ARRASS Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Έχω προσβληθεί πριν από ένα μήνα σε θέση εξυπηρέτηση πελατών από το σπίτι και σκέφτομαι να παραιτηθω, η σύμβαση είναι τριμηνη και λέει ότι πρέπει να τους ειδοποιήσω 15 μέρες πριν, αν δεν το κάνω έχω κυρώσεις; Μπορεί βέβαια να αποδεχτουν ότι θέλω να φύγω. Με έχει προσλάβει άλλη εταιρία για λογαριασμό της πρώτης, μιλάω κατευθείαν με την εταιρεία που έκανα την πρόσληψη; Η οποία απλά, με προσελαβε κλασικά για να μην έχω δικαιώματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, ARRASS είπε Έχω προσβληθεί πριν από ένα μήνα σε θέση εξυπηρέτηση πελατών από το σπίτι και σκέφτομαι να παραιτηθω, η σύμβαση είναι τριμηνη και λέει ότι πρέπει να τους ειδοποιήσω 15 μέρες πριν, αν δεν το κάνω έχω κυρώσεις; Μπορεί βέβαια να αποδεχτουν ότι θέλω να φύγω. Με έχει προσλάβει άλλη εταιρία για λογαριασμό της πρώτης, μιλάω κατευθείαν με την εταιρεία που έκανα την πρόσληψη; Η οποία απλά, με προσελαβε κλασικά για να μην έχω δικαιώματα.... Θα παραιτηθείς απο τον εργοδότη σου. Προσληφθεί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα