσκευή πρακτικά δεν σταμάτησε να λειτουργεί ούτε κολλάει πουθενά.παει τρένο. Αλλά ζεστενεται υπερβολικά καί φοβάμαι μήν πάθει τίποτα ή μήπως είναι προβληματική η συσκευή μου . Καί άντε στα παιχνίδια να μήν με απασχόλη(αν καί θά έπρεπε να λειτουργεί παντού σωστά) αλλά στις βίντεο κλήσεις είναι πρόβλημα σοβαρό νομίζω. Έχει κάποιος άλλος την ίδια συσκευή νά μου πει τι γίνετε;η γνωρίζει κάποιος κάτι; Είναι θέμα τής συσκευής η έτσι δουλεύουν όλες επειδή ο επεξεργαστής είναι overclock από την μάνα του; Αν είναι πρόβλημα υπάρχει λύση; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Περιμένω απάντηση σάς το συντομότερο. https://news.xiaomi-miui.gr/poco-bug-report-for-poco-x3-pro-and-poco-f3-gt-67428-2/?amp
blackm76 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, GATE123 είπε https://news.xiaomi-miui.gr/poco-bug-report-for-poco-x3-pro-and-poco-f3-gt-67428-2/?amp Άρα δηλαδή απλά περιμένω αναβάθμιση νά διόρθωση το πρόβλημα; έτσι κατάλαβα εγώ.το διάβασα και σέ ξένο site.
GATE123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, blackm76 είπε Άρα δηλαδή απλά περιμένω αναβάθμιση νά διόρθωση το πρόβλημα; έτσι κατάλαβα εγώ.το διάβασα και σέ ξένο site. Μάλλον. Ποτέ δεν ξέρεις πλέον με τα Xiaomi. 1
blackm76 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, GATE123 είπε Μάλλον. Ποτέ δεν ξέρεις πλέον με τα Xiaomi. Γενικά η συσκευή δεν υπάρχει και δεν έχει αντίπαλο σε όλους τούς τομείς στα λεφτά τής.αλλα έχω κάνα μήνα ούτε τη συσκευή και τώρα παρατηρήσα την υπερθέρμανση.ελπιζω να βγει αναβάθμιση γρήγορα.μαλλον βγήκε από ότι διάβασα στο εξωτερικό κυκλοφορεί απλά δε την έχω λάβει ακόμα εγώ καί άλλοι πόσοι στην Ελλάδα.
Tsilitheo2 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Αν κανατε τον κοπο και οι δυο σας να διαβασετε το λινκ που ανεβασε ο saruman εεεε σορρυ ο gate ,η υπερθερμανση εμφανιζετε στο poco x3 gt... Οχι στο pro.... T.s κανε μιαν αναζητηση "poco x3 pro heating issues"... Διαβασε στο Reddit This device's operating temperature range is 0°C to 40°C. Using this device in an environment outside of this temperature range may damage the device. Αυτο γραφει το μανιουαλ... Environment=περιβαλλον
blackm76 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 31 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε Αν κανατε τον κοπο και οι δυο σας να διαβασετε το λινκ που ανεβασε ο saruman εεεε σορρυ ο gate ,η υπερθερμανση εμφανιζετε στο poco x3 gt... Οχι στο pro.... T.s κανε μιαν αναζητηση "poco x3 pro heating issues"... Διαβασε στο Reddit This device's operating temperature range is 0°C to 40°C. Using this device in an environment outside of this temperature range may damage the device. Αυτο γραφει το μανιουαλ... Environment=περιβαλλον Αν λέει για το περιβάλλον πόσο πρέπει να είναι η θερμοκρασία τής συσκευής μου; Διάβασα και στο Reddit αλλά όλοι λένε διάφορα καί λύση δε δίνουν.μονο ένας σέ ένα άλλο ξένο site είπε ότι με τη 12.5.3 διορθώθηκε το πρόβλημα αλλά δεν ξέρω μέχρι να μου έρθει η αναβάθμιση.και ελπίζω να είναι αυτό.γιατι καινούριο κινητό είναι μήν το στείλω πίσω και μείνω χωρίς συσκευή καί μπω σέ διαδικασία πού στην τελική θα μου πούνε ότι το τηλέφωνο δεν έχει κάτι.και ως συνήθως θα το ξαναστείλουν πίσω.
GATE123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε Αν κανατε τον κοπο και οι δυο σας να διαβασετε το λινκ που ανεβασε ο saruman εεεε σορρυ ο gate ,η υπερθερμανση εμφανιζετε στο poco x3 gt... Οχι στο pro.... T.s κανε μιαν αναζητηση "poco x3 pro heating issues"... Διαβασε στο Reddit This device's operating temperature range is 0°C to 40°C. Using this device in an environment outside of this temperature range may damage the device. Αυτο γραφει το μανιουαλ... Environment=περιβαλλον Μανάρι μου όλοι η σειρά Poco έχει θέμα ,ακόμα και το απλό μη το κουράζουμε. Υ.Γ ακούω και στο saruman.... 😘 10 ώρες πριν, blackm76 είπε Αν λέει για το περιβάλλον πόσο πρέπει να είναι η θερμοκρασία τής συσκευής μου; Διάβασα και στο Reddit αλλά όλοι λένε διάφορα καί λύση δε δίνουν.μονο ένας σέ ένα άλλο ξένο site είπε ότι με τη 12.5.3 διορθώθηκε το πρόβλημα αλλά δεν ξέρω μέχρι να μου έρθει η αναβάθμιση.και ελπίζω να είναι αυτό.γιατι καινούριο κινητό είναι μήν το στείλω πίσω και μείνω χωρίς συσκευή καί μπω σέ διαδικασία πού στην τελική θα μου πούνε ότι το τηλέφωνο δεν έχει κάτι.και ως συνήθως θα το ξαναστείλουν πίσω. Δεν το βλέπω και με την 12.5.3....... Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από GATE123
blackm76 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, GATE123 είπε Μανάρι μου όλοι η σειρά Poco έχει θέμα ,ακόμα και το απλό μη το κουράζουμε. Υ.Γ ακούω και στο saruman.... 😘 Δεν το βλέπω και με την 12.5.3....... Κατάλαβα.οποτε περιμένω πότε θα το φτιάξει η Xiaomi. Από ότι καταλαβαίνω δεν είναι θέμα hardware αλλά θέμα του λογισμικού της Xiaomi.(miui) Σκέφτηκα νά περάσω την custom rom από την ελληνική κοινότητα της miui αλλά δεν ξέρω αν θα διορθωθεί το πρόβλημα.συν του ότι θα χαθεί η εγγύηση. Αν εξαιρέσουμε όμως αυτό το πρόβλημα η συσκευή στα λεφτά τής δεν έχει αντίπαλο. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από blackm76
GATE123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, blackm76 είπε Κατάλαβα.οποτε περιμένω πότε θα το φτιάξει η Xiaomi. Από ότι καταλαβαίνω δεν είναι θέμα hardware αλλά θέμα του λογισμικού της Xiaomi.(miui) Σκέφτηκα νά περάσω την custom rom από την ελληνική κοινότητα της miui αλλά δεν ξέρω αν θα διορθωθεί το πρόβλημα.συν του ότι θα χαθεί η εγγύηση. Η εγγύηση θα χαθεί,είναι το μόνο σίγουρο. Τώρα αν θες ρωτάς και εκεί μπας και ξέρουν τίποτα.
blackm76 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, GATE123 είπε Η εγγύηση θα χαθεί,είναι το μόνο σίγουρο. Τώρα αν θες ρωτάς και εκεί μπας και ξέρουν τίποτα. Ρώτησα και περιμένω.ευχαριστω.
Tsilitheo2 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 T.s αν διαβασες το Reddit ,θα ειδες ισως οτι ο μονος επεξεργαστης που εχει thermal sensor ειναι ο 888... Σε ολους τους υπόλοιπους αναλαμβανει αλγόριθμος. Με ενα update δεν φτιαχνονται τα heating issues ενος επεξεργαστη. Αυτο αφορα το software κομματι... Οχι το hardware. Εκτος περιεχει underclock
chios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 23 λεπτά πριν, GATE123 είπε Η εγγύηση θα χαθεί,είναι το μόνο σίγουρο. Τώρα αν θες ρωτάς και εκεί μπας και ξέρουν τίποτα. Από πότε χάνεται η εγγύηση; Αν πρίν σταλεί το κινητό για σέρβις περάσεις την μαμά ρομ δεν χάνεται καμία εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα